rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ В Іллінойсі легкими хворими на коронавірус опікуватимуться за допомогою телемедицини

Влада штату спільно з OSF HealthCare та Медичною школою Southern Illinois University запровадила програму з надання послуг телемедицини пацієнтам, хворим на COVID-19, які не потребують госпіталізації.

Програма дистанційного моніторингу пацієнтів «розроблена, щоб зменшити перешкоди на шляху до охорони здоров’я та психічного здоров’я». Про це йдеться у прес-релізі офісу губернатора.

Жителі південного та центрального штату Іллінойсу вже мають право на участь у програмі. Цього тижня її презентують мешканцям штату.

«Щоб допомогти всім нашим жителям під час цієї пандемії, департамент уклав договори на надання цих конкретних засобів підтримки усім хворих на COVID-19 у штаті у них вдома, незалежно від того, чи вони – застраховані», – зазначила Theresa Eagleson, директор департаменту з питань охорони здоров’я та сім’ї штату Іллінойс.

«Ми також значно розширили можливості телемедицини та інших віддалених варіантів, щоб забезпечити доступ до медичної допомоги нашим понад 3 мільйонам членів Medicaid».

У програмі братимуть участь ті мешканці штату, які матимуть симптоми COVID-19, або вважатиметься, що вони мають високий ризик зараження вірусом. Усі охочі можуть зателефонувати на гарячу лінію COVID-19 за номером
833-673-5669.

Відповідно до програми Pandemic Health Workers (PHW’s), цифровий зв’язок підтримуватиметься із мешканцями, які мають симптоми COVID-19.

Працівники в рамках програми щодня відвідуватимуть пацієнтів та доправлятимуть їм додому необхідне приладдя, зокрема, термометри, пульсоксиметри, манжети апаратів для вимірювання артеріального тиску, спиртові серветки та інші необхідні матеріали. Протягом 14 днів працівники продовжуватимуть робити усе необхідне, щоб пацієнт не потребував госпіталізації чи додаткової допомоги, йдеться у прес-релізі.

Таким чином влада штату намагається врятувати лікарні від перенавантаження.

Пріцкер закликає мешканців штату голосувати поштою

Продовжено терміни придатності водійських посвідчень, дія яких добігає кінця

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers