rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Здоров’я \ Коронавірус: в Україні поширили рекомендації США для роботодавців та працівників

Центр громадського здоров’я поширив тимчасові рекомендації Centers for Disease Control and Prevention (CDC) – Центру з контролю й профілактики захворювань США – для підприємств і роботодавців щодо реагування на коронавірусну інфекцію COVID-19.

Рекомендації поширені на сторінці Центру громадського здоров’я у Facebook.

«Працівники, які мають симптоми гострих респіраторних захворювань, мають поінформувати свого керівника й залишатися вдома. У разі виходу на роботу співробітників, у яких виявлено гострі респіраторні захворювання, необхідно ізолювати від інших працівників та негайно відправити додому. Під час кашлю або чхання такі працівники мають прикривати ніс і рот тканиною або згином ліктя», – йдеться у рекомендаціях.

Також варто розмістити плакати, які нагадуватимуть про те, що краще залишатися вдома під час хвороби.Офіс потрібно забезпечити засобами індивідуального одноразового використання: посудом, серветками, дезінфекційними засобами тощо.

Працівники повинні обробляти руки дезінфекційними спиртовмісними засобами або мити з милом не менше, ніж 20 секунд.

Варто регулярно очищати поверхні на робочому місці, зокрема, стільниці та дверні ручки, відповідними засобами для чищення. Наразі не рекомендовано проводити додаткову дезінфекцію, крім звичайного прибирання.

Роботодавці повинні дотримуватися гнучкої політики, що дає змогу працівникам залишатися вдома для догляду за хворим членом сім’ї.

Зазначається, що ці вказівки можуть допомогти запобігти поширенню гострих респіраторних захворювань на робочих місцях, зокрема, коронавірусної інфекції COVID-19.

Не на манікюр – до гінеколога!

В Україну цьогоріч доправлять понад мільйон доз вакцини від кору, паротиту та краснухи

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers