rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп на наступний тиждень

Овен

На початку тижня з вами буде важко домовитися, тож конфлікту не уникнути. Постарайтеся швидше залагодити непорозуміння, щоб вони не зіпсували вам свято. Викриваючи недоліки інших, пам’ятайте і про власну недосконалість. Наприкінці тижня діти будуть тішити своїми успіхами. Зібраність дозволить творити чудеса. У неділю уникайте непотрібних поїздок.

Рекомендовані ванни з морською сіллю. У п’ятницю і суботу може знизитися опірність організму. Доведеться або уникнути спілкування з потенційними вірусоносіями, або з’їсти кілька зубчиків часнику перед виходом з дому чи прийняттям гостей.

Нове романтичне захоплення забирає весь ваш вільний час. Цей тиждень буде насичений приємними зустрічами і підготовкою до Нового року.

Фінансове становище – стабільне. У четвер і п’ятницю не бажано займатися важливими справами.

Телець

Невезіння у дрібницях може викликати роздратування, постарайтеся уникати конфліктів. Середа дозволить залишити багато проблем у минулому. У четвер постарайтеся захистити себе від непотрібних розмов. У п’ятницю на вас, схоже, чекає вечірка з друзями.

Поспостерігайте за своїм артеріальним тиском. Його підвищення або пониження може супроводжуватися виникненням низки неприємних симптомів – від головного болю до загальної слабкості. Якщо вчасно зрозуміти, що саме є причиною поганого самопочуття, то можна підкоригувати ситуацію. Нікуди не поспішайте, не нервуйтеся, більше відпочивайте.

Менше амбіцій і демонстрації почуття власної гідності, фортуна – мінлива. Ваш об’єкт захоплення зовсім не схильний претендувати на обмеження вашої свободи. Невгамовна жага нових відчуттів у коханні може ускладнити ваше особисте життя.

У вівторок вірогідні важливі наради та підготовка готових звітів. У четвер не піддавайтеся на провокації і не сприймайте всерйоз бізнес-пропозиції.

Близнюки

Тиждень – радісний, наповнений приємною метушнею. На вас чекає спілкування з цікавими людьми, запрошення на побачення. На роботі необхідними будуть пунктуальність і сумлінне ставлення до виконання обов’язків, тільки так ви розкриєте свій професіоналізм. Четвер – вдалий для покупок. На вас чекає додатковий прибуток. Настає час здійснення мрій.

Приділіть особливу увагу якості вуглеводів. Свіжі, заморожені та сушені ягоди і фрукти – ідеальний вибір. З усім іншим треба бути обережнішими. Льодяники рекомендовано викинути з раціону. Каші та мюслі їжте на сніданок.

Ви кохаєте, і вас кохають. Вас тягне одне до одного. Ви готові розуміти, тішити і дивувати одне одного. Насолоджуйтеся моментом.

У вас є шанс отримати додатковий прибуток. Тиждень обіцяє солідну премію та цікаві перспективи. Пора вже думати про подарунки до свята.

Рак

У понеділок у неформальній атмосфері можна буде вирішити важливі питання. Перед вами можуть відкритися нові можливості. У середу не говоріть багато і не беріть участь в інтригах. У середині тижня не афішуйте свої плани на Новий рік. У неділю не захоплюйтеся роздачею критичних зауважень, щоб не отримати від близьких шквал емоцій.

Зараз ви можете досить вільно підходити до будь-яких питань, що стосуються здоров’я, зокрема, спати трохи менше або трохи більше, ніж необхідно, гнучко змінювати фізичні навантаження. Єдине – ліки застосовуйте так, як призначив лікар. І уникайте контактів із сильними алергенами.

Ваша кохана людина визнала свої помилки і зробила відповідні висновки. Тому не варто махати кулаками й мусувати тему власної правоти. Частіше проводьте час удвох.

Пошук нового джерела доходу увінчається успіхом. Ваша працездатність принесе чудові результати. Можете очікувати на велику премію.

Лев

Цей тиждень обіцяє подарувати казкові можливості, якщо ви не забуватимете допомагати близьким і друзям. Ситуація – сприятлива для співпраці, цікавих поїздок, незвичайних вечірок. Сімейні проблеми почнуть непомітно зникати. Ви, як магніт, притягуєте удачу. Найсприятливішими будуть четвер і неділя.

Ви часто відчуватимете сильне почуття голоду. Пригощайте свій організм чимось смачним і корисним. Носіть із собою пакетик сухофруктів. Ретельно пережовуйте їжу. І пийте воду, можна зі соком лимона або лайма – близько двох літрів на день.

Ви розривається між роботою та коханою людиною? Вашому партнерові не дуже приємно відчувати себе покинутим, особливо – напередодні свят.

У понеділок можливі незначні фінансові надходження. Стримайте свої апетити. Можна непогано провести свята і без дорогих ресторанів.

Діва

Постарайтеся бу­ти відвертішими з близь­кими людьми. Тиждень – сповнений подій і різноманітних пригод, але бажано вчасно зупинитися. Ймовірно, доведеться відмовитися від частини запланованого. У неділю наведіть порядок у думках, речах і паперах. Приготуйте своє помешкання до свята.

Якомога більше рухайтеся. Не сидіть на одному місці. Будь-які розумні відстані долайте пішки. Надайте перевагу спортивним заняттям легкоатлетичного плану.

Чекайте на щасливий випадок або таємний знак, який допоможе вирішити ситуацію, що склалася, і дозволить внести гармонію у ваші стосунки.

У вівторок бажано не вирішувати фінансові проблеми. У четвер будуть вдалими як дрібні, так і серйозні покупки. У п’ятницю може надійти важлива ділова інформація.

Терези

Утримайтеся від ризикованих витівок і занадто великих витрат. Намагайтеся уникати масових заходів, у скупченні людей ви можете притягувати небезпечних сусідів. У середу робота буде плідною, очікуються цікаві зустрічі та приємні сюрпризи. У вихідні намагайтеся відновити сили, концентруватися варто тільки на найважливіших справах.

Постарайтеся їсти більше фруктів – особливо корисними є ті, котрі багаті на калій і магній. Можна додати у раціон і сухофрукти. Пам’ятайте, що солодке, алкоголь і сечогінні препарати перешкоджають засвоєнню магнію, а міцний чай, кава виводять магній з організму.

Тиждень промайне швидко. У суботу ймовірні цікаві зустрічі в колі друзів і нових знайомих. Цього дня може відбутися романтичне знайомство, яке змусить вас змінити свої плани на новорічну ніч.

Фінансове становище – стабільне, але на великий прибуток розраховувати не доводиться. Зараз – час відчути єднання з колегами. У неділю намагайтеся нічого не купувати.

Скорпіон

Важливо виказувати ініціативу й демонструвати свою активність. Особливо корисною така поведінка буде для кар’єрного зростання. Буде нагода добре заробити, але вам необхідні терпіння та завзятість. Близьким важлива ваша увага.

Влаштуйте кілька розвантажувальних днів. Ідеальний варіант – голодування «на воді» до трьох днів. Якщо ваш організм поки що не знайомий з цією практикою – стреси йому не потрібні. Для початку буде достатньо однієї доби.

На вас чекає пристрасна, романтична, ніжна любов. Не втрачайте голову, краще спробуйте зачарувати обранця, зробивши йому розкішний подарунок.

Стриманість у вияві почуттів дозволить поліпшити фінансове становище. У середині тижня ви отримаєте значний прибуток і кошти, на які не розраховували. Потіште кохану людину дорогим подарунком.

Стрілець

Ви повинні бути відкритими для пропозицій, вони почнуть надходити до вас у наростаючому темпі. Під час вирішення ділових питань більше покладайтеся на інтуїцію. У четвер не робіть безвідповідальних вчинків. Наприкінці тижня на вас чекають веселі вечірки.

Може бути знижений імунітет, тому варто звернути увагу на своє здоров’я і за потреби вжити профілактичних заходів. Підтримайте свій організм вітамінами. Реально розраховуйте свої сили, тоді ви зможете уникнути фізичних перевантажень.

Стосунки з коханою людиною – таємничі й незрозумілі для інших, але вас обох вони влаштовують!

У понеділок можливі фінансові надходження. Протягом усього тижня ви будете романтично налаштованими, схильними до великих витрат.

Козеріг

Віддайте борги, не відкладайте незавершені справи на наступний рік. У вівторок доведеться взяти на себе відповідальність не тільки за свої дії, а й за інших людей. У четвер ви будете згадувати вже пережиті непорозуміння, згущувати фарби, що загрожує конфліктною ситуацією. В суботу у вас можуть змінитися плани на новорічну ніч.

Можливо, вам доведеться вставати раніше. Ваш організм сприйме зміну режиму не найкраще. Ваша працездатність буде зниженою. Намагайтеся лягати спати раніше і при першій же нагоді повертайтеся до звичного для вас розпорядку дня.

Ви користуєтеся успіхом, вам доведеться почути зізнання у коханні, але не сприймайте їх серйозно, все ще попереду.

Не купуйте нічого дорогого. Вдалий час для того, щоб відкласти кошти, зробити вклад у банку, змінити роботу. У другій половині тижня ймовірні цікаві ділові пропозиції.

Водолій

Вам необхідно чітко розпланувати тиждень і вирішити, чого ви хочете досягти. Як тільки-но ви зумієте це зробити, то одразу ж розгребете завали проблем. До ваших ідей прислухатимуться, хоча, можливо, ви не завжди легко зможете знайти партнерів для їхньої реалізації. Друзі допоможуть розвіятися. У вихідні ви зможете підкорити не одне серце своєю рішучістю, впевненістю у собі та чарівністю.

Може загостритися недоліковане у минулому захворювання. Не займайтеся самолікуванням. Зараз для вас, як ніколи, важливий контроль фахівця.

Через передсвяткову метушню ви навряд чи зможете часто бути лише вдвох. Не бажано створювати конфліктну ситуацію у взаєминах. Романтичний вечір у суботу згладить всі образи.

Пора безгрошів’я – позаду. Тепер ваше фінансове становище зміниться на краще. Буде чудова можливість заробити.

Риби

У понеділок запланована поїздка буде вельми вдалою. На вас чекають нові знайомства, життя може круто змінитися. Доведіть до ладу всі документи. На роботі будьте наполегливими при захисті своїх інтересів. Уникайте домашніх конфліктів, будьте особливо уважними до батьків.

Можливе тимчасове підвищення температури; біль у шлунку, мігрені. Знизьте психологічні та фізичні навантаження, дотримуйтеся дієти. Не бійтеся відмовляти на пропозиції, що стосуються роботи або відпочинку. Ви все надолужите згодом.

На початку тижня не перевіряйте почуття коханої людини на міцність. Не змушуйте її ревнувати. У неділю викажіть розумну стриманість. Чим палкіше ви будете висловлювати свої почуття, тим менше вони будуть оцінені.

Тиждень обіцяє нові перспективи. Особливо вдалими можуть бути вівторок і субота. Ваші фінансові ресурси значно зростатимуть. Це позитивно позначиться на вашому настрої.

Гороскоп на 2020 рік

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers