rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ В окрузі Cook запрацював сайт, присвячений бюджету

На сайті бюджетного департаменту можна детально ознайомитися з фінансуванням та кількістю персоналу, який працює у кожному департаменті округу. Сайт також містить детальну інформацію про бюджет за минулі роки.

Адреса сайту: https://datacatalog.cookcountyil.gov.

«Ми сподіваємось, що цей інтерактивний портал, присвячений бюджету, сприятиме покращенню доступу та розуміння інформації про бюджет та фінанси округу, – заявила Toni Preckwinkle, президент Ради уповноважених округу Cook. – Ми прагнемо модернізувати діяльність округу та використовувати нові інструменти й технології, щоб сприяти тому, аби діяльність влади була відкритою, чесною та прозорою».

У листопаді Рада уповноважених округу Cook ухвалила збалансований бюджет на суму $6,2 млрд без збільшення існуючих податків.

Бюджет було затверджено після численних відомчих слухань, обговорень уповноважених та громадських засідань. Після прийняття бюджету бюджетний департамент округу працює над оновленням та узгодженням схвалених уповноваженими правок та відомчих витрат на цей фінансовий рік. У результаті – буде підготовано остаточний варіант фінансового документа та сайта.

«Цей прийнятий бюджет та новий інтерактивний веб-сайт є прикладом нашого постійного прагнення до прозорості, фінансової відповідальності й детального аналізу, – зауважила Annette Guzman, директор бюджетного департаменту округу Cook. – Ми раді використовувати ці інструменти, щоб залучати мешканців та ділитися корисною інформацією про бюджет округу Cook».

Нещодавно розроблений веб-сайт, присвячений бюджету, містить численні інтерактивні зображення з даними про бюджет. Відвідувач сайта може фільтрувати, розширювати та сортувати дані, отримувати детальну інформацію про видатки, доходи, дотації та інфраструктуру округу. До розробки нового сайта вся інформація про бюджет зберігалася у звичайних онлайн-документах та тритомному паперовому варіанті, що містив понад 1000 сторінок.

«Я дуже пишаюся міжвідомчою співпрацею – між офісом президента, технічним відділом, фінансовим та адміністративним відділами – що забезпечила створення цього сайта», – зазначив Tom Lynch, головний директор з питань інформаційних технологій округу Cook. Головний директор з питань обробки й аналізу даних округу Dessa Gypalo додала: «Нам вдалося співпрацювати над досягненням спільних цілей, щоб створити загальнодоступний ресурс, використовуючи наявні інструменти».

Вся інформація про бюджет на 2020-й фіскальний рік розміщена на веб-сайті округу Cook, зокрема, інтерактивний бюджет. Відтак, мешканці округу можуть переглядати документи та безпосередньо контактувати з офісом президента ради округу.

Округ Cook – другий за величиною округ у США, в якому проживають 5,2 млн мешканців штату Іллінойс. Президент Ради уповноважених округу Cook – це, водночас, і головний виконавчий директор округу, який здійснює контроль за діяльністю департаментів та очолює Forest Preserves, урядову комісію, що має в своєму підпорядкуванні заповідні території округу.

Чикаго за тиждень

В Айові нарешті визначився переможець кокусу Демпартії: Байден на четвертому місці

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers