rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ Ердоган – про ЗВТ з Україною: «Дуже скоро зможемо по-відомити хорошу новину»

Обсяг товарообігу між Україною та Туреччиною минулого року зріс на 10,2% та становив $4,8 млрд, країни мають потенціал подвоїти його, зокрема, до $10 млрд – до 2023 року.

Про це сказав президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган, виступаючи на бізнес-форумі в Києві, – повідомляє кореспондент Укріфнорму.

«Обсяг нашої торгівлі з Україною збільшується з кожним роком. У 2019 році товарообіг зріс на 10,2% та становив 4,8 млрд доларів США», – сказав президент Туреччини. За його словами, є перспектива зростання товарообігу до показника $10 млрд.

«Ми розраховуємо на зростання в два рази, до 10 млрд доларів США до 2023 року. В цьому питанні є прагнення обох сторін», – додав Ердоган.

Він також зауважив, що для досягнення такого показника важливим є підписання Угоди про зону вільної торгівлі.

«Дуже важливим у досягненні цієї мети, і я знаю, що ви цього чекаєте, є Угода про зону вільної торгівлі. Ми досягли згоди в цьому питанні, відповідний документ було підписано нашими міністрами торгівлі. Сподіваюся, що дуже скоро зможемо повідомити хорошу новину щодо цього», – вказав Ердоган.

Він також привітав проведення Україною реформ, спрямованих на покращення інвестиційного клімату та перетворення країни на сприятливий об’єкт для міжнародних інвестицій.

3 лютого президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган перебував у Києві. Візит відбувався в рамках 8-го засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною і Туреччиною.

Банківський сектор: згори вниз

У групі EastOne Віктора Пінчука спростували продаж газового бізнесу

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers