rss
05/07/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Мешканців округу Cook закликають заповнити опитувальний лист пере-пису населення

Понад 1,6 млн мешканців округу Cook проживають у районах, найскладніших у країні для перерахунку. Про це під час пресконференції заявила скарбник округу Cook Марія Папас. До неї долучилися інші обрані чиказькі чиновники, які закликали мешканців взяти участь у переписі населення, що відбудеться цього року.

Перепис здійснює Бюро перепису населення США.

«Якщо ви хочете знати (кількість мешканців США – ред.), то вас доведеться рахувати», – зауважила Папас.

Більшість цих районів, які називаються районами перепису, розташовані у південній та західній частинах Чикаго, а також – у південному та західному передмістях, – зазначила Папас. З картою складних для підрахунку районів можна ознайомитися тут: https://www.cookcountytreasurer.com/Images/NewsandEvents/Hardest-to-Count-Cook-County-Census-Tracts.pdf.

Під час пресконференції до Марії Папас приєдналися член Палати представників США Raja Krishnamoorthi (8-й р-н); Toni Preckwinkle, президент ради округу Cook; Kim Foxx, прокурор штату округ Cook; Karen Yarbrough, секретар округу Cook; Marilyn Sanders, регіональний директор Бюро перепису населення США; а також – уповноважені округу Cook Stanley Moore (4-й р-н), John Daley (11-й р-н), голова фінансового комітету, та Kevin Morrison (15-й р-н).

Під час пресконференції також виступили олдермени Kevin Morrison (30-й р-н), голова Спеціального комітету з питань перепису міської ради Чикаго; Howard Brookins-молодший (21-й р-н); олдермен Walter Burnett-молодший (27-й); Felix Cardona-молодший (31-й) та Byron Sigcho Lopez (25-й р-н).

Дипломатичний марш-кидок Помпео російським периметром

Чикаго за тиждень

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers