rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ SECRET FOREST презентує новий сингл «Мовріка»

Ініціатор проєктів на підтримку культурного розвитку молоді східних областей України (зокрема, міст Донецької області та інших прифронтових територій), фіналіст Національного телепроєкту «Українська пісня/Ukrainian Song Project», – indie-гурт SECRET FOREST створює музику, налаштовану на частоту серця.

Учасники гурту не бояться порушувати філософські теми у своїй творчості, основою якої стають особисті переживання, пошуки та отриманий досвід. Музика гурту стане близькою всім, хто намагається пізнати і зрозуміти свій внутрішній світ.

Творче кредо SECRET FOREST: «Нам є що сказати та є чим поділитися, ми несемо цінний меседж і завжди хочемо бути ближче до людей. Те, чим кожен із нас наповнює внутрішній світ, – визначає стан свідомості та наше майбутнє. Саме тому робимо все можливе, щоб наша творчість надихала, підносила над буденністю й тривогами, допомагала відчути джерело життєдайної сили».

Новий сингл «Мовріка» – це історія про човен, який заблукав у пустелі. Як часом буває у багатьох із нас, він у гонитві за міражами облишив надію знайти справжнє. Загублений у пустелі, в обіймах із гарячим піском – мріє про безкрає море та хвилі, про свою справжню домівку.

Як бути по-справжньому щасливим? Як рухатись у правильному керунку, назустріч досконалості життя? Перший крок – пробудити бажання бути щасливим та шукати відповіді на важливі запитання. Світлі сили, любов та істинне знання вкажуть нам шлях і проведуть до нашого моря. Навіть у найскладніші часи воєн, нашестя недуг та стихійних явищ сила світла та любові у наших серцях здатна вести нас правильним шляхом, надихати та допомагати іншим змінювати світ на краще.

Поїздки на схід України, нові друзі та співпраця з ними стали поштовхом до написання низки пісень – на основі пережитого та тамтешніх історій. Ці пісні увійдуть до нового альбому SECRET FOREST.

«Подорожуючи Україною, я зрозумів, що всі ми такі не схожі одне на одного! – розповідає вокаліст гурту Олександр Макаров. – Живемо у різних куточках не лише України, а й світу, маємо різний світогляд та вподобання, різні за віком, фахом, соціальним статусом. Але є те, що об’єднує. Те, що важко описати словами, але можна відчути. І у цьому ми схожі. Ми маємо духовний зв’язок. Духовна сила любові, єдності та натхнення – те, що здатне нас об’єднати та дати початок до змін на краще. Це – не проста місія, та варто зробити перший крок – почати із себе…»

Запрошуємо поринути у настрій невагомості та відчути заспокоєння від прослуховування пісні та перегляду лірик-відео SECRET FOREST – «МОВРІКА»:

https://www.youtube.com/watch?v=bNcsbNTNhAE

Пісню записано на студії Shpytal Records (fb.com/shpytalrecords). Над аранжуванням працював Дмитро Камболов за участі FUNKY MAX (fb.com/funkymaxmusic) та INARY (fb.com/INARY.music). Над зведенням працював Austin Leeds (USA) (fb.com/AustinLeedsOfficial).

Facebook: fb.com/secretforest.music

Instagram:

instagram.com/secretforest.music

Soundcloud:

soundcloud.com/secretforestmusic

YouTube: youtube.com/secretforest

Галина Гузьо, Львів

Діяльність «Просвіти» Хмельницького, Рівного і Полтави

Антоніна Хижняк, актриса серіалу «Спіймати Кайдаша»: «На ролі Мотрі я всіх своїх демонів вигуляла»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers