rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

У вас може з’явитися стільки різнобічних інтересів, що вдома ви будете рідкісним гостем. Вдалий тиждень для творчих починань, фізичної активності та налагодження особистого життя. Не вірте лестощам – можливо, хтось переслідує приховані цілі. Наприкінці тижня настає сприятливий час для подорожей.

Цього тижня все треба робити за чіткою схемою: споживати їжу в один і той же час, вчасно, згідно з графіком, застосовувати медикаменти… Трохи промахнетеся – організм помститься.

Тиждень буде досить важким, буде не просто знайти час і місце для побачення. Постарайтеся стримувати своє невдоволення, особливо в п’ятницю. Виправить становище ваша увага до партнера.

Можливо, у вас з’явиться бажання затіяти ремонт, змінити квартиру або придбати меблі. Співставляйте свої можливості з реальністю і не залазьте у борги. У вівторок ділові переговори пройдуть вдало і зміцнять ваше фінансове становище.

Телець

У вас буде унікальний шанс перетворити супротивників на спільників, але діяти потрібно обережно. Чекайте на важливі події, можлива зміна роботи та нові знайомства. У середу та п’ятницю не вірте чуткам. У вихідні, перш ніж вирішувати проблему, порадьтеся зі сім’єю.

Ретельно слідкуйте за харчуванням. Неправильно підібрані, несвіжі, погано приготовані страви можуть спровокувати сильний дискомфорт. Можливо, варто «посидіти» на спеціальній дієті. Її нюанси обговоріть з лікарем.

На початку тижня доведеться багато працювати і майже не думати про особисте життя. Зате неділя – хороша для романтичних зустрічей. Ви можете закохатися з першого погляду.

Якщо вам запропонують попрацювати у вихідні і при цьому добре заплатять, чому б не погодитися? Коштів вистачатиме тільки на найнеобхідніше. Додатковий дохід зайвим не буде.

Близнюки

Може з’явитися страх не встигнути щось важливе. Але у вас все вийде. Причому, навіть швидше, ніж можна було б очікувати. На вас чекають чудові перспективи, передусім, в особистому житті, і здійснення заповітної мрії.

Будьте обережнішими під час занять спортом. Потурбуйтеся про суглоби, насамперед, колінні, використовуйте спеціальні фіксатори. Якщо і з ними будете відчувати неприємні відчуття – суттєво знизьте навантаження.

Ваші заповітні бажання починають поступово здійснюватися. Все залежить від віри у власні сили та щирість почуттів партнера. Всі неприємності – позаду. Можна запланувати щось особливе для двох. Це будуть щасливі дні з ореолом романтики.

Ваші професійні успіхи та фінансова стабільність тішать вас. Можна не економити і дозволити собі щось приємне. Все окупиться. Адже це – вкладення у ваш імідж.

Рак

Роботи буде багато, як ніколи. На вас чекає швидке сходження кар’єрними сходами. Зараз – відповідальний період для професійного зростання та матеріальних досягнень. В особистому житті – не все так гладко. Ви зрозумієте, хто вам справді потрібен.

Влаштуйте собі кілька розвантажувальних днів. Відмовтеся хоча б від м’яса та алкоголю до кінця тижня. Перш ніж застосовувати методику виведення шлаків, проконсультуйтеся з лікарем.

Якщо немає кохання, то не лукавте, не вдавайте, що все гаразд. Незабаром ви зустрінете саме того, з ким вам буде добре. Побачення у п’ятницю і суботу будуть особливо приємними.

На фінансові надходження можна чекати в середу або четвер. Ваша кар’єра складається якнайкраще.

Лев

Відчуття невпевненості заважатиме зосередитися на роботі. У вас – більше сил і знань, ніж ви думаєте. Інтуїція загостриться, як ніколи. Навіть у складних ситуаціях ви безпомилково вгадаєте правильну лінію поведінки. Наприкінці тижня збережіть віру в краще. У вихідні узгодьте ваші плани з близькими.

Їжте якомога менше солодкого. Цукор негативно позначиться на стані ваших зубів і шкіри, якщо ви зловживатимете ним. Солодке можна їсти тільки до полудня – у цей час мозок потребує глюкози. Зробіть вибір на користь кураги та інших сухофруктів.

Події можуть розгортатися найнесподіванішим чином. У середу не призначайте побачень, а ось субота – чудовий момент для початку захоплюючого роману.

У вас з’явиться безліч ідей, як вирішити важливе фінансове питання. Умови для їхнього втілення складуться дуже сприятливо. Витрати щедро окупляться у майбутньому.

Діва

Покличте на допомогу працездатність, сумлінність і пунктуальність – і ви досягнете успіху. Не сприймайте критику в штики. Побачивши свої помилки і виправивши їх, ви тільки виграєте. У сімейному житті ймовірні розбіжності.

Тиждень буде дуже позитивним. Якщо ви в останній місяць дбали про своє тіло – результати стануть очевидними. У вас буде привід пишатися собою. Тим, хто лінувався, не варто сумувати. Момент – сприятливий, почніть робити зарядку або обмежте себе в харчуванні, налагодьте режим дня.

Час самотності – позаду. Пора радіти повноті життя. Поруч з вами – надійний партнер. У нього – дуже серйозні наміри.

Вірогідне поліпшення фінансового становища. У четвер можливі фінансові надходження, які краще зберегти у таємниці. У вівторок будуть вдалі ділові зустрічі. Ви досягнете успіху в бізнесі і залучите надійних партнерів.

Терези

Настає вдалий час для реалізації творчих проєктів, вам необхідні ініціативність і рішучість. З’явиться можливість виходу на вищий професійний рівень з хорошими кар’єрними перспективами. У четвер не критикуйте колег або другу половинку. У вихідні будьте делікатнішими.

Якась ситуація може змусити вас згадати про недоліковану раніше хворобу. Приділіть цьому питанню максимальну увагу. Зверніться до лікаря і дійте під його наглядом. Інакше ймовірність отримати ускладнення зросте в рази.

На початку тижня можливі непередбачені обставини, які можуть порушити ваші плани. Незабаром ситуація зміниться у кращий бік. П’ятниця – сприятлива для пристрасного побачення.

Фінансове становище буде стабільним, якщо ви у вівторок не потрапите на вудку спокуси, бажаючи швидко розбагатіти. Наприкінці тижня можливі незаплановані витрати на дітей. Вирушаючи за покупками, звертайте увагу на якість речей.

Скорпіон

Вам вдасться досягти нових кар’єрних висот, можна розраховувати на додатковий прибуток і вигідні пропозиції. Стосунки з коханою людиною стануть для вас дуже важливими. Зникнуть багато проблем.

Головне для вас зараз – не вигадувати проблем там, де їх немає, інакше можете пропустити важливий сигнал вашого організму. Пройдіть повне обстеження організму, проконсультуйтеся з лікарем, це допоможе вам зорієнтуватися.

У вашому особистому житті панує злагода. Будьте відвертими з коханою людиною, частіше телефонуйте їй і влаштовуйте романтичні зустрічі. Ви заслужили це щастя.

Фінансове становище – стабільне, ваша ділова репутація зміцнюється, що принесе додатковий дохід. Ви цілком можете зробити подарунок близькій людині й потішити себе та свою сім’ю.

Стрілець

Вам необхідно навчитися жити у мирі із собою та іншими. Ваші енергія і натиск вплинуть на всіх, із ким вам доведеться спілкуватися. Прагнення вирізнитися і досягти бажаного приведуть вас до заповітної мети. Середина тижня – хороша для роздумів, а не для дій. У вихідні вірогідні розбіжності з друзями.

Вам потрібно відпочити, інакше перевтома обернеться захворюванням. Лягайте спати не пізніше, ніж об одинадцятій годині вечора. Дозвольте собі відкласти всі справи, які не є терміновими. Вечори проводьте вдома.

Постарайтеся не потрапляти у розставлені сіті, якщо ви не впевнені, що ця людина вам потрібна. Всі суперечки вщухнуть ближче до четверга. В особистому житті настане порозуміння. У вихідні влаштуйте вихід у світ.

Справи – не такі вже й погані, якщо не робити необдуманих витрат. Фінансові надходження очікуються в другій половині тижня.

Козеріг

Настає час рішучих дій. Ви не будете впевнені в успіху, але доведеться йти вперед. Вам можуть запропонувати перспективну роботу. Можливо, буде потрібно надовго виїхати в інше місто. На вас може звалитися багато роботи, але вона буде захоплюючою. Стосунки з близькими будуть гармонійними, а діти потішать досягненнями.

Не ігноруйте занепокоєння з приводу вашого здоров’я. Підіть до лікаря, здайте аналізи, пройдіть обстеження. Ви або впевнитеся, що ваш організм працює, як годинник, або побачите, що правильно витлумачили сигнали організму.

Ви – енергійні і, немов магнітом, притягуєте до себе людей. Кохану людину ви можете вразити вибухом почуттів. Не бажано починати роман на стороні, така пригода може обернутися серйозними проблемами.

У п’ятницю не сперечайтеся з керівництвом і колегами. У понеділок обміркуйте ідею нового ділового партнерства, поспішати не потрібно, як і змінювати роботу.

Водолій

Вам може здатися, що ви заплуталися в особистому житті. Вам необхідний спокій, щоб зрозуміти себе. Ймовірне просування на роботі або поїздка за кордон. Не відвертайтеся від допомоги друзів, ваші сили – не безмежні. Не давайте приводу для сварки на роботі та в сім’ї. Свій світ багато в чому ви створюєте самі, ставтеся до себе дбайливіше.

Ви можете захворіти, якщо не будете зважати на погодні умови і не навчитеся відповідно одягатися. Зараз небезпечний перегрів, одягайтеся легше, ніж зазвичай. Ваші ноги повинні залишатися сухими. Для профілактики застосовуйте вітаміни, але не перестарайтеся, інакше можлива алергічна реакція.

Романтичні стосунки стануть сенсом вашого життя. Вони будуть вселяти у вас віру та оптимізм. Але не занурюйтеся у цей роман. У житті є ще робота, друзі, хобі.

Фінансове становище буде складним, особливо, якщо у вас є іпотека або автокредит. Скоротіть ваші витрати. Ймовірні проблеми з податками та банками.

Риби

Ви стаєте просто незамінною людиною на роботі. Доведеться виправдовувати довіру. Тільки не робіть це на шкоду особистому життю. У четвер будуть вдалими поїздки. У п’ятницю можливі цікаві знайомства. Вихідні проведіть на свіжому повітрі, підіть на ковзанку або прогуляйтеся набережною.

Якомога ретельніше захищайте очі, насамперед, від механічних пошкоджень.

Ви – привабливі, жагучі, загадкові, немов магніт, притягуєте до себе кохану людину. Тільки не показуйте їй своє власницьке ставлення, це може її відштовхнути.

Матеріальне становище зміниться на краще, що дасть можливість зробити деякі накопичення. Не всі ділові проблеми зможете вирішити швидко і з користю для себе. Будьте готові багато працювати.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers