rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Розвиток подій залежатиме від вашої працездатності та вміння знаходити спільну мову з колективом. Уникайте конфліктів. Жодних рішучих дій. Залиште все на своїх місцях, а тим часом спробуйте вирішити свої проблеми. Другу половину тижня присвятіть відпочинку та навчанню.

Бережіть себе від важких думок. Дивіться на світ трохи легше, з певною часткою гумору. Негативні емоції будуть тягнути енергію – у вас може не вистачати сил на виконання найпростіших завдань. Постарайтеся влаштовувати собі маленькі свята. Радуйте себе тим, що ви любите.

У житті все добре не буває. Іноді прикра випадковість може принести щастя. Намагайтеся використати шанс, наданий долею. Будьте відкриті та чарівні.

Не говоріть зайвого на ділових переговорах, більше слухайте. І не спокушайтеся в середу та четвер, якими б принадними не виглядали пропозиції. Уникайте непотрібних витрат.

Телець

Тиждень може поставити чимало запитань без відповіді. Щось важливе зміниться у вашому особистому житті, ви можете прийняти правильне рішення. Краще промовчати, навіть якщо ви впевнені у своїй правоті. Візьміть паузу і просто подумайте. Наприкінці тижня ймовірна далека поїздка, під час якої коло знайомств розшириться. В суботу не витрачайте сили на сумніви та негативні думки.

Для фізичного й душевного здоров‘я важливо, щоб у вас була можливість побути у тиші. Поговоріть з близькими – нехай не розраховують на вас. Візьміть відпустку й проведіть її на самоті.

Завантаженість на роботі може позначитися на взаєминах із коханою людиною. Вихідні – чудовий час, щоб насолоджуватися товариством одне одного.

У першій половині тижня не уникнути фінансових труднощів, які загальмують реалізацію задумів. Хороші фінансові новини потішать ближче до вихідних.

Близнюки

Ви зараз – господар становища. Ваші бажання збуваються, робота приносить задоволення і прибуток. В особистому житті відбуваються приємні зміни, вас щиро кохають. Фортуна – на вашому боці. Ви налаштовані на духовне оновлення, відчуєте гармонію та щастя.

Присвятіть тиждень фізичній формі. Спробуйте щось нове, можливо, трохи екстремальне. Відштовхуйтесь від рівня підготовки.

Може виникнути необхідність розставити всі крапки над «i». Ви отримаєте відверте зізнання – і ще раз переконаєтеся, що вас таки й справді кохають. На вас чекає пристрасне побачення.

Ймовірні фінансові надходження. Можете дозволити собі купити щось модне й недешеве.

Рак

Зайва впертість і прагнення домінувати призведуть лише до конфліктів. Щоб набути впевненості у власних силах, не обов‘язково поспішати. Зосередьтеся на найважливішому, і все вийде. В особистому житті все складається благополучно. Всі негаразди швидко закінчаться.

Перш ніж прийняти рішення щодо свого здоров‘я – прислухайтеся до голосу інтуїції. Чуття підкаже, від яких варіантів краще відмовитися, бо вони – дуже важкі, затратні або можуть негативно вплинути на інші аспекти життя.

Виберіть час для усамітнення й розберіться у своїх почуттях і вимогах, які ви висуваєте коханій людині. У ваших взаєминах важливу роль відіграватиме довіра. Можливо, вам доведеться у чомусь зізнатися.

Тиждень обіцяє подарувати вдалі ділові переговори і підвищення на роботі. У вихідні можете придбати якісні речі.

Лев

Робота «бігає» за вами з великим сачком. Якщо ви вчасно не викрутитеся, то доведеться працювати не тільки за себе. Постарайтеся отримати задоволення від спілкування з колегами. У середу нічого не відкладайте на наступний день. У вихідні чим більше хвалитимете близьких, тим щасливішими будете самі.

Найближчі дні присвятіть наведенню порядку в аптечці. Розсортуйте таблетки та мікстури, переконайтеся, що ви правильно зберігайте медикаменти, терміни придатності ще не пройшли, що у вас є все необхідне на «пожежний» випадок.

На вас чекає нове знайомство та взаємна симпатія. Прислухайтеся до себе, наскільки вселяє довіру ця людина. Придивіться до неї, і ви зрозумієте, що, можливо, це – не те, що вам потрібно.

Початок тижня підходить для ремонту, будівництва та інших справ, пов‘язаних із нерухомістю. У четвер можуть датися взнаки старі фінансові проблеми. В суботу не потрапляйте в авантюрні історії.

Діва

Не роздувайте з мухи слона в сімейному житті й уникайте бурхливих переживань. На роботі, швидше за все, доведеться активно діяти. У середу люди підтримають багато ваших ідей. У суботу ваша таємниця може виплисти назовні. Якщо у вихідні вам захочеться усамітнення, проведіть їх на свіжому повітрі.

Будьте уважнішими до стану вашої шкіри. Можливо, їй потрібне додаткове підживлення або зволоження. Якщо не впевнені в тому, що розумієте суть проблеми, – проконсультуйтеся у косметолога. Ці витрати зараз виправдані.

Ваша привабливість буде настільки сильною, що це може стати проблемою. Що, власне, робити з такою кількістю шанувальників? Настав час зробити вибір.

Фінансове становище починає тішити. Ви отримаєте прибуток, що дозволить відчути себе господарем становища. Вашу активність на роботі може винагородити керівництво. Перевірте терміни дії кредитної картки.

Риби

Схоже, настав момент, коли варто щось у собі змінити, відмовитися від стереотипів. Прислухайтеся до голосу інтуїції і подумайте, в якому напрямку і з ким ви хочете йти у житті далі. У другій половині тижня доведеться швидко реагувати на несподівані труднощі. Ймовірні сварки з близькими на фінансовому ґрунті. У вихідні може з‘явитися тяга до самоти.

Тиждень – ідеальний для того, щоб «оживити» ваше тіло, зробити масаж. Вибирайте фахівця дуже ретельно; непогано було б заздалегідь проконсультуватися у терапевта, чи навіть у хірурга. Приділіть особливу увагу ступням і шийному відділу.

Ви відчуваєте, що між вами і вашим обранцем пролягла тріщина, яка поступово збільшується. Не сприймайте те, що трапилося, як трагедію. Обміркуйте ситуацію і відверто поговоріть.

Нове пристрасне захоплення може полегшити ваш гаманець. Не піддавайтеся спокусі. У четвер і суботу остерігайтеся обману й телефонних шахраїв. Наприкінці тижня важкий період завершиться, на горизонті з’являться вигідні угоди.

Водолій

Зараз – саме час робити кар‘єру або відкривати бізнес. Ви будете успішними та популярними. Деякі організаційні питання будуть вирішуватися складно. У п‘ятницю вас можуть використати у своїх цілих не дуже чесні люди.

Тиждень підходить для проведення омолоджуючих процедур. Все, що ви зараз зробите для своєї зовнішності, дасть тривалі результати. Можна доглядати за собою і в домашніх умовах.

Ви заслужили успіх, стали популярними, тому можете навіть трішки повередувати. Сімейні проблеми займуть багато часу, схоже, вам буде не до романтики у вихідні.

Можливі фінансові труднощі. Зараз краще рідше ходити у магазин і купувати лише найнеобхідніше. Четвер може піднести приємну несподіванку – незаплановані кошти.

Козеріг

Робота почне приносити плоди. Звільніть себе від непотрібних зустрічей. Не витрачайте багато часу на соцмережі або сайти знайомств. Віртуальні сварки можуть вас засмутити. Менше метушні – і більше спокою. У вихідні налагодяться стосунки з близькими.

Якщо ви відчуваєте, що захворіли – вживайте необхідних заходів. Швидше за все, це буде дуже доречним. Ставтеся до свого здоров‘я дбайливо.

Більше довіряйте інтуїції та своїм бажанням. Будьте обережні в розмовах про особисте життя, є небезпека наговорити зайвого. Вас можуть скривдити, але не робіть із цього трагедії.

Можливі фінансові надходження на початку тижня. Якщо ж вам здасться, що вам занадто мало платять, подивіться на ситуацію об‘єктивно. У п‘ятницю відкладіть покупки і розваги на потім.

Стрілець

На вас може очікувати важлива розмова з керівництвом, ви заслужили похвалу. Боятися не варто, але підготуватися можна. Більше спілкуйтеся з колегами та друзями. Можливі перспективні знайомства, які допоможуть у майбутньому. Для нового витка духовного розвитку відмовтеся від старих помилок. У п‘ятницю ваші прохання будуть почуті.

Тиждень присвятіть вдосконаленню фізичної форми. Якщо хочете отримати найкращий результат – дотримуйтеся здорового харчування і навантажуйте тіло відповідно до потреб. Корегуйте кількість спожитих калорій, жирів, білків, вуглеводів і регулярно тренуйтеся. Буде краще, якщо комплекс вправ складете разом з інструктором.

Не відсувайте на другий план особисте життя. Вам необхідно якомога більше спілкуватися, залишаючись удвох. Будьте дбайливішими до коханої людини.

Розплануйте витрати. Відштовхуйтеся від реальної суми, не позичайте в борг. Фінансове становище – стабільне.

Терези

На вас може очікувати багато цікавих знайомств. Деякі будуть доленосними. Можливо, нові люди можуть зіграти істотну роль у вашій кар‘єрі, реалізації планів. У середу менше говоріть і більше слухайте. Не прагніть все поставити з ніг на голову, це може викликати здивування в оточуючих. У суперечках зберігайте нейтральну позицію.

Зменште навантаження на очі. Чим менше часу ви будете проводити біля екрану – тим краще. Дрібне рукоділля відкладіть до наступного тижня.

У любовних стосунках настає час змін. Спалювати мости ще рано. Ймовірна романтична зустріч, яка залишить незабутні враження. Можливо, це – початок нового роману.

Не відмовляйтеся від роботи. Ваші працьовитість і творчий підхід будуть винагороджені, ви відчуєте ще більшу впевненість у своїх силах, що виведе вас на новий виток комерційного успіху.

Скорпіон

Будь-яка робота буде вам під силу – і, швидше за все, принесе прибуток. Вам доведеться дотримуватися певних правил: не поспішайте, дотримуйтеся вичікувальної стратегії. Ви можете досягнути приголомшливих результатів, опинившись у потрібний час у потрібному місці. Чекайте хороших новин і великих замовлень. Особисте життя теж порадує. Ви зможете звільнитися від стосунків, які давно себе віджили.

Ви будете багато гуляти, незважаючи на не зовсім сприятливі умови, гратися в активні ігри. Можливо, у вас прокинеться тяга до екстремальних видів спорту – але дотримуйтеся правил техніки безпеки.

Кохання закрутило вам голову і надихає на подвиги, подарунки та зізнання. Не бійтеся демонструвати свої почуття. Вони – взаємні. Ці стосунки подарують щастя.

На вас чекають вигідні проекти, замовлення і пропозиції. Ви отримаєте прибуток вже на початку тижня. Середа – сприятлива для підписання угод. У вихідні купіть подарунок для коханої людини.

Гороскоп на тиждень

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers