rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ У групі EastOne Віктора Пінчука спростували продаж газового бізнесу

Міжнародна інвестиційно-консалтингова група EastOne Віктора Пінчука спростовує інформацію щодо продажу газовидобувної компанії Geo Alliance, яка на правах співвласності також належить Пінчуку.

Відповідна заява потрапила у розпорядження Укрінформу.

«Інформація стосовно, нібито, продажу компанії Geo Alliance... не відповідає дійсності», – наголосила директор з комунікацій EastOne Наталія Вовк.

Вона також зазначила, що, згідно з комунікаційною політикою, група публічно сповіщає як про покупки, так і про продаж активів.

3 лютого Інтернет-видання «Економічна правда» опублікувало повідомлення щодо підготовки компанії Geo Alliance до продажу.

Група Geo Alliance займається геологічною розвідкою, дослідно-промисловою розробкою і видобутком природного газу, газового конденсату та нафти в Україні. До групи входять 19 юридичних осіб, найбільшими з яких є ПРАТ «Природні ресурси» і ТОВ «Східний геологічний союз».

У 2012 році 25% акцій Geo Alliance викупив Vitol Group (Нідерланди) – один із найбільших нафтових трейдерів у світі. А у 2017 році Vitol наростив свою частку в Geo Alliance до 50%.

EastOne забезпечує управлінням активами підконтрольних їй компаній, створює стратегію розвитку компаній, виконує довготермінове бізнес-планування.

Банківський сектор: згори вниз

Ердоган – про ЗВТ з Україною: «Дуже скоро зможемо по-відомити хорошу новину»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers