rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня найкраще будуть даватися завдання, пов’язані з навчанням і розвитком творчого потенціалу. Зберігайте спокій і впевненість. Не панікуйте, навіть якщо почуєте не найприємніші новини. Середа пройде під знаком інтуїції та вміння аналізувати ситуацію. Час налагоджувати ділові зв’язки. На вихідні залишайтеся вдома.

Ви зовсім себе не бережете. Цього тижня наслідком такого ставлення до себе буде постійна втома чи безсоння. Можливий постійний голод, який дехто буде втамовувати калорійною їжею – в результаті погіршиться стан шкіри і постраждає фігура. Максимально розвантажте себе і забезпечте приплив свіжого повітря. Це – лише перший крок.

Наберіться терпіння. Не метушіться і не висувайте претензії. Вам зараз потрібно звести нанівець напруження у стосунках з партнером.

Є підстави очікувати на збільшення прибутків у другій половині тижня. Імовірні труднощі з кредитами, податками і страхуванням. Позитивне мислення дозволить впоратися з проблемою.

Телець

Тиждень присвятіть підготовці до рішучих дій, до яких доведеться вдатися наприкінці місяця. Не вплутуйтеся в авантюри, що обіцяють чудові перспективи. Уникайте непотрібних контактів. Хороші результати дасть спільна творчість, не проводьте багато часу в галасливій компанії.

Будьте обережнішими з алергенними продуктами та речовинами. Ваш імунітет може давати збій – імовірно, ви почнете задихатися у запилених приміщеннях або чухатися, з’ївши апельсин. Носіть із собою антигістамінні препарати – які саме, підкаже лікар.

Ви можете підкорювати серця, але не дуже хочете цим займатися. Ймовірно, що саме зараз цього робити і не варто.

Зараз краще менше витрачати і нікуди не їздити без необхідності. Зверніться за порадою до друзів. На четвер справи, пов’язані з фінансами, краще не планувати, відкладіть їх на наступний тиждень.

Близнюки

Ви будете сповнені сил і налаштовані на творчу хвилю. Щаститиме на потрібних людей. Ваше особисте життя зміниться на краще. З’явиться шанс вирішити практично нерозв’язні завдання, зважаючи на інтереси інших.

Головна загроза для здоров’я – стреси. Уникайте ситуацій, які можуть призвести до нервових потрясінь. Навіть позитивні емоції - якщо вони гострі – можуть обернутися головним болем, безсонням, нудотою або шкірними висипами. Можна приймати заспокійливе – краще, якщо препарат підбере лікар.

Ви кохаєте, і це – взаємне. Поводьтеся стримано. Навіть якщо вас переповнює бажання все змінити в особистому житті, не варто поспішати. Незабаром усе складеться максимально вдало.

Позитивний період. Ви зможете перетворити мінуси на плюси й заробити на тому, що інші вважають складнощами. Ваші ідеї та нестандартний підхід потрібні людям.

Рак

Ваші знання і вміння багато й з азартом працювати дозволять показати себе справжнім професіоналом. Незважаючи на затримки у справах, не відступайте від задуманого, всі проблеми налагодяться. Вірте в себе та в найближчих людей.

Оптимізм стане чарівною «таблеткою», яка допоможе подолати майже будь-яку недугу – хоча приймати прописані лікарями пігулки також необхідно.

Частіше посміхайтеся своєму обранцеві. Навіть якщо іноді хочеться плакати або сказати різке слово. Стримайтеся, і він сам зрозуміє свою помилку та виправить її.

Фінансовому становищу далеко до складного. Доведеться багато й плідно працювати.

Лев

На початку тижня будьте обережні з новою інформацією. Доведеться робити те, чого ви раніше не вміли. П’ятниця може стати напруженим днем, якщо ви дозволите втягнути себе в конфліктну ситуацію. Згадайте про родичів, зараз – непоганий час для примирення.

Постежте за своїми позою і поставою. Не сидіть нога на ногу – щоб не перетискати судини на ногах; не горбтеся. Слабкі м’язи спини потрібно зміцнювати. Якщо ви будете тримати спину прямо півгодини на день без перерв і почнете за допомогою силових вправ будувати м’язовий корсет, то попрощаєтеся зі сутулістю.

Налаштуйтеся на бурхливий тиждень. Ви можете почати все спочатку або спалити всі мости. Але спокійно і «як завжди» у вашому особистому житті точно не буде.

Відчуття фінансової нестабільності може пригнічувати. Намагайтеся вести справи, як зазвичай. Незабаром прибуток з’явиться знову.

Діва

Вам згодяться передбачливість і вміння миттєво приймати рішення. Взаємини з керівництвом можуть ускладнитися. Згладжуйте гострі кути. Четвер – вдалий для навчання. У п’ятницю ділові переговори можуть бути вельми плідними.

Якщо останнім часом ви приділяли достатньо часу підтримці здоров’я – тиждень буде чудовим. Якщо ж не стежили за собою – доведеться мати справу з негативними наслідками. У вас буде шанс виправитися. Поспішайте зробити важливі кроки на шляху до нового способу життя!

Саме час почати приділяти більше уваги особистому життю. Робочі проблеми наразі можна відсунути на задній план. Більше часу проводьте з коханою людиною.

Найнебезпечніший день – вівторок. У цей день не приймайте серйозні фінансові рішення. На роботі можуть виникнути конфлікти, вислухайте різні точки зору.

Терези

Вам під силу вирішити не тільки свої, а й деякі проблеми інших. Посміхайтеся і будьте активнішими. Наполегливість у досягненні мети призведе до хороших результатів. У середу тримайте під контролем емоції. Надавайте перевагу спілкуванню у вузькому колі друзів.

Може посилитися метеозалежність – будьте обережнішими з продуктами та напоями, які можуть вплинути на тиск. Відмовтеся від кави. Якомога більше гуляйте, а в небезпечні періоди влаштовуйте розвантажувальні дні, пийте трав’яні настої і приймайте вітамінні комплекси з мікроелементами.

Усвідомте безглуздість образ і ревнощів. Зробіть перший крок до примирення. Поступіться в дрібницях, щоб перемогти в головному. У суботу можлива серйозна розмова, від якої залежатимуть подальші стосунки.

Якщо ви шукаєте роботу, краще сходити на співбесіду в четвер. У понеділок не проґавте вигідну пропозицію. Фінансове становище не викликатиме занепокоєння.

Скорпіон

Налаштуйтеся позитивно. Спокійніше ставтеся до раптових змін ситуації. Ви встигнете дуже багато, заробите велику суму. З’явиться можливість отримати потрібну інформацію, яка дозволить розширити можливості. Приємні події можуть статися з дітьми. Потішить особисте життя. Нарешті ви будете саме з тією людиною, яку кохаєте.

Згадайте про засоби, які допомагали у дитинстві. Можливо, це був часник або гарячі ванночки для ніг. Якщо ви раптом відчуєте себе погано, швидко допоможуть саме вони.

Весь тиждень ви будете перебувати в стані легкої закоханості. Пишіть вірші, не бійтеся зізнатися у своїх почуттях. Вони – взаємні. Романтичний вечір допоможе вирішити безліч проблем і подарує незабутні відчуття.

На початку тижня ймовірні фінансові надходження. Ви зумієте заробити тоді, коли інші затягують паски. Ви популярні як професіонал. Ваша енергія та ідеї приносять стабільний прибуток.

Стрілець

Якщо ви не будете підганяти події, то тиждень обіцяє бути спокійним. У вівторок родина і друзі прийдуть на допомогу. У четвер, п’ятницю і суботу поступово завершуйте розпочаті справи. Вихідні – вдалий час для творчих занять. У неділю імовірні приємні несподіванки.

Ваші сили будуть підточувати нервозність і дратівливість. Якщо хочете зберегти здоров’я, вчіться знаходити у будь-якій ситуації позитив. Якщо якісь ситуації є для вас стресовими – уникайте їх. Більше часу присвячуйте творчості та спорту.

Ніжність і увага Стрільців до коханої людини бурлитиме через край. Спершу цьому радіють, однак через два-три дні можуть висунути претензії. Не бійтеся говорити компліменти тет-а-тет, але не демонструйте свої почуття на людях.

У середу не укладайте угоди. У четвер можливі пропозиції, які обіцяють прибуток. У понеділок будуть вдалі як дрібні, так і солідні придбання.

Козеріг

На вас можуть звалитися і проблеми, і успіхи водночас. Життя може повертати вас до справ і труднощів, які, здавалося, вже подолано. У середу вас супроводжуватиме фінансовий успіх. Вихідні проведіть удома.

Ви можете відчути себе дуже втомленими. Схоже, вам чогось бракує: чи якогось елементу в харчуванні, чи кохання і уваги близьких, чи сну. Раніше лягайте спати, пізніше прокидайтеся і регулярно робіть перерви в роботі. Відмовтеся від додаткового навантаження.

Ви зараз можете створити навколо себе гармонійну атмосферу. Коханій людині буде легко з вами. Не давайте приводу для ревнощів.

У середині тижня є ймовірність поліпшення фінансового становища. Розумно розпорядіться цими коштами. Розгляньте ділові пропозиції, які надійдуть у четвер.

Водолій

На роботі на вас може очікувати успіх, у багатьох питаннях ви будете незамінні. Відчувши приплив енергії, не беріться за багато справ відразу. Для реалізації масштабних планів потрібна ретельна підготовка. Присвятіть вихідні сімейним справам і дітям, їм необхідне тісне спілкування з вами.

Якщо ви незадоволені фігурою або відчуваєте занепад сил – перегляньте свій раціон. Почніть враховувати кількість калорій, а також білків, жирів і вуглеводів, які щодня надходять у ваш організм. Пийте не менше, ніж два літри води на день.

Підтримайте свого обранця, він втомився від ваших вимог. Перегляньте стиль поведінки, якщо не хочете втратити кохання. Будьте уважнішими та добрішими.

Будьте обережними, є небезпека фінансових втрат. У четвер можливі незначні фінансові надходження.

Риби

Напружений тиждень, доведеться приймати нові виклики і давати раду з незнайомими завданнями. Вам можуть запропонувати цікаву роботу. У середу через необережне слово можуть ускладнитися стосунки з близькими або колегами. У четвер можуть спливти старі образи. Хоча б один день присвятіть облаштуванню домівки. В суботу можете розраховувати на підтримку друзів.

Поганий настрій негативно позначиться на вашому самопочутті – і ваш настрій знову погіршиться... Якщо ви відчуваєте, що засумували, готові опустити руки – зробіть для себе що-небудь приємне, змініть оточення, справу, коло спілкування. Допоможе й нове хобі.

Четвер – вдалий для побачень, тільки не призначайте їх відразу декілька. Ризик, що вашу подвійну гру викриють, дуже великий.

Зараз гроші краще відкладати. До кінця тижня ймовірні складні ділові переговори, вони подарують шанс поліпшити фінансове становище.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers