rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Пам’ять \ У Вашингтоні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

6 років тому, в ніч з 18 на 19 лютого 2014 року, у Києві відбувалася найстрашніша ніч штурму Майдану. За цими подіями спостерігав весь світ. Українці всього світу згадують у ці дні ті події. Долучилися до вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні і українці США.

Про це повідомляє Посольство України в США у Facebook.

Title 

«У центрі столиці США, біля Меморіалу Лінкольна, де щодня збираються тисячі туристів з різних штатів та всього світу, українці Вашингтона вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні», – йдеться у дописі.

Захід відкрив посол України в США Володимир Єльченко. Він звернувся до присутніх із закликом нагадувати всьому світові про той безцінний подвиг, який зробили Герої Небесної Сотні для України, віддавши свої життя у боротьбі за шанс до незалежності, демократичності та процвітання нашої країни. «Протягом 6 років і до сьогодні українські воїни продовжують справу Героїв Небесної Сотні, пройшовши шлях від Революції гідності до захисту суверенітету та територіальної цілісності України від агресії Росії», – зазначається у дописі.

Під час церемонії до учасників із промовами звернулися керівники ряду українських організацій м. Вашингтон.

Title

Як повідомляється, церемонія завершилася виконанням гімнів України та США, запаленням поминальних свічок та панахидою, яку відправили священнослужителі Української православної та греко-католицької церков.

Фото Embassy of Ukraine
in the USA /Посольство
України в США у Facebook

 

Спом’янімо героїв імена

Роковини розстрілів на Майдані: у Києві – Хода пам’яті та панахида

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers