rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Здоровий глузд проти коронавірусу – ми переможемо!

У першій частині цієї статті ми визначили 7 ресурсів, які замінять нам наш дохід, поки ми перебуваємо в режимі «income free». Тепер нам треба визначитися, в якій послідовності доцільно використовувати наші ресурси.

При цьому не можна забувати, що наші кроки не повинні негативно позначитися на кредитній історії, оскільки саме кредитні карти й будуть нашим останнім рубежем оборони і протримаються так довго, як нам це буде потрібно.

Отже, прийшов час скористатися тим, що було відкладено на «чорний день». Перший крок – переведіть всю свою готівку на свої персональні банківські рахунки. Оскільки готівку в нашій країні ніхто не скасовував, ці депозити нічим вам не загрожують. Вони не оподатковуються, і в податковій декларації не фігурують – за умови, що ці кошти ви поклали свої особисті рахунки.

При депозитуванні готівки на рахунки компаній, можливо, це доведеться вказувати у податках. Тому якщо вам кошти потрібні саме на рахунку вашого бізнесу, то виконайте просту операцію: покладіть готівку на свій персональний рахунок, а на рахунок компанії покладіть свій персональний чек. Цей депозит не тільки не буде обкладатися податком, а й принесе вам додаткові податкові пільги наприкінці року. Бо є можливість ці депозити трактувати як ваш інвестмент у бізнес. Ці витрати зазвичай віднімаються з доходу, знижуючи його суму, з якої нараховуються податки... Втім, краще це питання попередньо обговорити зі своїм СРА.

Якщо депозит – понад $10K, в банку вам запропонують підписати форму 4506. Підписання цієї форми зовсім не означає, що ця сума буде обкладатися податком. Цей абсолютно процедурний крок захищає банк від підозр, що вони причетні до money laundry. Якщо ж ви будете депозитувати рівно $10K, вам нічого підписувати не доведеться. Ясна річ, не робіть такі депозити щодня. Кілька депозитів на місяць не викличуть у банку жодних питань, особливо зараз.

Отже, перше, що ми повинні задіяти, – це нашу готівку в «подушці» і в банку. Паралельно з цим я рекомендую відкрити для себе доступ до всієї вашої власності:

  • До вашої власності в R/E. Відкрийте максимально можливий HELOC – Home Equity Line Of Credit. Цей продукт вам надасть будь-який банк. Щоправда, треба мати хороший кредит і Taxable Income. Якщо щось із цього у вас викликає сумніви – готовий допомогти з гарантією результату. Не скидайте з рахунків і варіант Cashout Refinance.
  • До вашої власності у пенсійних планах. Зробіть заявку на максимально можливу позику, яка буде гарантуватися вашими пенсійними рахунками. Найчастіше – це «безкоштовна» позика. Оскільки, позичивши гроші під свій 401К план, наприклад, під 4%, ваш рахунок на суму 401К в той же час приблизно такий же – відсоток зростає.
  • І, нарешті, власність, закладена у кредитні ліміти нашого Аварійного фонду. Дотримуючись загальної стратегії зростання стабільності бюджету, ми повинні планомірно збільшувати загальний ліміт Аварійного Фонду. Тобто, паралельно з викладеним вище, щомісяця треба відкривати одну нову кредитну карту, збільшуючи сумарний ліміт кредиту на $10K- $15K.

Я навмисно залишив осторонь питання повернення до бізнесу після кризи та повернення на робочі місця.

А наразі ж – час підрахувати, що ми маємо у своєму розпорядженні.

Потрібна допомога – звертайтеся. Не потрібна допомога – звертайтеся за Second opinion. Запитуйте – відповідаємо...

Телефонуйте мені за
додатковою інформацією:

847-520-7030.

Йосиф Розенберг

e-mail: [email protected]

www.drfgroup.net

Коли Ви вирішили купити власне житло… Олег Комарницький, Century 21 Elm Realtors

Здоровий глузд проти коронавірусу – частина третя

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers