rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп на тиждень

Овен

Ви можете занудьгувати через те, що у вашому житті мало цікавого. Терміново змінюйте ситуацію. У четвер з’явиться можливість продемонструвати ерудицію на роботі, буде багато зустрічей, телефонних переговорів, поїздок. У п’ятницю можлива серйозна розмова зі старим другом.

Не викидайте зі свого раціону солодке. У всьому потрібно знати міру. Будь-які швидкі вуглеводи краще їсти до полудня, ідеальним є другий сніданок.

Коханій людині може бути необхідна ваша допомога. Облиште роботу та інші термінові справи. Якщо ж ви – самотні, можете зустріти людину, яка вас шалено зацікавить.

У професійній сфері ви будете впевнено йти до заповітної мети. У середині тижня настане час конкретних дій, що дозволять максимально розкрити ваш потенціал. У суботу утримайтеся від великих витрат.

Телець

Ймовірна різка зміна діяльності – не обов’язково зміна роботи. З’явиться інша тема або навіть цілий напрям. Не відмовляйтеся від допомоги колег. Наприкінці тижня замість напруги прийде легкість, у справах відкриється «друге дихання». Буде можливість справити найкраще враження на тих, з ким спілкуєтеся. У вихідні можуть відкритися таємниці вашого давнього минулого.

Присвятіть тиждень аналізу стану свого здоров’я. Прислухайтеся до себе; дайте відповідь – що саме вас турбує, які проблеми ви хотіли б вирішити. Постарайтеся потрапити на первинний прийом до фахівців – вам допоможуть скласти програму дій. Здайте всі необхідні аналізи. Оптимізуйте режим дня, можна збільшити фізичне навантаження.

Ви – чарівні та привабливі. Не висувайте підвищених вимог до коханої людини. Не перестарайтеся із захцянками або повчаннями. Частіше радьтеся і говоріть приємне.

При укладанні договорів будьте уважними і слідкуйте за дрібницями. Фінансове становище буде благополучним, якщо не витрачати зайвого. Можливі проблеми з Інтернет-покупками.

Близнюки

Ви зараз здатні багато чого змінити на краще, до того ж, вам навіть не доведеться докладати надзусиль. Ви отримаєте те, про що давно мріяли. В особистому житті очікуються приємні події і зізнання. Кар’єра приносить стабільний дохід. Особливо цікаві ідеї вас можуть відвідати у п’ятницю. У вихідні до вас прийде відчуття гармонії з собою.

Ймовірні дрібні проблеми зі здоров’ям на зразок нежиті або зниження загального рівня енергії. Застосовуйте вітаміни. Необхідне свіже повітря, але і до прогулянок підходьте обережніше. Частіше провітрюйте приміщення.

Кохана людина сама ніби читає ваші думки та вгадує бажання. І буде тішити вас турботою, увагою, дзвінками.

З’явиться можливість для додаткового заробітку. У четвер очікуються фінансові надходження. Можете отримати онлайн-переказ від близької людини.

Рак

Ваші честолюбні задуми можуть втілитися у життя, якщо вдасться діяти рішуче і не базікати зайвого. Не перекладайте вирішення життєво важливих питань на чужі плечі. Якщо діяти дипломатично, то в четвер можете вмовити керівництво на що завгодно. Заздалегідь приготуйтеся до несподіванок у сімейних справах у вихідні.

Позитивний тиждень. На користь підуть загальні заходи зі зміцнення організму. Не перестарайтеся, особливо, якщо ви недавно хворіли. На перший план виходять правильний спосіб життя і помірна фізична активність. Більше гуляйте, частіше провітрюйте приміщення.

Прохолода у вашій парі може насторожувати вас. Постарайтеся знайти час, щоб відверто поговорити. Це дозволить відновити порозуміння.

Ви можете розраховувати на просування на роботі та премію. Обсягом роботи вас не злякати. Не забувайте відпочивати.

Лев

На роботі доведеться гарувати. Для того, щоб утримувати контроль над ситуацією, потрібно докладати багато зусиль, усі завдання бажано вирішити вчасно. Намагайтеся не задирати носа і не сваритися. Наприкінці тижня підіть у кафе, влаштуйте вечірку.

Цей тиждень присвятіть роботі над своїм тілом. Рекомендовані заняття спортом і дієта. Програму варто скласти разом з інструктором. Якщо у вас є якісь нюанси зі здоров’ям – проконсультуйтеся з вашим лікарем, щоб не спровокувати ускладнення.

Сфера кохання може опинитися не на першому плані. На початок стосунків розраховувати не доводиться, розставань прогноз також не обіцяє. Особливо, якщо ви знайдете час для коханої людини. Вона зрозуміє вашу зайнятість, але не пробачить зневаги.

Підписувати важливі угоди не рекомендовано – можете залишитися з порожніми кишенями. Сумлінне виконання роботи може принести матеріальну винагороду у віддаленому майбутньому. Варто економити.

Діва

Настав час виправляти помилки. Не приймайте поспішних рішень. Вчіться слухати і чути, виконуйте прохання інших, якщо вони – реалістичні. Неділю присвятіть вирішенню сімейних проблем.

Будьте обережнішими, насамперед – під час занять спортом, на дорозі. Існує підвищена ймовірність травм. Ви можете вберегти себе, якщо будете уважними й відмовитеся від занять, які загрожують падіннями з великої висоти, травмами і переломами. Якщо ви любите екстрим – на якийсь час відмовтеся від свого хобі.

У найближчі дні, схоже, доведеться вчитися знаходити радість навіть у тих подіях, які зовсім не є радісними. Радійте тому, що у вас є кохана людина, або навіть тому, що її немає.

Ймовірна стабілізація фінансового становища. Можливі незначні фінансові надходження. Все плануйте і не піддавайтеся імпульсу витратити занадто багато.

Терези

Якщо ви не потрапляли в лапи до ліні, то відповідати за недороблену роботу не доведеться. Навантаження поступово наростатиме. Не звалюйте на себе все, вибирайте обсяг роботи, який вам під силу. Знайдіть час для себе, займіться самовдосконаленням.

Ваша залежність від погодних умов загостриться, ви можете відчувати слабкість, імовірні перепади тиску, головний біль. Щоб знизити гостроту негативних симптомів, більше відпочивайте; попросіть близьких взяти на себе невідкладні турботи. Уникайте стресів. Важливо пити більше води, на якийсь час виключіть з раціону сіль, щоб рідина не затримувалася в організмі.

Вірогідне поліпшення стосунків, однак імовірні спалахи ревнощів. Якщо розставання не входить у ваші плани, не давайте привід сумніватися у своїх почуттях.

У четвер тримайтеся якомога далі від магазинів. У п’ятницю покупки будуть дуже вдалими.

Скорпіон

Несподівана звістка може змінити ваше життя і плани на найближче майбутнє. Усе складеться якнайкраще. Ви отримаєте те, до чого прагнули. Не бійтеся мріяти. У бізнесі на вас чекає прибуток. В особистому житті – пристрасні побачення і можливість возз’єднатися з коханою людиною.

Рівніше розподіляйте навантаження між різними групами м’язів. Запишіться на консультацію до тренера і попросіть його розробити збалансований комплекс вправ. Інакше, можливо, світила змусять вас тренуватися примусово.

У любовних справах не потрібно щось робити через почуття обов’язку. Ви – у захваті від своєї коханої людини. Зізнайтеся їй у всьому.

На початку тижня ймовірні фінансові надходження, які ви зможете вигідно вкласти. Можна розраховувати на додатковий прибуток, нові проєкти та великі замовлення.

Стрілець

Чудовий час для творчості, який дозволить втілити у життя багато ідей. Будьте уважними до прохань близьких. Допомагаючи іншим, ви підвищите свою самооцінку. Щоб володіти ситуацією, на роботі вам необхідно виказати рішучість та ініціативу. Набутий досвід відкриє нові можливості. Вихідні – вдалі для дружніх зустрічей.

Підвищена загроза виникнення проблем із серцем і судинами. Ретельно дозуйте навантаження; якщо у вас уже виникали тривожні симптоми або є погана спадковість, проконсультуйтеся з кардіологом. Відмовтеся від тютюну або суттєво скоротіть його споживання.

Жага гострих відчуттів може ускладнити порозуміння з коханою людиною. Не вимагайте, щоб вас постійно розважали. Подбайте про свій настрій самі.

Імовірний успіх у пошуку додаткових джерел доходу. Середа – вдала у фінансовому плані, можливі фінансові надходження. Ваша кваліфікація зростає, ви будете популярними серед роботодавців.

Козеріг

Першу половину тижня присвятіть відпочинку. Саме час чимось себе побалувати. Не висловлюйте вголос свої міркування та критичні зауваження. У четвер не поспішайте. Заняття улюбленою справою тільки потроїть ваші сили.

Ви будете неуважними. Це може стати причиною травм. Актуальними будуть методи, які допоможуть вам залишатися «тут і зараз». Якомога ретельніше плануйте свій день. Якщо поряд з вами є хтось, хто може за вами поспостерігати, – попросіть його допомогти.

Зробіть рішучий крок назустріч коханій людині. Якщо злі язики говоритимуть про вас дурниці, не зважайте на це.

Фінансове становище – нестабільне. Імовірна зміна роботи або інтриги колег. Інтуїція підкаже правильне рішення.

Водолій

Зберігайте емоційну рівновагу та спокійно ставтеся до перешкод. У четвер і п’ятницю не робіть легковажних вчинків, щоб не потрапити у незручну ситуацію. У вихідні не вступайте в дискусію з родичами, щоб не посваритися.

Ваш стан буде далеким від ідеального. Можливий біль, імовірні безсоння, слабкість, запаморочення. Зверніться до лікаря, якщо неприємні симптоми тримаються довше, ніж два-три дні. Не займайтеся самолікуванням. Консультація фахівця необхідна, якщо хочете прийти в норму в розумні терміни.

Ви, можливо, будете схильними покладати невиправдані надії на своє особисте життя. Буде досить прикро з’ясувати, що ви переоцінили себе. Зараз – не час для флірту та нових знайомств.

Дотримуйтеся режиму економії. Ваші фінансові плани зазнають прикрої невдачі. Особливо небезпечна в цьому плані середа. Можливо, доведеться витратити значні суми на похід до стоматолога чи в аптеку.

Риби

Втома може нагадати про себе у різкій формі, час задуматися над відпусткою або влаштувати короткочасний відпочинок. Допомагаючи іншим вирішувати проблеми, ви отримаєте вигоду і для себе. У четвер буде потрібно багато працювати, результат ви отримаєте швидко. Поїздки, заплановані на суботу, перенесіть на інший день.

Розширте раціон за рахунок овочів і фруктів, які раніше не бували на вашому столі. Поекспериментуйте з приправами. Якщо ви йдете у кафе або ресторан – вибирайте заклади, які пропонують «шведський стіл».

До середи пристрасті можуть загостритися, будь-яка дрібниця загрожує стати приводом для сварки. У суботу буде шанс помиритися.

Можуть бути вдалими складні ділові переговори. У середу вас спробують ввести в оману або заплатити менше, ніж обіцяли. До кінця тижня матеріальне становище помітно покращиться.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers