rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Школи штату закрито до кінця березня

Навчання в усіх школах Іллінойсу, зокрема, і в Chicago Public Schools, буде припинено до кінця березня. Таке рішення було прийнято у зв’язку зі зростаючою кількістю випадків захворювань на коронавірус. Про це заявив губернатор Дж. Р. Пріцкер.

«Тут є розуміння того, що нам потрібно захищати сім’ї та громади», – зауважив він.

Школи було зачинено, починаючи з вівторка, 17 березня.

Сотні шкіл у шкільному окрузі вже оголосили про плани запровадити програми онлайн-навчання або продовжити весняні канікули.

Пріцкер зазначив, що школи працювали у понеділок, 16 березня, аби вчителі мали день на вирішення всіх питань зі своїми учнями, які будуть відсутні протягом наступних тижнів. Він також заявив, що влада штату співпрацюватиме з владою міст штату, аби забезпечити харчуванням потребуючих школярів.

Чиновники з департаменту з питань освіти запевнили, що шкільний персонал отримуватиме зарплату за ті дні, коли школи будуть зачинені.

Пріцкер також додав, що штат працює над тим, аби дати вказівки щодо закладів дошкільного виховання, а також працює над розширенням допомоги з безробіття для батьків, яким потрібно залишатися вдома зі своїми дітьми.

Сотні шкіл у штаті, зокрема, деякі найбільші округи штату та всі католицькі школи, що належать до Чиказької архієпархії, також оголосили про плани запровадити програми електронного навчання або продовжити весняні канікули.

Рішення губернатора було прийнято після заяв чиказьких чиновників, які запевняли, що державні школи міста залишатимуться відчиненими, незважаючи на щоденне зростання кількості хворих на коронавірус.

«Ми розуміємо, що рішенням губернатора є закрити школи в усьому штаті, але місто не ухиляється від нашого зобов’язання надавати необхідні послуги, від яких залежать школярі та батьки CPS, – заявила мер Чикаго Лорі Лайтфут – Здоров’я та безпека наших дітей є найважливішими. Місто доопрацьовує план дій у надзвичайних ситуаціях, який задовольнить потреби уразливих прошарків населення та гарантуватиме безпеку та зайнятість усіх наших дітей. Але важливо, щоб роботодавці були лояльними, оскільки батьки вимушені доглядати за дітьми».

Як розповіла Лайтфут, у CPS уже почали скасовувати велелюдні шкільні події, а також видали наказ про весняні канікули та про короткочасне закриття шкіл, у яких підтверджено випадки захворювань на коронавірус.

Розлучення і податки. Економічний аспект проблеми

Депутати штату через коронавірус перенесли засідання

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers