rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ На McCormick Place лікуватимуть хворих на коронавірус

Губернатор штату Іллінойс Дж. Пріцкер та мер Чикаго Лорі Лайтфут відвідали McCormick Place. Цей конференц-центр тимчасово стане «альтернативним медичним закладом», у якому лікуватимуть хворих на коронавірус.

Раніше Пріцкер і Лайтфут оголосили про плани перетворення частини будівлі на медичний заклад, у якому прийматимуть 3000 хворих на коронавірус, що не потребують інтенсивної терапії.

За словами Пріцкера, перші ліжкомісця були облаштовані протягом вихідних. За даними Інженерного корпусу армії США, перші 500 таких ліжок були готові вже минулого тижня. Переобладнання центру триватиме, як запевняють чиновники, до кінця квітня.

Заклад розділено на три секції. Одна складатиметься з ізольованих боксів із фільтраційною системою повітря, в яких буде розміщено до 750 пацієнтів із високим рівнем передачі коронавірусу.

McCormick Place – один із чотирьох «альтернативних медичних закладів» у Чикаго, решта троє розміщено у колишньому кампусі Advocate Sherman Hospital в Elgin, в Metro South Health Center у Blue Island і у Westlake Hospital у Melrose Park.

У цих трьох закладах буде розміщено 730 ліжкомісць. Там лікуватимуть не тільки хворих на коронавірус, а й тих, хто потребує медичної допомоги. Таким чином влада намагається розвантажити систему охорони здоров’я, каже Пріцкер.

Чиказькі міські чиновники також уклали угоди з готелями. Там тепер тимчасово мешкатимуть медичні працівники, які лікуватимуть пацієнтів, хворих на коронавірус.

Як стало відомо, London House і Godfrey Hotel будуть зарезервовані для медичних працівників, а саме лікарів, медсестер, санітарок, лаборантів та медпрацівників.

У боротьбу з коронавірусом вступили американські компанії зі списку Fortune 500

Пріцкер: «Іллінойс потребує 4 тисячі апаратів штучної вентиляції легень»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers