rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Святкуємо \ Привітання митрополита Антонія, Предстоятеля УПЦ США з нагоди Нового 2020 року

Улюблені в Христі!

Мені приємно звернутися до всього духовенства та вірних Української православної церкви США через засоби електронного спілкування та запевнити вас усіх в молитвах та найкращих побажаннях з нагоди Нового 2020 року Господнього!

Святкування Нового року – це радісна можливість для всіх нас у наших громадах зібратися з близькими людьми, котрі відзначають звершення минулого року, молитовно очікуючи благословень та можливостей у Новому році.

Під час цього святого сезону святкування Різдва нашого Господа спогляньмо духовними очима на Христа – наше Світло – Бога слави, який постійно освітлює нам шлях. Коли ми святкуємо велике Христове Світло між нами, складімо подяку і за інші життєві вогники, які нас торкнулися, запалили і просвітили наше власне життя. Ми благословенні у житті можливістю бути освітленими світлом інших людей: тих, хто дарує нам радість, кидає виклик нам, а іноді і закликає нас до навернення.

Кожна людина, котра сповнює наші серця добром і любов’ю, – це відображення Господнього світла, за яке ми повинні бути щиро вдячними.

Серед усіх вогників Світло Христове залишається Світлом світу. Саме завдяки Його Світлу всі інші, менші вогники, можуть світитися і дарувати нам надію.

Я молюсь, щоб Бог у цей особливий час, а також протягом усього наступного року наділив вас та ваших рідних своїми рясними благословеннями.

Зі щирим привітанням та запевненням у своїх молитвах я залишаюся щиро Ваш у Христі

+ Антоній,

Милістю Божою,
митрополит УПЦ США

Різдвяне послання митрополита Київського і всієї України Епіфанія

Просвітяни України вітають з Різдвом Христовим

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers