rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Довкола вас утвориться ореол таємничості та загадковості. Використання нових ідей і технологій у роботі дозволять досягти важливих результатів. У професійній сфері будьте уважними до вибору джерел інформації. Конфліктної ситуації в родині у четвер бажано вчасно уникнути. Згадайте про накопичені домашні справи.

Якщо ви хвилюєтеся з приводу стану свого організму, зараз можна пройти обстеження, результати будуть вельми точними. А профілактика захворювань допоможе уникнути проблем у найближчому майбутньому.

До середи звільніть час для особистого життя. Не лякайте кохану людину ураганом почуттів. Спрямуйте енергію на оновлення іміджу.

Зараз потрібно економити й відкладати. У четвер не загострюйте стосунки з керівництвом через фінансові непорозуміння. У суботу можливі фінансові надходження.

Телець

Будьте мудрими та стриманими. Уникайте глобальних справ, менші, але реальніші питання будуть успішно вирішені. Почуття можуть змусити піти на невиправданий ризик. Не обговорюйте серйозні справи з керівництвом. У четвер можливе підписання договорів, надходження важливих ділових пропозицій. Субота – чудова для прогулянок на природі.

Повніше оцінюйте стан свого організму. Незабаром ця інформація може згодитися для прийняття доленосного рішення. Відвідайте фахівців – бажано отримати висновок стоматолога, кардіолога, окуліста.

Успіх в особистому житті може зіграти з вами злий жарт. Не викладайте у соцмережі занадто відверті фотографії вашої пари.

Доведеться вирішувати фінансові проблеми. Магазини краще обходити десятою дорогою. У середу вдало пройдуть ділові зустрічі. Наприкінці тижня уникайте авантюрних пропозицій.

Близнюки

Сконцентруйте зусилля на досягненні цілей. Не бійтеся труднощів. Вам вдасться їх легко подолати. Є перспективи далеких поїздок. В особистому житті – багато приємних моментів і дорогих подарунків. У вихідні добре відпочиньте. Стримуйте свої бурхливі емоції.

Найімовірніше, ви будете почувати себе не дуже добре. Зверніться по допомогу до фахівця. Тоді гарантовані правильний діагноз і коректне лікування.

Особиста сфера життя починає тішити. Збуваються найзаповітніші мрії. Всі неприємності – позаду. Проте, ви будете схильними шукати підступ. І даремно!

На вас чекає додатковий прибуток. Робота приноситиме задоволення та цікаві зустрічі. У вихідні будуть вдалими покупки.

Рак

Постарайтеся бути уважнішими під час роботи. Починаючи зі середи, ви будете думати чітко, що сприятиме зародженню безлічі ідей, які бажано розділити на реальні та ілюзорні. Наприкінці тижня будуть вдалими поїздки. Вам стануть в нагоді надійність і діловитість, це дозволить успішно протистояти опонентам. Неділя може потішити приємними подіями.

Вас можуть турбувати ноги, імовірні навіть травми. Не соромтеся звертатися до лікаря, якщо ситуація виходить за межі норми. Корисними будуть ванночки для ніг з морською сіллю.

Не призначайте побачення на четвер. Є ймовірність конфлікту. Надолужити згаяне зможете у п’ятницю та неділю.

Фінансове становище стабілізується. У професійній сфері вас супроводжуватиме успіх, але необхідно все передбачити, аж до дрібниць. У вівторок можливі надходження. Покупки у четвер будуть вдалими.

Лев

Вам доведеться ретельно готуватися до важливої наради або іспиту. У вівторок потерпіть, щоб здійснити ваш задум. У другій половині тижня можливий поворот на краще у взаєминах з іншими. Ваша комунікабельність зросте до небачених висот.

Ви отримаєте інформацію про те, що можуть означати сигнали, які подає ваш організм. Нічого не робіть, не порадившись з лікарем.

Робота може «з’їдати» багато часу. Тому не дивуйтеся ревнощам і скандалам, які може влаштувати кохана людина.

Тиждень – стабільний у фінансовому плані. Проте, можливі фінансові втрати, конфлікти з керівництвом і непередбачені витрати. Перша половина тижня буде вдалішою.

Діва

Сприятливий тиждень для того, щоби щось змінити і навчитися новому. Вас відвідає натхнення, не проспіть його візит. На вас чекає успіх у справах і нові бізнес-партнери. Зупиніться, коли з’явиться пекуче бажання оцінити вчинки інших людей. У четвер ви можете втратити спокій, а причина буде далека від романтики. П’ятниця – вдала для кар’єрного зростання.

Якщо ви не подбаєте про зниження навантаження на шлунок, то часто страждатимете від сильного болю. Зараз не можна захоплюватися процедурами з очищення організму. Дотримуйтесь правил здорового харчування і питного режиму. Не їжте жирну, гостру, мариновану їжу, будьте обережнішими зі соусами та спеціями. Каші, бульйони, фрукти, відварені або запечені овочі – найкраще меню.

В особистому житті планується чимало хвилювань. Не замикайтеся на своїх проблемах, вирішити їх допоможе хтось третій. Порадьтеся з найкращою подругою. Четвер – чудовий день для відвертої розмови.

Вірогідні плідні ділові зустрічі. На особисте життя часу не залишиться. Якщо вас не влаштовує робота або вам необхідне нове джерело доходу, цим питанням бажано зайнятися наприкінці тижня.

Терези

Настає час плідної, але монотонної роботи, але саме в ній ви можете показати себе як сильна особистість. Не змінюйте місце роботи. У вівторок терпіння і праця дадуть результат. На середу не плануйте романтичні зустрічі. У четвер і п’ятницю займайтеся своєю справою, поки не відчуєте втоми. Через силу нічого путнього не вийде.

Серйозно обмежте вживання кави. Якщо ви не можете похвалитися ідеальним станом ротової порожнини, варто зовсім відмовитися від кави. Вона впливатиме на ваші зуби з особливою руйнівною силою, оскільки вимиває кальцій.

На початку тижня на вас можуть очікувати романтичні пригоди. Вірогідний спалах сильних почуттів. Щоправда, навряд чи це триватиме довго і закінчиться законним шлюбом. У суботу не чіпляйтеся до обранця через дрібниці. Неділя – чудова для примирення.

На початку тижня доведеться вирішувати питання зі старими боргами. У середу або четвер ймовірні фінансові надходження. Наприкінці тижня є шанс вирішити старі фінансові проблеми.

Скорпіон

Цього тижня можуть загостритися питання кар’єри і влади, в результаті – ви отримаєте прибуток і підвищення на посаді. Ситуація на роботі явно покращиться. Не бійтеся приймати важливі рішення. Ви відчуєте, що необхідні керівництву і колегам. Ваші досягнення вимагають підтвердження практикою, і ця можливість захистити свої позиції у вас з’явиться.

Тиждень – ідеальний для відвідування стоматолога. Якщо стоїть вибір між відновленням і видаленням – рятуйте зуб.

Нерішучість може підштовхнути вас до необ’єктивного бачення ситуації. Постарайтеся вибрати шлях, який подарує задоволення і взаємне кохання. І життя піднесе вам приємну несподіванку.

На початку тижня можете розраховувати на велику виручку та вигідні замовлення. Вдалою буде гра на біржі.

Стрілець

Присвятіть час спілкуванню і новим знайомствам. Перегляньте сформовану систему цінностей. Ви будете об’єктом підвищеної уваги, не дозволяйте страху та зайвій скромності перешкодити отримати з цього максимальну вигоду. Сконцентруйтеся на головному. У другій половині тижня родичам може згодитися ваша допомога.

Якщо ви дотримуєтеся неправильного способу життя, потураєте шкідливим звичкам, ваше самопочуття погіршиться. Зараз – відповідний період для того, щоб оцінити, як на вас впливають ваш режим, харчування, навантаження.

У середині тижня можлива цікава зустріч. Не поспішайте розкриватися перед цією людиною повністю. Спочатку придивіться, а раптом вона вас використовує.

У понеділок або вівторок можливі надходження. Налагоджені ділові зв’язки і вдалі угоди сприятимуть успіху. Фінансове становище – надійне.

Козеріг

Ви поринете в роботу з головою. Не провокуйте своїми діями невдоволення інших. Вам доведеться відповідати за свої вчинки. Робіть для інших тільки те, що зробили б для себе. Можливі складні поїздки й напружені переговори, які відкриють нові перспективи.

Підтримати здоров’я на прийнятному рівні допоможе оптимістичний погляд на життя. Поліпшення здоров’я – малоймовірне, якщо ви нічого не робитимете. Більше гуляйте, почніть займатися спортом, поліпшіть свій сон і збалансуйте раціон.

Стосунки з коханою людиною – довірливі й гармонійні. Вона потішить вас приємними несподіванками. Вам теж варто зробити для неї щось особливе.

У понеділок вірогідні цікаві пропозиції на роботі, але необхідно все продумати. У середу або п’ятницю можете очікувати на фінансові надходження.

Водолій

Значна кількість старих проблем буде подолана. Ймовірна вдала поїздка або підготовка до неї. Зачекайте з початком нових справ і проаналізуйте ситуацію в особистому житті. У середу можуть дати про себе знати ваші приховані здібності. Четвер може бути сприятливим для прийняття кардинальних рішень. У п’ятницю раптово можуть виникнути цікаві ідеї.

Цей тиждень промине більш, ніж вдало. Ви будете добре почуватися і зможете поліпшити своє здоров’я. Забезпечте свій організм вітамінами та мінералами. Особливо корисні морквяний, томатний, гранатовий, буряковий соки.

Цього тижня головне – інтим, причому, вкрай не бажано ускладнювати його відвертими розмовами й філософствуванням. Просто отримуйте задоволення.

Ви – занадто різкі в судженнях, це заважає вам знайти однодумців і спонсорів. До привабливих пропозицій у вівторок і четвер краще поставитися з часткою скепсису.

Риби

Ви відчуєте, що потрібні як на роботі, так і вдома. Використовуючи тактовність і здоровий глузд, ви зможете досягти блискучих результатів. Беріть на себе той обсяг роботи, з яким впораєтеся без шкоди для здоров’я. Четвер – сприятливий для пошуку роботи або додаткового джерела доходів. У суботу та неділю будьте поміркованими у побутових клопотах.

Можливо, ви будете постійно мерзнути. Це змусить вас вмикати обігрівачі. Відсутність свіжого повітря і перегрів можуть зіграти з вами злий жарт. Не відмовляйтеся від регулярного провітрювання, одягайтеся за погодою. Більше рухайтеся, займайтеся спортом, це «розжене» кровообіг. Тренуйте судини. Найпростіший засіб – масаж.

У коханні на вас чекає удача, якщо ви не будете надто задирати носа. У вихідні постарайтеся вибратися вдвох у людне й веселе місце.

На початку тижня будьте обережними при поводженні з чужими коштами. У п’ятницю ймовірні виграші, премії, пільги або надбавки. У вихідні постарайтеся не смітити грошима.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers