rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Малі підприємства в США теж не пасуть задніх!

Американські виробники цілої низки товарів, від спортивного обладнання до тентів для човнів і віскі, переобладнали заводи під виробництво масок, медичних щитків і дезінфікуючого гелю для рук, щоб сповільнити темпи поширення хвороби.

У штаті Юта компанія SugarHouse Industries переобладнала ріжучі верстати та швейні машини, які використовуються для виготовлення тентів і навісів для човнів, під випуск медичних щитів, завісів і огорож для медичних працівників.

Президент Трамп оголосив надзвичайний стан у країні в зв’язку з поширенням COVID-19. Багато хто вирішив долучитися до боротьби із захворюванням, зокрема, шляхом масштабного переобладнання власних підприємств, що відбулося вперше з часів Другої світової війни, коли американські виробники автомобілів перевели свої конвеєри на випуск військових літаків і танків.

Основний профіль каліфорнійської компанії Orucase – виробництво обладнання для велосипедного спорту. Тепер на її веб-сайті зазначено, що досвід компанії найбільше підходить для шиття медичних масок. За оцінками Orucase, обсяг виробництва невдовзі може досягти 500 тисяч масок на тиждень.

На фоні поширення пандемії COVID-19 спостерігається нестача масок і засобів захисту для медичних працівників. Деякі виробники одягу, що базуються у Каліфорнії, вирішили приступити до вирішення проблеми. В інтерв’ю з Apparel News директор компанії AST Sportswear / Bayside Apparel з м. Бреі в Каліфорнії Абдул Рашид повідомив, що 30 швейних машин для виробництва футболок були переобладнані під виготовлення медичних масок.

У рамках партнерства з представниками влади штату Каліфорнії компанія Bloom Energy працює над відновленням апаратів штучної вентиляції легень, які були задіяні під час епідемії грипу H1N1 в 2009 році, щоб допомогти важкохворим пацієнтам з інфекцією COVID-19. Компанія очікує, що щотижня зможе ремонтувати тисячу апаратів ШВЛ. Базована в Пенсильванії Almo Corporation, яка займається перевезенням електроприладів й електронних пристроїв, погодилася перевозити відремонтовані апарати ШВЛ до медичних установ.

«Ми повинні допомогти, – заявив голова й виконавчий директор Bloom Energy КР Срідхар 28 березня. – Співтовариство – це не просто фізичне поняття. У важкі часи ми демонструємо солідарність і діємо в інтересах всіх громадян».

Такі виробники одягу, як Blue Delta Jeans у Міссісіпі і Sweaty Bands в Огайо, вважають, що їхні ресурси можна скерувати на виготовлення масок. Носіння медичних масок нагадує громадянам про рекомендації уряду: дотримуватися соціальної дистанції і уникати дотиків до обличчя.

«Все сталося дуже швидко», – сказав представник горілчаного заводу Litchfield у штаті Коннектикут про перехід виробництва від алкогольних напоїв до дезінфікуючого гелю для рук. Горілчаний завод 16 березня запустив виробництво антисептика і вже за тиждень виробив 1,9 тисячі літрів, або понад 16 тисяч пляшок.

Представник заводу додав, що «ми раді допомогти населенню у цей період».

Джерело: SHARE.AMERICA
(https://share.america.gov)

У боротьбу з коронавірусом вступили американські компанії зі списку Fortune 500

Пріцкер: «Іллінойс потребує 4 тисячі апаратів штучної вентиляції легень»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers