rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Запрошуємо на безкоштовний семінар щодо купівлі нерухомості!

21 березня 2020 року о 1-й годині дня в ресторані Versailles за адресою: 100 McHenry Rd. Buffalo Grove IL відбудеться п’ятий безкоштовний семінар.

Буде детально висвітлено такі теми:

– таємниці купівлі та кредитування нерухомості в штаті Іллінойс в зв’язку з виходом нових програм кредитування в 2020 році;

– як уникнути помилок при купівлі і фінансуванні нерухомості;

– особливості підготовки і сплати податків при купівлі нерухомості в 2020 році.

Ми з вами зустрічалися уже чотири рази на безкоштовних семінарах у 2019 році. Сподіваюсь, усі були задоволені від отриманої інформації та відповідей на свої запитання, а також – від дружньої атмосфери, яка панувала там. Аналізуючи ваші побажання, ми вирішили провести цього року серію безкоштовних семінарів на різні теми, які є актуальними для громади на даний час. Тому зупинились на таких темах, як купівля нерухомості, фінансування та оподаткування. Перевіривши в Чикаго велику кількість агентств нерухомості, компаній, що займаються фінансуванням нерухомості (mortgage broker) та компаній, які спеціалізуються на питаннях бухгалтерського обліку та оподаткування, ми зупинились на фахівцях з 35-річним досвідом роботи в галузі купівлі та фінансування нерухомості, а також – із 15-річним досвідом роботи в галузі оподаткування. Це такі компанії, як Рrospective Realty, Inc. та An Opportune, Inc., які розташовані за адресою: 1438 Techny Rd. Northbrook, Il, та US Tax Services за адресою: 251 N Milwaukee Ave. Suite 1025 Buffalo Grove, Il.

На семінарі виступлять найкращі фахівці штату Іллінойс та розкриють всі таємниці купівлі, фінансування та перефінансування нерухомості у зв’язку з виходом нових програм кредитування в 2020 році, а також:

– проінформують, коли, де і як краще купити комерційну та житлову нерухомість,

– як отримати кредит з надзвичайно низьким відсотком на купівлю нерухомості;

– як отримати кредит навіть тоді, коли ви думаєте, що ваша ситуація безнадійна,

– розкажуть про доступні програми фінансування нерухомості для новоприбулих у США;

– про спеціальні програми для клієнтів у віці 62+ з можливістю не виплачувати кредит до кінця життя;

– розкриють усі можливості отримання фінансування без перевірки доходів.

Фахівці з бухгалтерського обліку та оподаткування проінформують про:

– особливості підготовки та сплати податків при плануванні купівлі нерухомості;

– особливості ефективної підготовки податкових декларацій для фізичних осіб та бізнесу;

– порядок реєстрації бізнесу та процедуру бухгалтерського обслуговування.

Початок року – це чудова можливість для купівлі житла – низькі ціни на нерухомість, низькі відсотки на фінансування. Для придбання нерухомості потрібен час і дуже ретельна підготовка. Тому потрібно почати цей процес уже зараз, щоб найважливіша в житті покупка пройшла успішно і принесла тільки позитивні емоції. А купивши власне житло – ви досягнете своєї мрії жити у власній оселі, ні від кого не залежати. Це і підвищення вашого соціального статусу, комфорт, безпека і затишок. Нерухомість – це фундамент вашого життя, впевненість у завтрашньому дні, стабільність вашого становища в Америці. Та й ніщо так не зміцнює шлюб, як спільна нерухомість.

Не варто витрачати гроші на оренду житла. За ці кошти можна виплачувати власне помешкання. Зрештою, нерухомість – це найбільш реальна інвестиція в майбутнє, це – ваші живі гроші, які завжди можна повернути або й примножити. Але потрібно все зробити правильно. І для цього ми запросили найкращих фахівців, які допоможуть орієнтуватися в усіх тонкощах цієї надважливої справи. Але щоб отримати найкраще фінансування, потрібно мати професійну підтримку фінансового аспекту життя: правильно оформити податкову декларацію, вчасно сплатити податки.

Вашими особистими консультантами в питаннях придбання і фінансування нерухомості, а також оподаткування можуть стати фахівці, які виступлять на семінарі. Вони допоможуть вивчити складні питання купівлі та фінансування нерухомості, оподаткування та відкриття власного бізнесу. Не нехтуйте можливістю безкоштовно отримати професійні консультації, почути про нові програми кредитування та оподаткування в 2020 році. На семінарі ви будете приємно здивовані обсягом корисної для вас інформації. А після семінару ви подивитеся на своє життя в США зовсім іншими очима.

Також на семінарі ми поєднаємо корисне з приємним: пригощатимемо вином, легкими закусками, солодощами.

Чекаємо всіх з нетерпінням! Приходьте з родиною та друзями!

Догодити всім: що хочуть від роботи різні категорії пошукачів?

«Чорний тиждень»: падіння на ринках і коронавірус загрожують ринку праці

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers