rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Батьки та діти
Title 
 Фото з офіційної ФБ-сторінки
Bernie Sanders

Gen Y, або Millennials, народилися між 1980 і 1994. 36% позитивно ставляться до комунізму. 50% – до соціалізму. Вважають, що держава повинна дати роботу, якщо інакше не вийшло (employer of last resort).

20% вважають, що «Комуністичний маніфест» «гарантує свободу і рівність» краще, ніж Декларація незалежності, і «суспільство було б кращим, якби уряд заборонив приватну власність». 17% вважають, що якби СРСР все ще існував, то світ був би кращим.

Gen Z народилися між 1996 і 2015. 25% позитивно ставляться до комунізму. 50% – до соціалізму.

(Домислювати: Про «Маніфест» і «Декларацію» чули краєм вуха, але перший, «напевно, добрий», а другу «рабовласники придумали». А роботу не дають капіталісти).

«Покоління Boomers – 1944-1965 – ставиться до комунізму інакше: воно пам’ятає кубинську кризу та берлінську стіну. Для поколінь Y і Z – це порожній звук. Коли молоді люди бачать «приголомшливу нерівність, жахливий держборг і вартість життя, а ще – високі ціни», політика «перерозподілу» звучить для них краще. Вони чують, що Британія та Канада мають практику охорони здоров’я: «А чому у нас немає? Хто заважає?» Якщо ви їх починаєте вчити про небезпеку тоталітаризму, вас звинувачують у залякуванні.

«Сандерс завжди проводив межу між соціалізмом й авторитаризмом. Він завжди виступав за держави з перерозподілом і соціальним добробутом та виступав проти тоталітарного режиму й державного насильства. Він завжди був за Данію, а не за Кубу».

Що таке 100 мільйонів жертв комунізму порівняно з безкоштовними абортами? Але нагадування про 100 мільйонів – це «залякування»! Red-baiting! НА ЖАЛЬ (sic!), ця тактика спрацює з «Boomers» – і саме вони прийдуть голосувати».

Так пише колись престижний «Атлантик», журнал Емілі Дікінсон і Марка Твена. Якби Емерсон знав, на що перетвориться його дітище через 150 років...

Автор: David Gurevich

Джерело: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009269534682

Догодити всім: що хочуть від роботи різні категорії пошукачів?

В яких галузях найактивніше шукали співробітників у 2019 році?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers