rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ 5-річний Максим потребує вашої допомоги

П’ятирічний Максим Атаманюк з Івано-Франківщини потребує операції на «Selective Dorsal Rhizotomy Surgery», яка запланована на 16 березня ц. р.

Дитина народилася передчасно, на 30-му тижні вагітності, вагою 1320 г (2.910 ф), з вадою серця та ушкодженням хребта. Хлопчик гарно розвивається, хоча донедавна не міг ходити. На сьогоднішній день після інтенсивної терапії в Україні Максим ходить за допомогою спеціальних милиць. Для подальшого розвитку йому може допомогти тільки ця операція, яку не роблять ні в Україні, ні в Європі.

Фахівці з лікарні Children’s Hospi­tal St. Louis, Missouri, готові зробити таку операцію. Лікар-спеціаліст вважає, що Максим є ідеальним кандидатом і передбачає, що Максимові легше буде рухатися, спастичність м’язів буде назавжди знижена, рівновага покращиться та з додатковою ортопедичною операцією і терапією Максим зможе сам ходити.

 Title

Кошторис на один місяць перебування в лікарні, що включає вище згадані операції, на лікарські послуги та лікування, фізіотерапію та інші необхідні видатки складає $56,036.00. Родина з допомогою парафії і Сестринства при Українській католицькій церкві св. Йосафата в Трентоні, а також ЗУАДК-у зібрали всі кошти.

ЗУАДК звертається до вас, щедрі жертводавці, з проханням допомогти цій родині коштами на додаткове медичне лікування, терапію, купівлю ліків; забезпечити необхідним медичним приладдям; допомогти з перебуванням і харчуванням в Америці, з видатками на переліт і т. п. Наша організація повністю передасть всі зібрані кошти батькам для лікування Максима. Про зібрані кошти буде подано звіт у газеті.

Пожертви можна надіслати чеком на UUARC 1206 Cottman Avenue, Philadelphia, PA 19111 (вписати «Максим») або сконтактуватися з нами через нашу електронну сторінку www.uuarc.org.

Фотографія зі сімейного архіву

Пресслужба ЗУАДК

 

Село шукає український «телевізор»

Гостинний двір. Історія ганебної бездіяльності

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers