rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Наша духовність \ Свято Миколая в Українській школі при церкві-пам’ятнику святого Андрія Первозванного у Саут-Баунд-Бруку в духовному осередку УПЦ США

21 грудня 2019 року школа українознавства при Українській православній церкві святого Андрія Первозваного мала зустріч із святим Миколаєм у приміщені Культурного центру Української православної церкви США у Саут-Баунд-Бруку, Нью-Джерсі.

На запрошення адміністрації школи, вчителів та школярів завітали на наше свято дуже багато гостей. Своєю чергою, були присутні голова Консисторії та правлячий архієрей Західної Єпархії Української православної церкви США Високопреосвященніший архієпископ Даниїл, духовенство та парафіяни церкви-пам’ятника святого Андрія Первозванного, батьки учасників нашого свята. Головним гостем цього свята, на яке завжди чекають наші діти, був святий Миколай.

Title 
Title 

Свято розпочалось спільною молитвою, яку очолив архієпископ Даниїл. Метою заходу було виховати у дітей любов і повагу до українських традицій, приналежність до культури та історії українського народу; розширювати знання дітей про українські свята та обряди. Діти підготували великий концерт, із задоволенням брали участь у конкурсах, читали вірші та співали пісні й колядки.

Прибувши на нашу урочисту частину, святий Миколай із захопленням дивився на виступ дітей. Кожен учасник, звичайно, хвилювався, щоб якнайкраще виступити та отримати винагороду від св. Миколая. Настає найважливіша мить – св. Миколай вручає дітям подарунки, а діти з нетерпінням чекають на них. На прощання всі дякують святому Миколаєві за ласку і добро, а Він, своєю чергою, благословляє присутніх. Також владика Даниїл подарував кожному учасникові та вчителям іконки-хрестики з Єрусалима, які нещодавно були привезені до США групою прочан церкви.

На завершення виступу була зроблена спільна фотографія на пам’ять із святим Миколаєм, і учні з нетерпінням побігли розгортати свої подарунки. Усі діти отримати цікаві подаруночки та незабутнє враження від свята.

Хочемо подякувати директору школи, вчителям, батьківському комітетові та дітям за те, що подарували всім присутнім неймовірну, святкову атмосферу, а також святому Миколаєві, котрий завітав до нас на це свято.

Пресслужба Ukrainian Orthodox
Church of the USA

 

У семінарії святої Софії відбулось традиційне свято Різдва

Дід Федик і його церква

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers