rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

У середу будуйте плани на найближче майбутнє. У другій половині тижня приділіть увагу особистому життю. Ви будете здатними на блискучі імпровізації та романтичні побачення. У понеділок не поспішайте з новими проєктами, не завершивши попередні. У вівторок не спізнюйтеся, насамперед, – на роботу.

Дайте шлунку відпочити. Не вживайте важку, жирну їжу, відмовтеся на якийсь час від гострого та маринованого. Каші, бульйони, сир або йогурт, а також багато овочів і фруктів повинні складати основу раціону. Вибирайте дієтичні сорти м’яса та риби; у вашому раціоні може бути і дитяче харчування. Способи приготування – запікання, відварювання, використовуйте пароварку.

Перед вами відчинятимуться всі двері, ви потрапите у чарівний світ кохання. Якщо ж увійдете туди у занадто прагматичному настрої, вся чарівність вмить випарується. Підіграйте коханій людині, вона від щирого серця намагалася вас втішити.

Ваша наполеглива праця позитивно позначиться на фінансовому становищі. У середині тижня можете розраховувати на фінансові надходження. У вихідні можливі витрати, пов’язані зі сімейними проблемами.

Телець

Фортуна готова подарувати вам свою променисту усмішку. Ви зможете розробити перспективні плани, знайти надійних партнерів. У четвер бажання можуть завести у безвихідь. Не піддавайтеся спокусам.

Найімовірніше, самопочуття буде кепським. На вас будуть несприятливо впливати погодні умови. Якщо це все накладеться на фізичну або психологічну втому, ви можете захворіти або впасти у депресію. Більше відпочивайте, надавайте перевагу приємним моментам, які не викликають емоційних сплесків. Більше читайте, заплануйте зустріч з давніми друзями, влаштуйте перегляд кінофільму або похід у театр. Здайте основні аналізи.

Почуття до коханої людини можуть охолонути, але це явище – тимчасове. Перш ніж щось сказати, подумайте. Середа і субота – вдалі для побачень.

Вівторок обіцяє потішити виконанням накреслених завдань і завершенням важливих проєктів. У середу і четвер покупки будуть вдалими.

Близнюки

Вам згодяться терпіння та віра в успіх. Душа ж буде рватися вперед, не бажаючи чекати, поки руки дороблять усі дрібниці. Тиждень можливостей і надихаючих перспектив. Можливе отримання багатообіцяючої пропозиції, що стосується особистого життя.

Уникайте самолікування, насамперед, у випадках, коли йдеться про сильний біль та інші негативні симптоми. Дозвольте лікарю поставити діагноз і призначити лікування.

Спокій в особистому житті вам, найімовірніше, «не світить». Імовірні приємні клопоти та несподіванки. Можливі неочікуване побачення, пропозиція руки і серця та інші романтичні історії.

Вірогідні фінансові надходження з непередбаченого джерела. Ви працюватимете з цікавістю та задоволенням. І досягнете всіх цілей.

Рак

Приступайте до професійних обов’язків, немає часу на розкачку. Зараз – хороший період для творчої або наукової роботи, можливе втілення в життя давніх задумів. Наприкінці тижня не забувайте про накопичені домашні справи.

Ваше здоров’я залежатиме від якості відпочинку. Не обов’язково байдикувати цілий день. Періодично змінюйте вид діяльності. Вечорами гуляйте, бавтеся з дітьми, підіть у кіно або театр. Обов’язково висипайтеся.

Ваші стосунки з коханою людиною можуть вимагати внутрішніх змін та зусиль. Візьміть ініціативу в свої руки. Ваш обранець чекає від вас першого кроку.

Фінансове становище починає тішити. Ваша зосередженість на справі, оригінальність й активність дозволять досягти ще більшого успіху.

Лев

Нові ідеї ретельно проаналізуйте, усуньте недоліки і лише після цього починайте втілювати у життя. Тиждень буде дуже насиченим – вірогідні знайомства, поїздки, надходження інформації, іноді суперечливої. Не намагайтеся брати участь у всьому й використовувати всі можливості одразу. Допоможіть друзям мудрою порадою.

Збагатіть раціон продуктами, які мають високу поживну цінність. Зверніть увагу на курячі яйця, морепродукти, бобові, горіхи. Намагайтеся рахувати калорії, не виходьте за норму, але і не відмовляйтеся від повноцінного харчування. Уникайте здобної випічки та цукерок.

Особисті стосунки можуть бути нерівними. Вірогідна напруга, що виливатиметься у періодичні сварки. Якщо вам не байдужа кохана людина, ви зможете все подолати.

Фінансове становище може покращитися завдяки прихованим джерелам доходу, якщо про це ніхто не знатиме. У середу можливі ділові зустрічі, які відкриють нові можливості. У п’ятницю можете знайти бізнес-партнерів.

Діва

Цього тижня підвищиться ваша впевненість у собі. Можлива несподівана зміна місця проживання або роботи. Зі спілкуванням можуть виникнути проблеми, насамперед, якщо ви будете занадто критичними. Середа – хороша для руйнування старого і початку нового. У п’ятницю може дати про себе знати ваша емоційна вразливість. Неділю присвятіть пасивному відпочинку, в цей день не приймайте серйозних рішень.

Починаючи з четверга, можливе нездужання, ймовірно, пов’язане зі зміною погоди. Не плануйте на кінець тижня відрядження та інші справи, що вимагають фізичної або психологічної напруги. Не розпочинайте нові проєкти.

Не кидайтеся у вир романтичних пригод, передусім, з людиною, яка вам дуже подобається, але в щирості якої ви не до кінця впевнені.

У фінансовій сфері очікуються позитивні зрушення, доведеться багато працювати. У четвер готуйтеся вислухати критику замовників або керівництва.

Риби

Цей тиждень підходить для аналізу ситуації та вибору шляхів подальшого розвитку. Це стосується як ділового, так і особистого життя. Подумайте про додаткове джерело доходу. Не поринайте в роботу, забувши про сім’ю.

Може бути уразливою нервова система: бажані профілактичні процедури й економний режим. Зменште навантаження на зір. Відпочинок на самоті сприятливо позначиться на вашому самопочутті.

У ваших стосунках вимальовуються деякі зміни, але в який бік – це багато в чому залежатиме від вас. Зрозумійте переживання і прагнення вашого обранця.

Намагайтеся не вплутуватися в авантюри. Будьте економнішими. У четвер імовірні труднощі з бізнес-партнерами.

Водолій

У всьому дотримуйтеся міри. Насамперед, в їжі та розвагах. Ви притягуєте до себе людей активністю та відкритістю. Чи не занадто ви розпорошуєтеся? У середу на вас чекає безліч справ, пов’язаних з роботою. Доведеться чимало попрацювати. У четвер на вас можуть нахлинути спогади. Пам’ятайте, що потрібно вміти пробачати не тільки іншим, але й собі.

Усі тренування повинні бути посильними і приносити задоволення. Не беріть на себе підвищену відповідальність. Ваш організм не готовий працювати на зношення. Якщо будете його змушувати, наслідки можуть бути сумними.

Холод у стосунках поступово починає відступати, звільняючи місце порозумінню і бажанню спілкуватися. Допоможіть своєму обранцеві розв’язати проблеми, але не звалюйте їх на себе повністю.

На початку тижня вдало вирішите фінансові питання, які ускладнювали життя не один день. У вихідні не витрачайте багато на розважальні заходи.

Козеріг

Можуть здійснитися майже всі задуми у сфері бізнесу. Боріться з нудьгою, ваші зусилля не пропадуть надарма. Не довіряйте аферистам. У суботу зміни у зовнішніх обставинах дозволять знайти внутрішній спокій. Не відмовляйтеся від пропозицій друзів.

Здоров’ю може серйозно нашкодити ваша неврівноваженість. Підвищується ймовірність травм через необережність, які можуть загрожувати не тільки здоров’ю, але й життю. Не сідайте за кермо автомобіля, на якийсь час утримайтеся від занять екстремальними видами спорту.

Цього тижня можете зустріти людину, яка просто зачарує вас. Покажіть себе з найкращого боку. Не базікайте зайве, але й не будьте занадто скромними.

Ділова зустріч у четвер може бути вдалою. У суботу та неділю на вас можуть очікувати незаплановані витрати. У понеділок ймовірні фінансові надходження. У вівторок навряд чи вдасться домовитися з партнерами.

Стрілець

Зосередьтеся на робочих справах, розрахованих на перспективу. Ви будете стрімко просуватися кар’єрними сходами. П’ятниця – сприятлива для поїздок, переговорів, обговорення справ з колегами. Будьте ініціативними і не відмовляйтеся від роботи. Вівторок може бути метушливим, але прибутковим.

Будьте уважними до того, що ви їсте. Страви, продукти повинні бути свіжими. В крайньому випадку дозволені заморозки; відмовтеся від напівфабрикатів. Хто не любить готувати, варто додати до раціону фрукти, овочі та зелень. Єдиний можливий виняток – дитяче харчування, але і ним не зловживайте.

Можливо, настає період відновлення в особистому житті. Варто вам хоч трошки змінити свій вигляд, тут же зміниться і ситуація навколо вас.

Хороший період для реалізації у професійній сфері, особливо, якщо ви будете ініціативними. П’ятниця – один із найвдаліших днів у фінансовому плані.

Терези

Постарайтеся бути конкретнішими у своїх мріях. Будьте морально готовими до можливих змін. Причому, не тільки в планах, але і в самій долі. І не бійтеся труднощів. На вас чекає перевірка або іспит. П’ятниця – вкрай невдала для суперечок. Субота може стати днем, коли вмирають ілюзії.

Ставтеся до себе якомога дбайливіше. Будь-яку пропозицію оцінюйте – чи під силу вона вам, чи не зашкодить здоров’ю. Якщо з’являється хоча б тінь сумнівів – сміливо кажіть «ні».

Понеділок – вдалий для того, щоб спланувати спільну відпустку. У середу краще не сперечатися з коханою людиною.

Велику роль у фінансових справах відіграватимуть навіть не кошти, а ваше вміння організувати взаємовигідний обмін. У середу можливі фінансові надходження. Не шкодуйте коштів для сім’ї.

Скорпіон

Ви зможете розслабитися й отримати задоволення. Все буде складатися саме так, як ви хочете, – і в коханні, і в справах. Ви отримаєте прибуток. Не доведеться більше підлаштовуватися під інших. Настав час змінити світовідчуття і позбутися застарілих поглядів. Можете розраховувати на підтримку коханої людини.

Ваш організм подаватиме сигнали, якщо щось буде не гаразд. Будьте уважнішими до свого тіла. Постійна втома може свідчити про захворювання, нестачу сну або вітамінів. Проконсультуйтеся з лікарем. Аналізи покажуть правдиву картину.

Вам посміхається щастя у коханні. Те, що заважало бути разом, зникне саме собою. Ви отримаєте те, до чого прагнули. Все складеться на користь щирих почуттів, а не формальних стосунків.

Тиждень – фінансово стабільний. На вас чекає винагорода. Ви зможете відкласти велику суму й зробити приємні подарунки коханій людині.

Овен

Гороскоп на тиждень

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers