rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Це цікаво \ Сім найбільших технологічних компаній США разом борються з фейками про коронавірус

Про це йдеться у спільній заяві Facebook, Google, LinkedIn, Microsoft, Reddit, Twitter та YouTube.

«Ми тісно співпрацюємо над зусиллями щодо реагування на Covid-19. Ми допомагаємо мільйонам людей залишатися на зв’язку, а також спільно протидіємо шахрайству і поширенню дезінформації щодо вірусу, розміщуємо достовірний контент у наших мережах, а також надаємо важливу нову інформацію в координації з державними управліннями охорони здоров’я по всьому світу», – йдеться в документі.

Зазначені компанії закликають й інші фірми долучитися до їхніх зусиль.

Раніше Facebook заявив, що надаватиме безкоштовну рекламу ВООЗ для боротьби з дезінформацією про коронавірус, а відеохостинг YouTube – що починає позбавляти монетизації деякі ролики на цю тему.

Зазначимо, у компанії Google створили цілодобові групи реагування та обіцяють користувачам максимально достовірну інформацію.

Про це повідомляється на офіційному блогу компанії.

«Ми створили цілодобову групу реагування та залишаємося на зв’язку з Всесвітньою організацією охорони здоров’я, а топменеджери Google щодня проводять зустрічі, щоб ухвалювати зважені рішення щодо наших офісів у всьому світі», – йдеться у повідомленні.

У компанії додали, що нині на спеціальній сторінці Google у режимі SOS Alert (екстрені повідомлення) зібрані останні новини та поради щодо безпеки, а також посилання на інформацію від Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ).

Також у компанії працюють над тим, щоб розширити панелі знань про симптоми, профілактику та лікування у випадку зараження Covid-19.

У Google додали, що вже виділено 25 мільйонів доларів на безкоштовну рекламу для ВООЗ та державних установ та у разі потреби готові переглянути цю суму в бік збільшення. Компанія працює з урядами у всьому світі, щоб допомогти їм поширювати авторитетну публічну інформацію про Covid-19.

Російський суд визнав законним штраф для Twitter

Понад мільярд пристроїв працюють на Windows 10

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers