rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Святкуємо \ СКУ вітає із Великоднем!

Світовий конгрес українців привітав українців з усього світу зі Світлим Воскресінням Христовим.
Привітання від імені президента СКУ Павла Ґрода розміщене на сайті СКУ.

«Цей Великдень є особливим. Його велич, значення й дух по-новому постають перед нами в складні часи випробувань для світового українського народу. Нехай світло Великодня, свята спасіння світу та кожного з нас осяє кожну українську оселю надією та вірою», - зазначив Павло Ґрод.

Він закликав об’єднатися в молитві за здоров’я й безпеку близьких, за справедливий мир та добробут в Україні. «Згадаймо в молитві відважних захисників Батьківщини на передовій, громадських провідників та добровольців, духовенство, державних службовців та особливо медиків, які мужньо стоять на захисті нашого життя та здоров’я під час пандемії», - закликав президент СКУ.

Павло Ґрод розповів про підтримку, яку СКУ надає українським громадам у світі.

«Світовий конгрес українців стоїть пліч-о-пліч з нашими світовими громадами в часи надзвичайних викликів. СКУ співпрацює з Міністерством закордонних справ України, церквами, міжнародними організаціями та урядами країн. Ініціативи допомоги СКУ, реалізовані спеціально створеною Робочою групою, осягають кожен аспект життя світового українства: від мережі психологічної підтримки до глобальної платформи дистанційного навчання. Ми працюємо з урядами, постачальниками та гуманітарними організаціями для отримання медичного обладнання в Україні», - зауважив президент СКУ.

Він подякував кожному українцю у світі «за силу духу, віддану працю та фінансову підтримку, особливо потрібну в ці складні часи».

«Тож, де б ми не жили, пишаємося, що ми — єдиний український народ, який продовжує підтримувати один одного. Нехай Великодні дзвони подарують світлу радість, душевний спокій та віру в майбутнє нашого народу. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!», - зазначив Павло Ґрод.

У відео, розміщеному на сторінці СКУ в Facebook, президент СКУ також зазначив: «У часи нових викликів Світовий конґрес українців єднає наші світові громади в допомозі тим, хто цього потребує, продовжує підтримувати Україну та надалі розбудовує міжнародну підтримку українського народу в боротьбі з російською агресією».

Пресслужба СКУ

Маланка: карнавал подільських «циган»

Найкращі Великодні кошики читачів газети «Час і Події»!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers