rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Скарбник округу Кук Марія Паппас пропонує новий закон, щоб продовжити час на оплату протермінованих податків на нерухомість

Чиказькі чиновники наполягають на прийнятті нового закону, щоб більше часу дати власникам нерухомості на сплату протермінованих податків.

У 2020 році є понад 57 500 об’єктів нерухомості в окрузі Кук, штат Іллінойс, за якими протерміновано сплату податків на $188,2 мільйона. Така ситуація призводить до використання різних схем на щорічних продажах нерухомості за низьку ціну, коли власники будинків не розуміють махінацій, які відбуваються. Часто власниками таких будинків є іммігранти, люди похилого віку і люди, які не розуміють документів та урядових звернень.

Скарбник округу Кук Марія Паппас, яка часто буває на фестивалях та зібраннях української громади, започаткувала законопроєкт про зміни до закону, з метою продовжити термін для сплати податків до 13 місяців, щоб люди мали більше часу для сплати податкових боргів на свою нерухомість.

На пресконференції, яка відбулася 24-го лютого з нагоди проголошення нового законопроекту, були присутні чиновники міста Чикаго, олдермени, пастори різних релігійних громад, політики та представники етнічних громад. Від імені Українського Конгресового Комітету, відділ Іллінойс, (УККА) була присутня Марта Фаріон.

Околиця, офіційно названа «Українське село», є однією з найкращих і найбільш популярних територій міста Чикаго, де проживають багато іммігрантів не тільки з України, а й з інших країн. В «Українському селі» та інших районах, де проживають українці, є багато людей з недостатнім знанням англійської мови для розуміння податкових документів і листів, зокрема, і багато людей похилого віку, які не розуміють наслідків не сплати податків на нерухомість. Часто через брак розуміння ситуації, а також через страх можна потрапити у ситуацію з так званим податковим продажем свого майна, коли люди стають жертвами шахрайства, і можуть втратити все своє майно.

Законопроєкт Сенату Іллінойс 3356, який зможе продовжити термін здійснення платежів до 13 місяців, був внесений в Генеральну Асамблею Іллінойсу 14 лютого. Мешканці можуть перевірити, наскільки добросовісно і як вчасно сплачуються їхні податки, або, можливо, вони зробили переплату, і їм належиться повернення частини сплачених грошей, відвідавши веб-сторінку Cook County Тreasurer. Веб-сторінка доступна мовами громад Чикаго, включно з українською, польською, іспанською, китайською та багатьма іншими.

Чикаго за тиждень

Білий дім планує витратити 2,5 млрд доларів на боротьбу з коронавірусом

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers