rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Це цікаво \ Apple зачиняє крамниці

Компанія Apple закриває до 27 березня всі свої крамниці поза материковим Китаєм через епідемію коронавірусу.

Про це повідомив генеральний директор Apple Тім Кук у мережі Twitter.

«На своїх робочих місцях та у наших громадах ми повинні робити все можливе, щоб запобігти поширенню вірусу Covid-19. Apple тимчасово зачиняє всі крамниці за межами материкового Китаю до 27 березня та надасть 15 мільйонів доларів США задля допомоги у подоланні світової кризи», – йдеться у повідомленні.

Раніше Apple скасувала весняну презентацію своїх нових продуктів, яка мала відбутися наприкінці березня. Про це повідомляє CultofMac з посиланням на джерело.

«Apple вирішила відкласти березневу презентацію продуктів після тривалих затримок у виробництві нового iPhone SE», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після презентації своєї продукції компанія не змогла б забезпечити достатню кількість товарів для їхнього глобального продажу, насамперед, дана проблема стосується нового бюджетного iPhone SE 2 та iPad Pro.

Проте, головним фактором в ухваленні рішення стала випущена департаментом громадського здоров’я округу Санта-Клара у штаті Каліфорнія заборона масових зібрань від 1000 людей з 11 березня до 1 квітня.

Презентація Apple мала відбутися 31 березня в Steve Jobs Theater в штаб-квартирі компанії, де кількість учасників заходу гостей перевищила б 1 тис. осіб.

Російський суд визнав законним штраф для Twitter

Сім найбільших технологічних компаній США разом борються з фейками про коронавірус

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers