rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Депутати штату через коронавірус перенесли засідання

Обидві палати Генеральної Асамблеї штату Іллінойс скасували законодавчі сесії у Спрінгфілді, які мали відбутися цього тижня, через загрозу коронавірусу. Про це повідомляє Associated Press.

Губернатор Дж. Пріцкер підтвердив цю новину на пресконференції у Чикаго.

Він також заявив, що працівники, які були відсутніми на роботі протягом тривалого періоду через загрозу поширення коронавірусу без затвердженого лікарняного листа, матимуть право на страхування від безробіття, згідно з нормами, які діють під час надзвичайного стану. Відповідний законопроєкт його офіс скерує депутатам для ознайомлення.

«Ми продовжуватимемо спільно оцінювати ситуацію та вживатимемо додаткових заходів за потребою», – зауважив Пріцкер через годину після того, коли організатори оголосили, що в Чикаго, як і інших містах світу, скасували святкування Дня святого Патрика.

«Немає сумнівів, що попереду через COVID-19 на наш штат чекають інші унікальні виклики», – заявив губернатор.

Наступне засідання у Палаті представників та Сенаті Іллінойсу відбудеться 24 березня. «З огляду на рекомендації щодо соціальної дистанції як гарантії уповільнення розповсюдження цього вірусу, Сенат Іллінойсу має намір виконати свій обов’язок», – заявив президент Сенату Don Harmon, демократ з Oak Park.

Розлучення і податки. Економічний аспект проблеми

Школи штату закрито до кінця березня

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers