rss
04/29/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

На початку тижня на вас чекає цікаве спілкування з друзями та рідними. Не забувайте, що необхідно реалізувати хоча б частину планів. У четвер менше контактуйте з людьми. П’ятниця сприятлива для початку чогось нового. У вихідні не перевантажуйте себе домашніми клопотами.

Ви отримаєте чудові результати, якщо навчитеся правильно чергувати фізичні навантаження з розумовою діяльністю. Особливо актуальним є питання для тих, хто дотримується сидячого способу життя. Чому б вам не освоїти «методику помідора»? 25 хвилин ви займаєтеся своїми справами, а потім наступних 5 хвилин рухаєтеся, робите зарядку.

Дружні стосунки можуть почати непомітно перетікати у глибші почуття. Не упустіть момент, коли потрібно буде прийняти важливе рішення. Ви про це не пошкодуєте.

Перш ніж залазити у борги самому або дати у борг, подумайте про можливі наслідки. Та й кошти з кредитної картки використовуйте ощадливо. На нові надходження наразі розраховувати не доводиться.

Телець

Не йдіть наперекір загальновизнаним правилам і громадській думці. Намагайтеся бути тактовнішими. Не беріться за роботу, без якої можна обійтися. У середині тижня буде шанс повірити у себе й розкрити свої таланти. У вихідні приділіть більше уваги близьким і друзям. Уникайте зустрічей з неприємними людьми.

Подбайте про м’язи спини. Проконсультуйтеся з тренером і почніть робити вправи, хоча б через день. Незабаром ви помітите, що покращився загальний стан організму.

Вам вдалося підкорити серце вашого обранця. Тепер вам здається, що всі випробування позаду. Можливо – вони тільки починаються. Будьте твердішими, інакше жорсткість можуть виказати стосовно вас.

Навколо – чимало спокус, але кошти краще витрачати з розумом. У середу сприятливі придбання. У п’ятницю ймовірні фінансові труднощі, джерелом яких будете ви самі.

Близнюки

Більше дипломатичності під час прийняття рішень. М’якістю ви досягнете значно більшого. Сприятливий період в особистому житті, в розпалі – пристрасний роман. Вас потішить стан вашого здоров’я. Звертайте увагу на дрібниці, вони відкриють багато корисного. Може виникнути інтерес до релігії та філософських вчень. Вірогідні вигідні ділові пропозиції.

Якщо безсоння – ваш частий гість, необхідно вживати термінових заходів, інакше самопочуття серйозно погіршиться. Важливо налагодити режим дня – лягайте до опівночі; перенесіть справи з вечора на ранок. Не заборонено застосовувати заспокійливе. Якщо у вас незручне ліжко – замініть його.

Ви почуєте чимало любовних зізнань і приємних пропозицій. Обранець постарається організувати побачення вашої мрії.

У вас немає проблем з фінансами. Можете дозволити собі пройтися магазинами і купити щось потрібне.

Рак

Зайвий пафос й офіціоз – ні до чого. Розслабтеся, більше жартуйте. Події в особистому житті дозволять позбутися від надуманих ідеалів, але ви переконаєтеся, що вас щиро люблять і цінують. Намагайтеся дивитися на життя позитивно. У другій половині тижня не завантажуйте себе непотрібними проблемами.

Подбайте про здоров’я серцево-судинної системи. Їжте продукти, багаті жирними кислотами; наприклад, у салати додавайте авокадо, м’ясо замініть рибою – сьомгою або лососем. Важливі фізичні навантаження – помірні, але регулярні. Постарайтеся відмовитися від використання ліфта; більше ходіть пішки.

У найближчі дні можливі сильні душевні хвилювання, але ваші стосунки з коханою людиною налагоджуються. Вона повернеться до вас, усвідомивши свої помилки.

Може надійти цікава ділова пропозиція. Скористайтеся нею. Середа – сприятлива для здійснення покупок. У четвер і п’ятницю доведеться багато працювати.

Лев

Настає сприятливий період для творчості та новаторських ідей. Можете почати ремонт, змінити меблі. У середу накресліть плани на найближче майбутнє. Четвер вимагає зосередженості на роботі. Проведіть ревізію у паперах. У вихідні можливі проблеми і непорозуміння, пов’язані з близькими. Вівторок – несприятливий для вирішення проблем, не варто йти на принцип і тиснути на партнерів.

Більше відпочивайте – будь-яка діяльність почне «висмоктувати» з вас усю енергію. Намагайтеся робити перерви під час роботи. Відмовтеся від фізичних перевантажень. Обов’язковий здоровий сон – не менше, ніж вісім годин на добу. Чим раніше ви підете у ліжко, тим краще.

Ви будете виглядати на всі сто, тільки частіше посміхайтеся. Настрій у вас, найімовірніше, буде чудовим. Результат – максимум уваги від коханої людини.

Авантюри можуть підірвати ваш бюджет. У суботу пройдіться магазинами – ви знайдете те, про що давно мріяли. Купіть також щось потрібне для створення затишку в оселі.

Діва

Розподіліть час так, щоб ви могли не тільки плідно працювати, а й відпочивати. Усі ділові питання вирішуйте швидко, уникаючи зайвих вагань. П’ятниця може бути днем рутинної роботи. У неділю постарайтеся уникати суперечок у сім’ї.

Присвятіть тиждень турботі про волосся. Огляньте всі банки із засобами для волосся, викиньте все, що вам не підходить, насамперед, зверніть увагу на косметику, в якої закінчився термін придатності. Спробуйте щось нове.

Настає період оновлення почуттів і нових романтичних зв’язків. Ви можете бути поставлені перед вибором. Слухайте своє серце. Прислухайтеся також до голосу інтуїції.

У фінансових справах, нарешті, – довгоочікуваний успіх. Скористайтеся шансом. Потрібно швидко приймати рішення. З’явиться можливість знайти нове джерело доходів.

Терези

Очікується сплеск активності, все – на користь. Ваші справи покращаться завдяки надійним партнерам. Завоюйте довіру керівництва, перед вами відкриються нові можливості. П’ятниця – вдала для поїздок і переїзду. Можлива зміна місця проживання через особисті обставини.

Головне – все обмірковувати. Не можна приймати поспішних рішень. Якщо вам здається, що ситуація того вимагає, звертайтеся до лікарів, але не лікуйте себе самі. Поговоріть із друзями – вони морально підтримають.

Успіх на любовному фронті може закрутити голову. Але краще не задирати ніс. Впевненість у собі не повинна переходити у безцеремонність і нахабство.

На вас можуть очікувати непередбачені витрати, бюджет від цього не постраждає. У четвер з’явиться можливість додаткового заробітку.

Скорпіон

Загляньте у себе і подумайте, що ви хочете. Потіште себе, не варто все робити лише з почуття обов’язку. Ви заслужили радість і задоволення. На роботі на вас чекає прибуток, визнання і розуміння. Пам’ятайте, що кохана людина потребує уваги.

Не нехтуйте дрібницями. Ідучи з дому, беріть зі собою міні-аптечку – нехай у ній будуть всі необхідні вам таблетки, всі лікарські засоби, які можуть стати у нагоді. Корисно мати носові хусточки, змінні шкарпетки та засоби гігієни.

У сфері особистих стосунків дотримуйтеся максимально простої схеми дій. Постарайтеся ощасливити кохану людину. Ви можете виконати її мрію.

Фортуна усміхнеться вам, і ви знайдете солідне та постійне джерело доходу. Ваша професійна репутація зміцниться. До вас будуть звертатися за консультацією. Причому, не безкоштовно.

Стрілець

Ви підсвідомо готові до боротьби за владу. Вам необхідно змінити і стратегію, і тактику, допоки ви не посварилися з близькими. Дійте м’якше, будьте добрішими. Тримаючи себе у жорстких межах ввічливості та великодушності, ви можете отримати несподіване підвищення або інший, не менш приємний, подарунок долі.

Головне для вас – не впасти у зневіру. Ви вибрали мету – і йдете до неї. Можливо, ви допоможете собі, якщо позбудетеся якоїсь шкідливої звички або почнете більше гуляти.

Побут заїдає. Хорошим рішенням була б повна відмова від занять домашніми справами та романтична поїздка. Ймовірна любовна пригода, яка залишить про себе зворушливі спогади.

Не робіть необдуманих витрат. Постарайтеся фінансові проблеми вирішувати своїми силами. Наприкінці тижня ймовірні фінансові надходження.

Козеріг

Плануйте свої дії хоча б на кілька кроків вперед. Рішення багатьох важливих питань, можливо, буде продиктоване прагненням полегшити своє життя. Спробуйте переглянути мотиви своєї поведінки. У вівторок влаштуйте сімейну вечерю. У четвер, можливо, доведеться принести малу жертву заради великих досягнень.

Зараз – час відмовитися від шкідливих звичок. Вирішуйте самі, яка саме звичка шкодить вашому здоров’ю, і невідкладно почніть з нею боротися.

Вам не доведеться страждати від самотності. Сфера романтичних стосунків обіцяє дарувати тільки позитивні емоції. Схоже, на вас чекає службовий роман.

Бережіть свої фінанси. У п’ятницю не бажано братися за ризикований захід, навіть якщо справа видається корисною. У неділю будуть вдалими необхідні покупки.

Водолій

Продовжуйте аналізувати ситуацію, не дійте навмання. Зробіть порядок у всіх куточках, куди зможете дотягнутися. Зокрема, і в своїх думках. Це допоможе пролити світло на причини того, що відбувається. Щоб уникнути неприємностей, постарайтеся бути спокійнішими. Тиждень – сприятливий для духовного вдосконалення. Не потрапляйте на вудки авантюристів. Нічого, крім розчарування, такі проєкти не принесуть.

Якщо хоч щось вас турбує – варто звернутися до лікаря. Щонайменше, ви перестанете нервуватися. У вас також є шанс розгледіти хворобу на першій стадії і вилікувати її максимально оперативно.

Бурхливі почуття та балакучість можуть викликати плітки. Це може призвести до ускладнень і розриву стосунків. Будьте обережними при вираженні почуттів.

У середу може надійти важлива фінансова інформація. Вона, найімовірніше, надійде з несподіваного джерела, і тоді, коли ви найменше до цього готові.

Риби

Ви перебуваєте у сприятливих умовах, хоча, можливо, самі цього не відчуваєте. Починається період ділової та творчої активності, що дозволяє розкрити ваш творчий потенціал. Початок тижня буде багатий на зустрічі та розважальні заходи. Телефон може дзвонити, не перестаючи.

Якщо хочете зберегти здоров’я – щодня бувайте на сонці. Ходіть гуляти – хоча б в обідню перерву. Якщо ж у вас є можливість піти у відпустку й поїхати до теплого моря – скористайтеся нею. Їжте помаранчеві та жовті фрукти й овочі.

Ви налаштовані дуже рішуче. Це – справжнє почуття, не варто його приховувати. У четвер у вашій парі можуть виникнути розбіжності, а неділя – чудова для примирення.

Фінансові справи будуть просуватися зі змінним успіхом. У четвер можливі певні труднощі, причиною яких будуть особисті негаразди.

Гороскоп на 2020 рік

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers