rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Округ Cook допоможе підприємцям подолати кризу

Щоб вирішити нагальні потреби власників малого бізнесу, некомерційних організацій, незалежних підрядників та громадських організацій, в окрузі застосували інноваційний підхід. Про це йдеться у пресрелізі Toni Preckwinkle, президента ради округу Cook.

Вона повідомила, що влада округу працює над тим, аби власники підприємств, некомерційні організації та незалежні підрядники мали доступ до надання екстреної допомоги під час пандемії COVID-19. На ці та інші потреби, відповідно до закону про охорону здоров’я та федерального законопроекту про стимулюючі заходи, було виділено $377 млрд. Влада також планує залучати також різноманітні кредитні ресурси.

«Незважаючи на безліч заходів, вжитих на загальнонаціональному рівні, власники малого бізнесу, їхні працівники, соціальні служби та фрілансери потребують чіткого розуміння способів доступу до послуг», – заявила Toni Preckwinkle. «Наша програма надає посильну допомогу, щоб бізнесмени округу Cook могли швидко подати заявки та отримати доступ до цих позик. Час минає, тому ми хочемо гарантувати, що наші громади отримають користь від цих життєво важливих ресурсів».

Власники ресторанного та готельного бізнесу – найбільші приватні роботодавці Іллінойсу. Оскільки карантин продовжено щонайменше ще на місяць (щоб стримати розповсюдження вірусу COVID-19), ресторани та їхні працівники можуть постраждати через кризу.

У рамках реалізації програми технічної підтримки влада округу Cook співпрацює з American Business Immigration Coalition, Illinois Restaurant Association і National Partnership for New Americans. Мета такої співпраці – просвітницька діяльність та надання допомоги підприємствам округу, неприбутковим організаціям та працівникам, які отримали велику користь від доступу до позик.

«American Business Immigration Coalition має честь співпрацювати з владою округу Cook, щоб допомогти нашому найуразливішому малому бізнесу, підприємствам, які перебувають у власності представників меншин, та їхнім працівникам, які потерпають від тимчасового припинення роботи у зв’язку із поширенням COVID-19», - зауважила Rebecca Shi, виконавчий директор American Business Immigration Coalition. «За відсутності належної підтримки, про тисячі малих підприємств та їхніх працівників в окрузі Cook можуть забути під час цієї кризи».

За даними нещодавнього опитування, проведеного округом Cook, понад 80% власників підприємств мають проблеми з оплатою рахунків, забезпеченням діяльності та виплатою компенсацій працівникам.

«Ми аплодуємо президенту Preckwinkle за стратегічне використання системи округу, спрямоване на те, щоб допомогти нашим малим підприємствам подати заявку на програму безповоротних позик на суму $377 млрд (Payroll Protection Program)», – зазначив Sam Scott, співголова American Business Immigration Coali­tion (ABIC). «ABIC, наші 127 членів-роботодавців та асоціації готові допомогти. Допоможемо округу Cook стати №1!»

Округ надасть ресурси для розширення можливостей організацій, які потребують допомоги, щоб отримати можливість швидко звернутися за позиками. Влада округу також об’єднається з ініціативними партнерами, щоб збільшити рівень обізнаності та розуміння норм та вимог до оформлення кожної заявки на позику.

Щоб отримати додаткову інформацію щодо участі у цій програмі та важливі оновлення, відвідайте сайт Бюро економічного розвитку, присвячений COVID-19: www.cookcountyil.gov/service/covid-19-economic-relief

Дізнатися, які заходи влада округу Cook вживає, щоб подолати COVID-19, можна тут: https://www.cookcountyil.gov/service/information-covid-19.

У боротьбу з коронавірусом вступили американські компанії зі списку Fortune 500

Пріцкер: «Іллінойс потребує 4 тисячі апаратів штучної вентиляції легень»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers