rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ ЄБРР виділив €52,5 мільйона на розширення роздрібної торгівлі в Одесі

Європейський банк реконструкції та розвитку виділив 52,5 млн євро для розширення роздрібної торгівлі в Одесі, зокрема, торговельного центру «Рів’єра».

Про це Укрінформу повідомили з пресслужби ЄБРР.

«Організований банком для спеціальної проєктної компанії «Нові бізнес-погляди» («НБП»), яка володіє та управляє «Рів’єрою», пакет фінансування обсягом 52,5 млн євро допоможе розширити існуючу загальну орендну площу на 18131 кв. м до кінця 2022 р. Кредит також буде використаний для реструктуризації балансу «НБП», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у рамках цієї інвестиційної програми зможуть пройти спеціалізоване професійне навчання з IT, іноземних мов, продажів, маркетингу та інших дисциплін сотні молодих жінок і чоловіків.

«Ця інвестиція збільшить наявність сучасної площі роздрібної торгівлі в Одесі, яка наразі відстає від більшості східноєвропейських міст з поточним показником загальної орендної площі лише приблизно 250 кв. на 1000 мешканців», – наголошується у повідомленні.

ЄБРР – провідний інституційний інвестор в України, який уже взяв на себе зобов’язання щодо виділення понад €14,5 млрд у рамках більш, ніж 460 проєктів у всій країні.

СЕТАМ за 3 роки продав арештовані земельні ділянки на 429 мільйонів

Прощавай, зброє – привіт, бізнесе: як ветерани АТО започаткували власну справу

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers