rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня не упустіть момент, коли зможете продемонструвати свої таланти. У випадку вдалої презентації ваш авторитет і популярність помітно зростуть. Ваша чарівність допоможе вирішити професійні проблеми. У середу може з’явитися можливість зрозуміти, хто справжній друг, а хто – просто приятель. У другій половині тижня зосередьтеся на сім’ї. У неділю присвятіть час домашнім справам.

Ви будете дуже переживати через своє здоров’я. Якщо маєте час – здайте основні аналізи, підіть на прийом до лікаря загальної практики. Ви зрозумієте, що нічого страшного не відбувається.

Часто буває, що наше життя – багатше, ніж це уявлялося нам раніше. Не сидіть вдома, ви можете познайомитися з цікавою людиною. А вихідні проведіть разом з обранцем.

Телець

Якщо ви намагаєтеся робити як краще, а виходить як завжди, це – знак того, що ви не зовсім розумієте, що робите. Поставте собі конкретну мету. У першій половині тижня віртуальне спілкування може відволікти увагу від реального. Можливо, в суботу доведеться працювати, зате в неділю ви зможете повеселитись від душі.

Будьте уважнішими до того, як ваші м’язи реагують на навантаження. Ви відчуватимете біль. Все викликано вашими необережними діями. Бережіть себе. Під час занять спортом виконуйте вправи правильно і під наглядом інструктора.

У середу романтична зустріч може подарувати незабутні емоції і враження. Не квапте події і не тисніть на кохану людину. Під час святкового застілля у неділю всі перешкоди у взаєминах можуть зникнути.

Ризик іноді виправдовує себе, але цього тижня будьте обережнішими, насамперед, у п’ятницю і вівторок. Ці дні не сприяють зміцненню фінансової стабільності. Будьте мудрими та терплячими – тоді зможете бути спокійними за своє матеріальне становище.

Близнюки

Зірки обіцяють приємні зміни в особистому житті. Ви можете зануритися в пристрасний роман, вам зізнається в коханні людина, яку ви раніше вважали просто другом. Не сумнівайтеся у власних силах і чарівності. У професійній сфері на вас чекають успіх, вигідні пропозиції і додатковий прибуток.

Зараз важливо приділити час профілактиці хвороб травної системи. Попрацюйте над своїм раціоном. Навіть невеликі зрушення дадуть позитивний ефект. Ви чимдалі виглядатимете краще; шкіра, волосся, очі почнуть буквально сяяти здоров’ям.

У вашій парі панує повна гармонія. Вас закидатимуть подарунками, засипатимуть компліментами, навіть, можливо, запропонують руку і серце.

У першій половині тижня ймовірні фінансові надходження. Ваші ідеї гідно оцінять. На вас чекають цікаві ділові пропозиції.

Рак

У вас достатньо енергії, щоб досягти поставлених професійних цілей. Поверніться до незавершених справ і постарайтеся вчасно усунути недоліки в роботі і виправити помилки. На початку тижня можете отримати довгоочікувану звістку, яка потішить вас. П’ятниця – сприятлива для поїздок і подорожей.

Ваше харчування має бути повноцінним. Вибирайте якісні продукти, готуйте корисні страви. Зараз домашня кухня – краща, ніж те, що пропонує громадське харчування.

У романтичних взаєминах будьте делікатними та холоднокровними. У вас безліч шансів стати ближчими. Якщо з’явиться бажання вирушити у подорож – вона подарує незабутні враження.

Фінансове становище – стабільне. На роботі на вашу думку зважають, ваш авторитет зростає. Все це якнайкраще позначиться на кар’єрному зростанні.

Лев

Ви будете розпорошувати свою енергію на дрібниці, тому буде важко завершити розпочаті справи. Зосередьтеся на чомусь одному. При вдалому збігу обставин коштів буде більше. У четвер не звалюйте на свої плечі непосильну ношу і на роботі, і вдома. Діти потішать своїми успіхами.

У найближчі дні змініть оточення – хоча б ненадовго. Ви погрузли в рутині – це погано і для фізичного, і для психологічного здоров’я. Візьміть відгул і поїдьте кудись. Найкраще – на самоті.

Тиждень – досить успішний у сфері особистого життя за умови, якщо ви не будете ревнувати. Середа і неділя – найкращі для побачень. Ви будете оточені турботою.

У понеділок ймовірні фінансові надходження. У вівторок на вас чекає перевірка або іспит. Фінансова стабільність – гарантована. Задумайтесь над необхідними покупками.

Діва

Сприятливий момент для зміни життя у кращий бік. Забудьте про невдачі. Залиште у спокої старі проблеми і сконцентруйтеся на нових ідеях. Прагніть до свободи у творчості і самостійності у справах. У четвер утримайтеся від активної діяльності і зайвої ініціативності. У п’ятницю можете розраховувати на підтримку друзів.

Подбайте про свої очі, якщо не хочете, щоб виникли проблеми із зором. Не навантажуйте їх читанням і роботою за комп’ютером; частіше заплющуйте очі, робіть спеціальні вправи для очей. Намагайтеся частіше моргати. Увечері прикладіть до повік сиру картоплю або огірок, ватяні диски, змочені в чайній заварці.

Від ваших дій на початку тижня залежить ваше майбутнє. Не відкладайте важливе рішення, якщо відчуваєте, що настав час його приймати. Четвер – хороший для відвертої розмови. Потрібно зважитися на компроміс.

Фінансове становище – стабільне, однак є ймовірність важливих витрат. Вони не розхитають ваш бюджет. У четвер можливі фінансові надходження. Субота – вдала для покупок для дому.

Терези

Вам буде іноді здаватися, що все неможливе може статися. Ви, найімовірніше, опинитеся в потрібний час у потрібному місці. На роботі уважно поставтеся до своїх обов’язків, не випускайте з поля зору дрібниці. У вихідні відпочиньте від метушні і не відмовляйтеся від пропозиції коханої людини вас трохи побалувати.

Зараз ви уразливі перед інфекціями. Не відвідуйте хворих родичів, уникайте місць великого скупчення людей. Для зміцнення імунітету застосуйте вітамінний комплекс. Намагайтеся більше часу проводити на свіжому повітрі, одягнувшись відповідно до погоди.

Ви можете зіштовхнутися з важким вибором. Перш ніж кидатися звинуваченнями, подумайте, в чому причина. Постарайтеся викликати обранця на відверту розмову.

На вас чекають випробування, але ви зможете вийти з них із честю і зміцнити свій авторитет. У середу можливі фінансові надходження. Вівторок – вдалий для покупок.

Скорпіон

На вас чекає успіх у справах, кар’єрний ріст і значний прибуток. Усі ваші вкладення окупляться. Великі суми вдасться отримати майже без зусиль. Ваша майстерність і репутація будуть працювати на вас. Не бійтеся мріяти. Ви отримаєте те, до чого прагнете.

Було б непогано отримати свіжий «зріз» вашого організму. Зараз – ідеальний період для проходження обстежень. Проконсультуйтеся з новим лікарем, який не знає ваших діагнозів. Невдовзі ви отримаєте результати обстеження.

На вас чекає феєрверк почуттів, побачень і задоволення. Насолоджуйтесь! І не забудьте віддячити тій людині, котра дарує вам своє кохання.

Тиждень – сприятливий у фінансовому плані. Успішними будуть банківські операції, а також – гра на біржі.

Стрілець

Цей тиждень сприятиме вашій ділової активності, реалізації нових ідей. Їх бажано ще раз проаналізувати й усунути недоліки – перш ніж почати втілювати у життя. Будьте більш зібраними, не витрачайте час на порожні балачки.

Якщо ви маєте намір піти до лікаря або косметолога, плануєте знайти масажиста, інструктора або дієтолога – знайдіть фахівця за рекомендацією. Або зачекайте кілька днів, згодом шанси знайти потрібну людину зростуть.

Зверніть увагу на своє особисте життя. Ваша зайнятість може серйозно ускладнити стосунки з коханою людиною.

З’явиться можливість впорядкувати справи і збільшити доходи. Можливо, у вихідні доведеться працювати. У понеділок і вівторок можливі фінансові надходження.

Козеріг

Цього тижня не варто шукати вигоду. Робіть свою справу й допомагайте іншим. Зараз не бажано починати щось нове, краще дати собі раду зі старими проблемами. Середа може бути найважливішим днем тижня, важливо провести його з відчуттям внутрішньої свободи. У четвер партнери можуть запропонувати цікавий проєкт. У вихідні влаштуйте зустріч із друзями.

Відвідайте лікарів, до яких давно планували піти, – наприклад, стоматолога чи гастроентеролога. Запишіться у спортзал. Нормалізуйте сон і харчування. Все, що ви зробите зараз, призведе до швидких результатів.

Ваші стосунки явно змінюються. Якщо вам не байдужа кохана людина, постарайтеся зберегти все те хороше, що ви досягли. У четвер і неділю не переборщіть з екстравагантністю. У суботу на вас чекають спокуси.

У фінансовій сфері несподівані звістки та кадрові зміни можуть вивести вас із рівноваги. У п’ятницю можливі фінансові надходження, які дещо розвіють ваш сумний настрій.

Водолій

Не перевантажуйте себе роботою, зробіть менше за обсягом, але якісніше. Обставини можуть бути сильнішими за вас. Не сумуйте, навіть якщо наразі не вдається досягти бажаного. Уникайте необачних вчинків, ілюзій, втрат. У п’ятницю може потішити вигідна ділова пропозиція. У вихідні імовірний підвищений інтерес до домашніх проблем й успішне їх рішення.

Великого значення набуває якісне та регулярне харчування. Здорове харчування передбачає, що їсти треба невеликими порціями, але часто, до шести разів на день. Спробуйте прослідкувати за цим. Коли ви їсте тільки один раз, тим більше, ближче до вечора, то завдаєте величезної шкоди організму.

У вас з’явиться шанс помиритися з коханою людиною, якщо ви до цього посварилися. Шукайте компромісу.

Можуть з’явитися можливості непогано заробити. Викажіть ініціативу. Вірогідні цікаві фінансові пропозиції, а в четвер будуть вдалими ділові зустрічі.

Риби

Втілюйте в життя ваші плани, навіть якщо колеги сумніваються в успіху. Ситуація сприяє прийняттю відповідальних рішень. Покладайтеся лише на себе. Постарайтеся переглянути ваші стосунки з рідними. Можливо, ви стали надмірно запальними або неуважними. Найсприятливішим днем буде субота, несприятливим – четвер.

У найближчі дні можуть з’являтися набряки – на ногах, руках, навіть на обличчі. Слідкуйте за питним режимом. Споживайте чисту негазовану воду; знизьте кількість споживаної солі – вона затримує рідину в тканинах. Якомога більше рухайтеся – навіть якщо ходити може бути незручно, а то й боляче. Досить прогулянкового кроку.

У найближчі дні самотність буде вашим спільником. У суботу можуть збутися ваші заповітні мрії, тільки не налякайте кохану людину силою своїх почуттів.

Не варто розповідати про свої ділові плани. У неділю не зв’язуйте себе обіцянками, а також не давайте в борг.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers