rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Професійні інтере­си та особисте життя будуть тісно переплітатися, у ділових проєктах можуть брати участь ваші друзі або родичі. Будьте обережними, спілкуючись зі сторонніми, контролюйте навіть думки та емоції, вони можуть відобразитися на обличчі. У середу обставини можуть складатися сприятливо, але краще не розслаблятися. Кінець тижня може принести конфлікти та обман.

Ви можете сміливо балувати себе стравами екзотичної кухні, використовувати спеції, приправи. Пам’ятайте про харчові алергії. Якщо ваш організм гостро реагує на якісь компоненти, намагайтесь їх уникати. Їжте в добре знайомих місцях.

Ви зараз користуєтеся неймовірним успіхом в осіб протилежної статі. У якийсь момент ви можете розгубитися, на кому ж зупинити свій вибір. Прислухайтеся до голосу серця.

Щоб вистачило коштів на всі проєкти, потрібні однодумці та спонсори. У п’ятницю вірогідні складні переговори.

Телець

Тримайте у таємниці свої задуми. Ймовірно, у понеділок і вівторок це буде тяжко зробити. Можливо, ви у повному обсязі пізнаєте підступність корисливих партнерів, зате не дозволите себе обдурити. До кінця тижня ви почнете фонтанувати ідеями.

У найближчі дні зменште кількість спожитих солі і цукру. Незабаром відзначите позитивні зміни у самопочутті.

Тиждень може відкрити багато нового про близьку людину. Якщо ви будете мудрими, це зблизить вас ще більше. Намагайтеся більше часу проводити вдвох і з дітьми.

Постарайтеся уникати серйозних витрат. При вкладенні коштів у нерухомість уважно перевіряйте документи. Тельці творчих професій можуть добре заробити. У п’ятницю ймовірні фінансові надходження.

Близнюки

Вдалий час для вирішення проблем в особистому житті. Ви отримаєте те, про що давно мріяли. Романтичні побачення подарують заряд оптимізму. Не бійтеся змінювати своє життя і кохати. Ваші почуття – взаємні, а найсміливіші бажання – здійсняться.

Підвищена втомлюваність, дратівливість, безсоння, головний і м’язовий біль – усе це може бути реакцією на зміни погодних умов. Якщо ви – метеозалежні, максимально знизьте фізичні та психологічні навантаження. Намагайтеся більше відпочивати.

Може здійснитися ваше давнє бажання, що подарує відчуття щастя. Ваша кохана людина влаштує незабутнє побачення і зробить все, що ви попросите.

У понеділок можливі фінансові надходження. Нові цілі додадуть впевненості. На вас чекають цікаві та прибуткові проєкти. Доходи переважатимуть над витратами.

Рак

Сприятливий тиждень для досягнення успіху в професійній сфері. Готуйтеся попрацювати, демонструючи свій досвід, фантазію та інтуїцію. Розірвіть непотрібні зв’язки, позбудьтеся від ілюзій. Ви станете вільними й досягнете успіху. Постарайтеся не давати обіцянок, але вірити у краще.

Більше довіряйте інтуїції. Якщо препарат або схема лікування викликають сумніви – обов’язково скажіть лікареві і попросіть запропонувати аналог. Самолікування дозволене у легких випадках.

При бажанні зможете «розтопити» яку завгодно «заморожену» душу. Зараз краще бути не мисливцем, а здобиччю. Нехай шукають зустрічі з вами.

Великі покупки будуть дуже вдалими в п’ятницю. У вихідні, схоже, доведеться працювати. У понеділок ймовірні фінансові надходження, ви доклали максимум зусиль для досягнення фінансового успіху.

Лев

Не бажано обговорювати особисте життя навіть із близькими. Розвивайте свій внутрішній світ. Уникнути багатьох конфліктів допоможе мудрість і поступливість. Нічого різко не змінюйте і не пливіть проти течії. У п’ятницю не будуйте наполеонівських планів.

Не займайтеся самолікуванням. Зверніться по допомогу до лікаря. Виберіть лікаря, який допоміг комусь із ваших родичів або друзів. Найвдалішими будуть схеми, над якими працювали колегіально.

Романтичні стосунки з коханою людиною можуть розвиватися зі змінним успіхом. Конфліктів не уникнути. Але і приємні побачення теж будуть.

Фінансове становище обіцяє бути стабільним, якщо ви не будете бездумно витрачати кошти.

Діва

Ваша манера ставити людей перед доконаними фактами залишає їм не надто багато простору для ініціативи. У середу не будьте занадто самовпевненими, якщо хочете уникнути конфліктів на роботі. У другій половині тижня на вас чекає успіх у кар’єрі. Приділіть більше часу облаштуванню своєї квартири або будинку, створіть затишок вдома собі і своїм близьким. У четвер і п’ятницю прислухайтеся до порад друзів і підказок долі.

Навіть якщо ви підхопите нежить, позбутися від недуги вдасться якнайшвидше. Уникайте ситуацій, коли ваш організм може отримувати підвищені навантаження. Будьте уважнішими до свого здоров’я, бережіть себе.

У стосунках із коханою людиною бажано демонструвати поміркованість і обачність. Необережне слово може спровокувати конфлікт. Раптова зустріч зі старим знайомим може стати спокусою, будьте стриманими у вияві почуттів.

Вам можуть повернути борги, на які ви вже не розраховували. Четвер – несприятливий для комерційних угод. У п’ятницю можуть виникнути проблеми з онлайн-платежами.

Терези

Прагнення перекласти відповідальність на партнерів може призвести до конфліктних ситуацій. У середу, перш ніж взятися за нову справу, правильно оцініть свій потенціал. Краще зробити менше, але якісніше. У суботу знайдіть час для вирішення проблем дітей та родичів.

Не зловживайте фізичними навантаженнями. Звичний комплекс вправ вранці, пробіжки або відвідування спортзалу – в тому режимі, до якого ваш організм вже пристосувався. І жодних випробувань на витривалість.

Якщо у вашій парі накопичилися претензії, постарайтеся вирішити ці проблеми. Потім буде ніколи.

Бюджет потребує розумного поводження. У середу можна очікувати на фінансові надходження. Після цього надовго настане фінансовий штиль. Придбання, зроблені цього тижня, можуть бути марними.

Скорпіон

У реалізації своїх ідей дійте рішуче й швидко. Ви можете зробити важливий крок, щоб змінити життя на краще. Об’єктивна оцінка ваших заслуг сприятиме зростанню вашого авторитету. На вас чекає прибуток у справах і приємні моменти в особистому житті. Не бійтеся зізнатися у ніжних почуттях.

Захоплюватися самолікуванням зараз не варто. Може виникнути фармацевтична несумісність між медикаментами різних груп, і ви спровокуєте проблему, значно серйознішу, ніж та, яку намагалися вирішити.

Спрямуйте свою активність у романтичне русло, тоді на вас можуть очікувати захоплюючі моменти в особистому житті. Побачення з коханою людиною принесе чимало задоволення.

Настає дуже успішний і прибутковий період. Ваше ім’я й авторитет працюватимуть на вас. Навіть маленька порада або консультація будуть щедро оплачені. Наприкінці тижня знайдете вигідний підробіток.

Стрілець

Тиждень – сприятливий для генерування та втілення ідей у реальність. Готуйтеся пояснювати свою позицію партнерам і колегам. Але пам’ятайте, що не все залежить від зовнішності. У середині тижня будуть вдалими поїздки, навчання й інтелектуальна діяльність. У п’ятницю ввечері чекайте на непроханих, але приємних гостей.

Обережніше з перевантаженнями на роботі. Не звалюйте на себе непосильну ношу. Більше відпочивайте.

Вам може стати сумно через вимушену самотність. Уже в четвер ви зможете підкорити серце коханої людини. Дійте швидко, але ненав’язливо. Вихідні присвятіть собі.

Подумайте про вкладення коштів, вивчіть відсотки за вкладами. У четвер будьте уважними й не з’являйтеся у суді. Фінансова допомога родичам зміцнить ваш авторитет. Субота – хороший день, щоб купити щось потрібне для вашої оселі.

Козеріг

Впевненість у своїх силах і підвищену працездатність використайте для вирішення ділових завдань. Зробіть це максимально безконфліктно. Хороший період для нових знайомств і романтичних зв’язків. Створіть комфортне середовище, що дозволяє оптимістично дивитися на світ.

У найближчі дні не зловживайте кавою. Знизьте кількість порцій цього напою хоча б до однієї чашки в день. Якщо потрібно підбадьоритися – зробіть вибір на користь чаю пуер. Хорошим варіантом для ранку також буде апельсиновий сік.

Якщо з’ясування стосунків у середу не принесло бажаного результату, не лізьте у пляшку. У п’ятницю відпочиньте у компанії друзів. Можливо, ви почуєте там слушну пораду.

Імовірне виникнення нового джерела доходу. У середу можлива критика з боку керівництва. У четвер імовірні непередбачені витрати.

Водолій

Грандіозних успіхів на роботі не передбачається, скоріше, через незалежні від вас обставини, хоча ваш творчий потенціал – досить високий. Цілком ймовірно, що ви зіштовхнетеся з бюрократичною тяганиною і нерозумінням. Об’єктивно розраховуйте свої сили. Перевірте деяких ділових партнерів на надійність.

Існує великий ризик отримання опіків. Будьте максимально акуратними, тримайтеся подалі від гарячих або легкозаймистих предметів. На кухню краще не заходити. На якийсь час відкладіть відвідування солярію.

Зараз – не найкраща смуга у ваших взаєминах із партнером. Можливо, варто критично подивитися на себе, подумати над своїми вчинками і причинами невдач в особистому житті. Налаштуйте себе на краще.

Можливе тимчасове затишшя у фінансовій сфері. Це – відповідальний час, коли цементується фундамент для подальшого кар’єрного злету. У другій половині тижня ймовірні незначні фінансові надходження.

Риби

Зараз – сприятливий час, щоб забути образи та розчарування, змінити ставлення до життя і почати планувати щось нове. Можуть надійти пропозиції про зміну роботи, на вас чекають цікаві знайомства. Відмовтеся від далеких поїздок. Оптимістичне сприйняття життя дозволить легко впоратися з труднощами. У вихідні можете розраховувати на допомогу родичів.

Якщо ви застосовуєте якісь препарати, ретельно вивчіть інструкцію до цих лікарських засобів. Переконайтеся, що розумієте, для чого вони призначені, які мають побічні ефекти та як їх пити. Можливо, у вас виникнуть питання – поставте їх лікарю.

На початку тижня не бажано призначати побачення, оскільки ви або ваш обранець будете дуже зайняті. У суботу дуже придасться тверезий погляд на ваші стосунки.

Бережіть свої нерви і не беріть участь у конфліктах на роботі. Середа – вдала для покупок. У четвер можливі неприємні звістки у сфері бізнесу. Бажано у цей день не переходити на нове місце роботи.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers