rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

У вас є чудова можливість визначити перспективи й вирішити накопичені проблеми на роботі. Будьте активними та наполегливими і не панікуйте завчасно. Дійте без зайвої метушні. Якщо ви хочете внести в особисте життя істотні зміни, не нехтуйте сайтами знайомств. У п’ятницю можуть відбутися особливі події.

Не відкладайте на завтра те, що можна зробити сьогодні. Найімовірніше, ви знаєте, де або з чим виникла проблема. Зверніться до лікаря, допоки проблема не стала серйозною.

Особисте життя може, нарешті, потішити. Навіть неприступні фортеці впадуть під натиском вашої чарівності. Від вас вимагається не так уже й багато: посміхатися і насолоджуватися життям, не чіпляючись до дрібниць...

Уникайте великих витрат. З фінансами буде непросто. У кредити залазити не варто – віддавати буде складно.

Телець

Ви будете успішно давати собі раду з чужими проблемами. Найімовірніше, ними і доведеться зайнятися; свої не вирішуватимуться з такою ж легкістю. Ви будете сповнені ідей. Хоча їхню реалізацію доведеться відкласти на невизначений термін, забувати про них не варто. Наприкінці тижня не потрібно занадто активно виказувати ініціативу. Ви і ваше оточення будете залежними від емоційної сфери – ваш кислий вигляд може зіпсувати настрій іншим.

У найближчі дні приділіть більше уваги горлу. Воно зараз – уразливе. Говоріть неголосно й спокійно. На вулиці вкривайте шию хусткою або шаликом, уникайте протягів. Корисне полоскання. Можна використовувати ромашку, кору дуба. Не вживайте занадто холодні або занадто гарячі напої.

Тиждень може принести велику кількість розваг, романтичних переживань і цікавих зустрічей, можливий любовний трикутник. Не захоплюйтеся небезпечними зв’язками.

Фінансове становище стабілізується на початку тижня. Середа – вдала для покупок. У п’ятницю вас може зацікавити вигідна ділова пропозиція, обговоріть усі деталі. У суботу ймовірні незаплановані витрати.

Близнюки

Ви перебуватимете у вирі подій. Це будуть вигідні проєкти, цікаві компанії та поїздки. Усе буде вдаватися. Ви будете сяяти і повірите у свої сили. Не бійтеся мріяти й будувати плани. Тільки не квапте події. І на роботі, і в особистому житті на вас чекає підкорення нових вершин.

Поводьте себе спокійніше й говоріть тихіше, інакше надірвете зв’язки. Уникайте вправ із вокалу, виступів перед публікою, бережіть голос або використовуйте мікрофон. Вчіться правильно дихати, робіть дихальну гімнастику.

Ви зможете легко уникнути кризи у стосунках із коханою людиною, якщо переступите через власні амбіції. Даруйте свої почуття безкорисливо.

Фінансове становище – стабільне. У вівторок можливі фінансові надходження. У середу вірогідна цікава ділова пропозиція, яка дозволить зміцнити репутацію.

Рак

На шляху до здійснення ваших планів буде багато спокус. Будьте обережними, опираючись на нещодавно отриману інформацію; вірогідні спотворення, які можуть ввести в оману. Якщо ваша голова переповнена ідеями, постарайтеся наразі не приймати серйозних рішень. В особистому житті готуйтеся до приємних сюрпризів.

Ви сумніваєтеся, перевіряєте знову і знову... Довіртеся своєму лікареві. У крайньому випадку – проконсультуйтеся у ще одного надійного фахівця.

На любовному фронті може настати тимчасове затишшя. Проаналізуйте ситуацію. Багато що залежить лише від вас. Постарайтеся відчути душевну рівновагу, це дозволить віднайти порозуміння з коханою людиною.

Вам доведеться зайнятися організаційними питаннями й упорядкуванням майнових ресурсів. Усередині тижня в емоційному пориві ви можете витратити досить велику суму.

Лев

Вам необхідна зосередженість. Уважно спостерігайте за перебігом подій, адже все може піти не так. Якщо ви не можете змінити обставини, змініть власне ставлення до них. Це допоможе розвіяти хмари, які стягуються над вашою головою. Не переймайтеся через критику.

Зараз необхідний максимально полегшений режим, щоб ваша травна система прийшла в норму. Вибирайте прості, легкі страви; відмовтеся на якийсь час від м’яса, риби, борошняних соусів. На столі не повинно бути нічого гострого, копченого і маринованого.

У вас буде безліч шансів на романтичну пригоду, але може не виникнути бажання їх використовувати. Вірогідні приємні події, і, можливо, дуже перспективне знайомство.

У понеділок будуть вельми вдалими покупки. У вівторок можливі обман і розчарування. Не розповідайте колегам свої таємниці.

Діва

У вас з’являться схильність до витання у хмарах й хибних уявлень про свої здібності. Коли у вас щось не вийде, ви можете хвилюватися сильніше, ніж воно того варте. Дивіться на речі реалістично і сподівайтеся тільки на себе. У п’ятницю та суботу більше уваги приділіть сім’ї. Неділю присвятіть собі.

Ви можете ризикнути, якщо вам давно хотілося спробувати щось потенційно небезпечне – дотримуючись запобіжних заходів. Ваш експеримент, найімовірніше, пройде вдало. Можна збільшувати фізичне навантаження – якщо ваш тренер вважає, що ви до цього готові.

Зараз ваше становище може бути дуже крихким, тиждень – не для зізнань у коханні. Побудьте на самоті й не дозволяйте використовувати себе.

Питання фінансової стабільності – дуже актуальне. Не розкидайтеся грошима й приготуйтеся працювати в новому оточенні.

Терези

Вами зацікавиться керівництво, будьте максимально уважними при виконанні своїх обов’язків. На вас чекає чимало зустрічей, завдяки яким ви зможете отримати дуже цінну інформацію. У понеділок не допускайте зайвої метушні в думках і вчинках. У середу уникайте заздрощів та жадібності. У вихідні чекайте гостей.

Ваші нерви – розхитані. Присвятіть тиждень тому, щоб привести себе до ладу. Прислухайтеся до голосу своєї інтуїції, але довіряйте і лікарському досвіду.

Постарайтеся сприймати те, що відбувається, без зайвих емоцій, це дасть можливість змінити ситуацію в особистому житті у кращий бік. Четвер – вдалий для побачень.

На початку тижня обговоріть із керівником коло завдань і можливість премії. Фінансове становище – досить стабільне, але грошові ресурси – обмежені.

Скорпіон

Чим більше ви віддасте, тим більше отримаєте. На вас чекає солідний прибуток від вкладень, які ви зробили раніше. В особистому житті зникне багато перешкод, і ви зрозумієте, що таке справжнє кохання. Особливу цінність у стосунках матиме почуття гумору та ніжність.

Будьте уважнішими при виборі заспокійливого. Необхідність застосування ліків повинен визначити лікар. Важливо, щоб медикаменти не викликали загальмованості або сонливості, інакше можете потрапити в біду.

У середині тижня на вас, схоже, чекає серйозна розмова, яка все розставить на свої місця. Ваші почуття – взаємні.

Матеріальне становище вас потішить. Гра на біржі або вкладення в акції принесуть дохід. Саме зараз можна приймати серйозні рішення у фінансовій сфері.

Стрілець

Доля може приготувати несподівані віражі, зайва передбачливість не завадить. У понеділок і вівторок присвятіть час завершенню старих справ. Решта днів – сприятливі для нових заробітків і знайомств. Починаючи з четверга, переговори значно спростяться, що дозволить у вільний час займатися іншими справами. Тиждень – сприятливий для вирішення сімейних проблем і створення затишної атмосфери вдома.

Будьте максимально консервативними в усіх питаннях, які стосуються здоров’я. Іноді ситуація розвивається так, що зберегти статус-кво неможливо. Ви знаєте свої проблемні місця, у вас є можливість підстрахуватися.

Флірт і романтичні стосунки на стороні поставлять відносини з коханою людиною під загрозу. Хочете уникнути скандалів – поводьте себе належним чином.

Якщо ви не будете кидати гроші на вітер, то фінансовій стабільності нічого не загрожує. У середу ймовірні сприятливі угоди, ви зможете вдало виступити на нараді. У четвер можна очікувати на премію.

Козеріг

Відновіть перервані ділові та особисті контакти. Здається, ви даремно розлучилися з важливою для вас людиною. Середа – важливий день, який може мати серйозні наслідки. Ви відповідальні за все те, що з вами відбувається. Сприятливий час для саморозвитку. Не звертайте увагу на дрібні незручності заради досягнення важливої мети.

Головне – давайте своєму організму виспатися. Лягайте в ліжко не пізніше, ніж об одинадцятій. І спіть не менше, ніж вісім годин.

На початку тижня своєю байдужістю ви можете відштовхнути від себе кохану людину. Субота – хороша для побачень, на вас можуть очікувати палкі зізнання.

У бізнесі справи можуть бути заплутаними, можливі навала інспекторів, а також інтриги у вас за спиною. Будьте уважними з колегами та партнерами. Фінансових проблем не передбачається.

Водолій

Цей тиждень – вдалий для бігу з перешкодами. Коли все – занадто спокійно, чекайте підступу. Ви зможете вибратися з болота робочих проблем і зайнятися особистими справами. У п’ятницю не метушіться і не пліткуйте, не давайте порожніх обіцянок.

Ваше самопочуття залежатиме від вашого настрою. Намагайтеся щодня знаходити приводи для радості. Перед сном записуйте приємні речі, які з вами відбувалися.

Можливі кардинальні зміни у стосунках із коханою людиною. Будьте обережними зі словами. Не чекайте багато від сайтів знайомств.

У суботу краще відпочивати. У понеділок не укладайте контрактів і не плануйте серйозні ділові зустрічі. У вівторок є ймовірність надходження великої суми грошей.

Риби

Цей тиждень може бути напруженим в емоційному плані, вас будуть підтримувати друзі та близькі. У вівторок не піддавайтеся песимістичному настрою. Не дозволяйте проблемам позначатися на взаєминах з іншими. Ситуація зміниться на краще.

Ви можете поліпшити стан свого здоров’я, доклавши не так уже й багато зусиль. Загальнозміцнюючі процедури матимуть підвищений ефект. Якщо вас турбує якась проблема – саме час приступити до її вирішення. Можна спробувати новий лікарський засіб – під контролем фахівця.

Постарайтеся не образити кохану людину – вона буде, як ніколи, вразлива. Вам може загрожувати неувага з її боку. Однак, вона зайнята справами, а не розважається. Будьте терплячими та ніжними.

Ваше бажання швидко все зробити обіцяє принести фінансовий успіх. Не витрачайте кошти на дурниці, зараз – час для великих покупок.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers