rss
05/07/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Спорт \ Паралімпійські ігри також перенесли на 2021 рік

Міжнародний паралімпійський комітет (МПК) також оголосив про перенесення Паралімпійських ігор у Токіо на наступний рік через пандемію коронавірусу Covid-19.

Про це повідомляється на сайті МПК.

Title 
 Фото OIS Photos.

«Перенесення Паралімпійських ігор у Токіо 2020 року в результаті глобального спалаху коронавірусу є абсолютно правильним рішенням. Здоров’я і благополуччя людини завжди повинні бути нашим пріоритетом номер один, тому проведення будь-якого спортивного заходу під час цієї пандемії просто неможливе. Найголовніше зараз – не спорт, а збереження людського життя», – заявив голова МПК Ендрю Парсонс.

За його словами, в той час, коли велика кількість людей перебуває в ізоляції, а підприємства та магазини не працюють, продовжувати мріяти про проведення літніх ігор у Токіо нема сенсу; перенесення – єдиний логічний варіант. «Коли Паралімпійські ігри дійсно відбудуться в Токіо у наступному році, вони стануть вражаючим глобальним святом для людства, яке знову збереться разом. Тим часом ми будемо тісно взаємодіяти і працювати з нашим спортивним співтовариством і Національними паралімпійськими комітетами», – сказав Парсонс.

За даними сайту Worldometers, станом на ранок 24 березня у світі зареєстрували 391 947 випадків зараження коронавірусом, з яких 102 843 особи одужали і 17 136 людей померли.

В’ячеслав Кравцов, капітан збірної України з баскетболу: «У критичній ситуації японці холоднокровні, як камікадзе»

Олімпіаду в Токіо перенесли на 2021 рік через коронавірус

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers