rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Це цікаво \ У ВМС США заборонили китайський додаток TikTok

Про це повідомляє Голос Америки.

«На думку військового керівництва, ця соцмережа, що зараз набуває популярності в США, може становити кіберзагрозу для збройних сил Сполучених Штатів. Згідно з вказівкою, ті військові, які користуються урядовими телефонами і не видалили застосунок TikTok, будуть відключені від Інтернету військово-морських сил США», – йдеться в повідомленні.

Водночас, як зазначається, в чому саме полягає загроза китайського додатка, військове керівництво не уточнило.

TikTok – китайський застосунок, що спеціалізується на коротких відео, набуває дедалі більшої популярності серед американської молоді. Раніше користувачі помітили, що сервіс цензурував матеріали зі згадками протестів у Гонконзі чи репресій уйгурів у Сіньцзяні. Однак, компанія ByteDance Ltd, якій належить TikTok, заперечує співпрацю з владою Китаю.

Як повідомлялося, наприкінці жовтня сенатори Чак Шумер і Том Коттон у листі до керівника Національної розвідки США закликали дати оцінку ризикам національної безпеки з боку TikTok та інших китайських платформ. На їхню думку, такі додатки можуть використовуватися для шпигування за громадянами США або стати мішенями іноземних кампаній впливу – як у випадку з російським втручанням у президентські вибори 2016 року.

Біг, фігура та здоров’я

Дніпро знову може стати космічною столицею

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers