rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ В Oakbrook буде демонтовано камери на шосе – вони... лякають водіїв

Начальник поліції Oak Brook закликає демонтувати відеокамери на перехресті Route 83 та 22 Street в Oakbrook Terrace.

Результати дослідження в Oak Brook свідчать, що відеокамери на цьому перехресті призвели до збільшення кількості аварій, – повідомляє James Kruger, начальник поліції Oak Brook.

Він стверджує, що аварії стаються через те, що водії «панікують і зупиняються», щоб уникнути штрафу. Очільник Oak Brook у січні надіслав лист представникам департаменту транспорту штату Іллінойс з вимогою скасувати дозвіл на використання відеокамер, встановлених у серпні 2017 року.

Згідно з дослідженням, кількість аварій на цьому перехресті збільшилася з 23 у 2015 році до 36 – у 2017 році. У 2018 році було зафіксовано 36 аварій, а у 2019 – 49.

Перед монтажем відеокамер поліція передбачила, що їх встановлення спричинить аварії, але тоді не було даних, які б це підтверджували.

«Не вдалося довести це, допоки ми не отримали дані, які можемо продемонструвати, – зауважив Kruger. – І, на жаль, за останні чотири роки дані підтвердили, що припущення, які ми робили чотири-п’ять років тому, справджуються».

Під час наступного зібрання громади результати дослідження будуть переглянуті перед тим, коли їх буде передано IDOT із проханням демонтувати відеокамери на проблемному перехресті.

В Іллінойсі – надзвичайний стан через спалах коронавірусу

Мешканці Іллінойсу активніше голосують на дострокових виборах – Супервівторок допоміг визначитися

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers