rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня добре було б повчитися чомусь новому. Підіть на лекцію або запишіться в автошколу. У четвер можна почати роботу над собою. У п’ятницю не погоджуйтесь на авантюрні пропозиції. У суботу легко просуватимуться справи, пов’язані з будівництвом або ремонтом. У неділю побудьте з родиною.

Тиждень – хороший для проходження обстежень. Проведіть комплексну діагностику стану організму. Особливо, якщо востаннє ви здавали аналізи більш, ніж рік тому. Для того, щоб успішно працювати над покращенням стану здоров’я, необхідно мати уявлення, що відбувається з організмом.

Ваші стосунки з коханою людиною – на піднесенні. Не форсуйте події, поспішність руйнуватиме ваш зв’язок. Четвер – сприятливий для побачень. У неділю будьте мудрими й терплячими.

У четвер можливі фінансові надходження. Постарайтеся не накоїти дурниць, щоби знову не виявити дірку в кишені.

Телець

На початку тижня ви будете геніальним керівником. Ви зможете правильно організувати робочий процес і створити потрібну атмосферу в колективі. Не ставте перед собою надзавдань. Ближче до вихідних налагодьте взаємини з близькими.

Прислухайтеся до власної інтуїції. Рекомендації лікаря – важливі. Але якщо вам щось здається неправильним, спробуйте разом з фахівцем знайти потрібний варіант. Для якнайшвидшого одужання вам необхідно вірити у те, що ви робите.

У стосунках із коханою людиною може настати період охолодження, разом із стресами та конфліктами. Постарайтеся піти на поступки й бути терплячими.

Тиждень буде фінансово стабільним, якщо ви не потрапите на вудку шахраїв. У середу очікується важлива нарада або тривалі ділові переговори. У суботу пройдіться магазинами.

Близнюки

Тиждень буде стабільним і гармонійним. Ви зробите крок до здійснення свого заповітного бажання. Ваші проєкти принесуть прибуток. В особистому житті очікуються приємні зміни й поповнення у сімействі.

Головне – тримати ноги у теплі та затишку. Ваше взуття має бути зручним, якісним і надійно захищати від вологи та холоду.

Пора зневіри мине. Відженіть від себе депресивні думки і настрої, і ви здивуєтеся, наскільки іншою людиною почуватимете себе, коли на вас чекатиме пристрасне побачення. Ви розцвітете і відчуватимете прилив сил.

Ймовірне поліпшення фінансового становища. У вашої коханої людини різко збільшаться доходи, і вона вирішить багато ваших матеріальних проблем. Ви ж можете розраховувати на премію і вигідну ділову пропозицію.

Рак

Тиждень буде непростим, але вдалим. Ділове навантаження може створити напругу в другій половині тижня. Не бійтеся розлучатися з непотрібними речами і зв’язками. Прикусіть свій гострий язичок, щоб він не став вашим ворогом. Не доводьте ситуацію до точки кипіння. У вихідні на вас чекає відверта розмова і примирення з близькими.

Ваш організм – не в найкращій формі. Для вас важлива підтримка людей, які готові вас підтримати і розвеселити. Тримайтеся якнайдалі від конфліктних осіб. Не соромтеся просити про допомогу; вдома більше відпочивайте.

Несподівана зустріч у четвер може викликати спогади, які на деякий час заслонять ситуацію в особистому житті. Не піддавайтеся спокусі повернути минуле. Цінуйте сьогодення.

У вас з’явиться можливість продемонструвати таланти у професійній сфері. Не підходьте занадто емоційно до вирішення матеріальних і ділових питань. У четвер можуть бути вигідні операції з нерухомістю. Наприкінці тижня ймовірні фінансові надходження.

Лев

Залиште всі свої страхи позаду, зберіться зі силами і – вперед. На вас чекає новий рівень. Будьте конкретнішими у своїх мріях. Можуть відбутися зміни у планах і навіть у вашій долі. Не забувайте радитися з близькими.

Самопочуття буде достатньо стабільним. Не варто підвищувати навантаження – ні фізичні, ні психологічні. Більше відпочивайте, гуляйте на свіжому повітрі. Корисні ходьба та легкий біг. З усіма іншими видами спорту, крім плавання, будьте дуже обережними.

Ви будете сповнені романтизму, особисте життя буде складатися досить успішно. Додайте до ситуації, що склалася, трохи рішучості, й ви отримаєте бажане. Четвер – вдалий для побачень.

Пора виконувати обіцянку, дану вами діловим партнерам. Кошти на життя будуть, але ці суми – далекі від ваших бажань. Від ділової активності залежатиме ваша кар’єра у найближчому майбутньому.

Діва

Для здійснення своїх задумів ви потребуєте надійного партнера. Будьте уважнішими до натяків керівництва. У середу ви можете почувати себе незатишно на запланованих заходах. У четвер може вирости ваша популярність серед колег. У п’ятницю ви отримаєте те, що давно хотіли.

Приділіть особливу увагу вправам на витривалість. І ваше життя зміниться.

У вас може з’явитися страх перед втратою свободи. Ви будете схильними міркувати і порівнювати тоді, коли необхідно прислухатися до своїх почуттів. Пора зважитися на рішучий крок. Ваша друга половинка не чекатиме вічно.

Можливе затишшя фінансового життя. Зараз – час планувати нове, а не діяти. У середу не носіть із собою великих сум грошей. У п’ятницю виходьте на ділову зустріч заздалегідь, інакше запізнитеся.

Терези

Обережність і терпіння – ваші головні союзники. Ймовірним є конфлікт у керівних сферах, не дозволяйте втягнути себе у цю ситуацію, але і не втрачайте можливості дізнатися цікаве. Накопичена до п’ятниці втома може зробити вас дратівливими, утримайтеся від критики. У вихідні підіть у театр, музей, на виставку або лекцію.

У найближчі дні будьте уважнішими до стану шлунка. Можуть виникнути проблеми через підвищену кислотність. Можливі й інші неприємності, особливо, якщо ви харчуєтеся неправильно або нерегулярно. Постарайтеся налагодити режим. Було б корисно поговорити з дієтологом.

Не нудьгуйте самі й не дозволяйте робити це коханій людині. З’ясування стосунків у середині тижня не принесе біди, але і до взаєморозуміння навряд чи наблизить. Спробуйте зробити крок до перемир’я якомога швидше.

На особливий прибуток розраховувати не доводиться. З великими покупками доведеться трохи почекати. У четвер ділова розмова може сприяти поліпшенню матеріального становища.

Скорпіон

Більше часу присвячуйте собі та коханій людині. Це дасть сили і для роботи, і для перемог. Ви можете відчути себе в епіцентрі подій. З найбільшим успіхом завершаться справи, які вирішуватимете з друзями. Незабаром ви відчуєте себе господарем життя. У вихідні постарайтеся бути максимально уважними до близьких.

Викиньте всю косметику і лікарські препарати, в яких закінчився термін придатності. Якщо останнім часом ви помічали, що той чи інший засіб вже не має бажаного ефекту – теж викидайте. Перш ніж заповнювати полиці новими баночками, проконсультуйтеся з дерматологом або косметологом.

Ви занадто мало приділяли уваги коханій людині, тому назрівають певні проблеми. Зараз – саме час влаштувати романтичне побачення.

Тиждень обіцяє бути фінансово стабільним. Вам виплатять велику суму за виконану роботу. На вас чекають цікаві ділові пропозиції й великі замовлення. Час залишиться і на особисте життя.

Стрілець

На роботі доведеться розгрібати паперові справи та вирішувати інші нагальні питання. Ви можете відчути нестабільність, але незабаром зрозумієте, що керівництво вами задоволене. Друга половина тижня буде спокійнішою. Можливі корисні знайомства, які вселять у вас дух успішності.

У найближчі дні будьте обережнішими зі солодким. Обмежте його вживання до мінімуму. Інакше можливі неприємності – від проблем з тиском до зубного болю. Було б непогано заглянути до стоматолога. Не зашкодить чищення зубів, видалення зубного каменю, заміна дефектних пломб.

Незважаючи на зовнішню плутанину, в стосунках із коханою людиною може наступити гармонія. Бережіть ваше щастя.

У понеділок не проґавте нагоду укласти вигідний договір. У другій половині тижня на вас чекає підробіток. На основній роботі вас цінують.

Козеріг

Ви можете відчути, що жити стало легше й веселіше. Багато проблем зникнуть. Імовірні нові знайомства. У вівторок можливі непорозуміння з друзями, краще не базікати зайве. Четвер – день самостійних рішень і праці.

Частіше користуйтеся душем. Масажний ефект буде дуже корисним. Ви можете зробити крок до зміцнення захисних сил організму, якщо влаштуєте контрастні обливання. Цей вид загартовування протипоказаний при деяких захворюваннях; проконсультуйтеся з лікарем.

Ви – закохані. Приділіть більше уваги своїй зовнішності: вона зіграє у стосунках серйозну роль. Ви повинні зачарувати свого обранця.

Особливих проблем з надходженням коштів у найближчі дні не передбачається. Витрачатися на покупки краще помірно. Не час брати кредити.

Водолій

Першу половину тижня присвятіть повсякденним обов’язкам. Друга половина тижня сприятиме здійсненню давніх планів. Не відмовляйтеся від запрошень, є шанси налагодити потрібні зв’язки. У вихідні вирішення сімейних проблем залежатиме від ваших організаторських здібностей.

Тиждень підходить для збільшення фізичного навантаження. Зараз – ідеальний час для того, щоб займатися спортом. Більший ефект ви отримаєте, якщо будете виконувати вправи під контролем тренера.

Вирушайте у романтичну подорож із коханою людиною. Ви відчуєте себе щасливими. І не впускайте у свій світ сторонніх.

На поліпшення фінансового становища особливо не розраховуйте. Кошти постарайтеся витрачати розумно.

Риби

Поспішайте завершити заплановані справи, потім буде важко надолужувати згаяне. Зберігайте спокій і критичне мислення, не будьте надмірно довірливими. Ваша витримка і холоднокровність дозволять уникнути конфліктних ситуацій – ви зможете залишитися на висоті. У четвер доведеться піти на компроміс із колегами. У суботу влаштуйте сімейну вечерю.

Можливо, ви відчуєте легке нездужання. Будьте обережнішими при виборі медикаментів. На деякі речовини ваш організм може відреагувати дуже гостро. Обговоріть з лікарем побічні ефекти препаратів.

Тиждень обіцяє принести взаєморозуміння з близькою людиною. Вірогідно, відбудеться довгоочікувана розмова, яка змінить вашу долю. Вихідні проведіть удвох.

У вівторок можливі фінансові надходження. Середа – вдала для придбання або ремонту побутової техніки. У четвер вірогідні помилки на роботі. Субота – вдала для здійснення покупок для дому.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers