rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Настає час для перевірки ваших дипломатичних вмінь і навичок. Цього тижня все залежить від того, як швидко ви перетворите супротивників на союзників. Ви будете інтенсивно спілкуватися з колегами, бізнес-партнерами і навіть із конкурентами – для визначення перспектив на найближче майбутнє. У п’ятницю не варто всім показувати свою слабкість.

Ви ніяк не могли знайти рішення питання, яке стосувалося поліпшення здоров’я. Тепер ви можете істотно просунутися вперед. Не поспішайте використовувати нові методики або застосовувати лікарські засоби. Обговоріть ситуацію з лікарем.

Ви користуєтеся успіхом в осіб протилежної статі, але будете схильними дивно реагувати на знаки уваги. Раптова зустріч зі старим знайомим у новій атмосфері розтопить холод почуттів. У суботу ви зможете справити на кохану людину незабутнє враження.

На початку тижня ймовірні інтриги з боку конкурентів. На вас чекають великі передноворічні витрати. А наразі варто запровадити режим економії.

Телець

У вас з’явиться шанс відкрити в собі багато цікавого. Середа – хороша для зустрічі з друзями. Наприкінці тижня постарайтеся не конфліктувати з керівництвом. На передноворічному корпоративі не втрачайте почуття міри.

Легкі розлади – нежить, кашель, несильний головний біль – можуть зіпсувати настрій. Остерігайтеся протягів, тримайте ноги в теплі, одягайтеся відповідно до погодних умов. Додайте у раціон більше фруктів та овочів.

Спілкування з коханою людиною буде більше втомлювати, ніж посиденьки із друзями. Постарайтеся спокійно відреагувати на її зауваження. Якщо ж ви – самотні, то п’ятниця – вдала для зустрічі з тим, хто змусить ваше серце битися швидше.

Постарайтеся доробити важливі справи цього року. У п’ятницю ймовірні фінансові надходження, які дозволять купити подарунки близьким. У вихідні можна влаштувати похід магазинами.

Близнюки

Тиждень – сприятливий для роботи та творчості. В особистому житті назрівають важливі зміни. Причому, на краще. Збудеться те, про що ви мріяли. Ви з радістю будете виконувати творчу роботу. Кошти у вас будуть. Ваш авторитет помітно зросте. П’ятниця може стати днем мандрів і романтичних пригод.

Станьте перед дзеркалом і критично огляньте себе з голови до п’ят. Чи подобається вам, як ви виглядаєте? Можливо, вас не влаштовує наявність зайвих кілограмів, припухлості під очима, або шкіра виглядає недостатньо свіжою? Якщо цього тижня почнете працювати над вирішенням проблеми, то незабаром впораєтеся з нею.

Ваші стосунки переживають пік почуттів. Ви відчуваєте, наскільки потрібні одне одному. Відверта розмова ще більше зблизить вас.

На вас чекають додатковий прибуток і вигідні пропозиції. На роботі справи складаються на вашу користь. Кохана людина візьме на себе частину витрат.

Рак

Тиждень може продемонструвати ваші внутрішні комплекси. Уже до середи відчуєте, що вас люблять і цінують. Вас може охопити байдужість до справ. Найкращим порятунком буде, якщо ви сумлінно попрацюєте і гарно зарекомендуєте себе. Ви можете зробити важливі кроки до професійного зростання, заінтригувавши керівництво і колег цікавою ідеєю. У п’ятницю компроміс може обмежити вашу свободу. Будьте поміркованішими у своїх потребах. Утім, під Новий рік трапляються дива.

Корисним буде зробити обстеження організму – навіть якщо почуваєтеся досить добре. Найближчим часом хід подій вимагає від вас бути у формі. Заздалегідь упевніться, що ваше здоров’я не піднесе неприємні несподіванки.

Ви – на порозі серйозного вибору. Ваші рідні чекають від вас терпіння. Кохана людина потішить у вихідні.

Фінансове становище – стабільне, все складається успішно. Не варто вештатися магазинами – ризикуєте накупити зайвого.

Лев

Вдалий час для побудови планів на Новий рік. Час позбавлятися від старих стереотипів. Не бійтеся братися за довготермінові проєкти, розширте свої контакти. Ви зараз – дуже привабливі. Обережніше зі спокусливими пропозиціями.

Ефективним буде лікування проблем шкіри. Ви можете істотно просунутися на шляху до нормалізації свого стану. Якщо ваша шкіра потребує догляду – побалуйте її кремами, масками, скрабами. Ідеальним варіантом буде відвідування салону краси або візит до косметолога.

Хороший момент для осмислення ситуації. Необхідно вирішити, чи серйозними є ваші наміри. Настав час зрозуміти, з ким ви хочете зустріти Новий рік.

У понеділок фортуна буде до вас прихильною. При підписанні договорів у середу постарайтеся уникати неточностей. У четвер можливі фінансові втрати.

Діва

На вас, схоже, чекає дуже багато роботи. Якщо ви з нею і впораєтеся, то тільки завдяки високому авторитету серед тих, кого можете покликати на допомогу. Масштабність власних ідей може перешкодити реально оцінити свої можливості. Знайдіть час, щоб подумати про майбутні свята. Не забувайте про дані вам обіцянки. Та й про власні – теж.

Постарайтеся у найближчі дні розмовляти тихіше. Ваші голосові зв’язки – особливо уразливі, ви можете пошкодити їх, якщо будете кричати або спілкуватися на підвищених тонах. Починайте розмову завжди на видиху.

У коханої людини може настати складний період. Їй необхідна ваша допомога. Викажіть такт і розуміння.

Контролюйте не тільки свої фінанси, але і фінансові апетити близьких. Похід магазинами у суботу увінчається успіхом.

Терези

Ви можете легко обеззброїти критично налаштованих до вас людей своєю доброзичливістю. Результативність ваших дій помітно зросте. Відхиліть непотрібні сумніви. Уникайте особистих розмов на роботі. Аналізуйте свої почуття, щоб не опинитися у любовному трикутнику. І не піддавайтеся на емоційні провокації.

Уразливими будуть спина та шия. Не зашкодить консультація фахівця. Можливо, потрібен курс масажу. Насамперед, це необхідно тим, хто дотримується сидячого способу життя. Корисно робити вправи на гнучкість. Якщо ви відчуваєте біль або неприємні відчуття у хребті, підіть на прийом до лікаря. Він допоможе скласти комплекс вправ, який підходить саме вам.

Романтичне побачення у вівторок не обдурить ваші очікування. Тиждень обіцяє безтурботне щастя, якщо не звертати увагу на дрібниці життя і не ревнувати.

Ваша працьовитість буде винагороджена. Може з’явитися нове джерело доходу, яке дозволить задовольнити давні бажання.

Скорпіон

Тиждень, найімовірніше, буде гармонійним. Сил вистачатиме на реалізацію всього того, що ви вирішите зробити. Ви будете артистичними, творчими, здатними на неймовірні вчинки! Влаштуйте незабутнє побачення. Сплануйте святкування Нового року з коханою людиною.

Вашому серцю зараз необхідні жирні кислоти. Готуйте салати з додаванням авокадо та оливок або заправляйте страви оливковою олією; ласуйте лісовими горіхами, мигдалем та фісташками. На вашому столі повинні бути риба і морепродукти або соєві боби і тофу.

Зайва емоційність свідчить лише про силу почуттів. Ви – закохані та готові змінити ваше життя. На вас чекає пристрасне побачення. У вихідні порозуміння з обранцем подарує душевний спокій.

Справи складаються якнайкраще. Чекайте на солідний прибуток. Ви зможете потішити на свята і себе, і своїх близьких.

Стрілець

Не варто планувати вирішення життєво важливих завдань. Знайдіть час для відпочинку. На роботі будьте зібраними та пунктуальними. Ймовірне складне завдання, з яким швидко впораєтеся. Можуть виникнути невеликі сімейні проблеми. Подумайте, перш ніж щось сказати чи зробити.

Частіше радійте життю. Ваше здоров’я буде більш, ніж на половину визначатися настроєм. Веселий сміх допоможе навіть там, де не надто ефективними є традиційні ліки.

Ймовірною є боротьба почуттів і непотрібне хвилювання. Не поспішайте з остаточним вибором. Ви неодмінно будете про нього шкодувати. Можливо, через кілька днів ситуація проясниться.

З фінансами все добре буде. У вас з’явиться підробіток. Наприкінці року необхідно продемонструвати максимальну активність, щоб потім без турбот відпочити.

Козеріг

Не розмінюйтеся на дрібниці і не намагайтеся встигнути переробити всі справи одразу. Не бійтеся казати «ні». У середу можете зіштовхнутися з недоброзичливістю. У другій половині тижня доведеться розриватися між кар’єрними устремліннями та сімейними інтересами. Знайдіть час на те, щоб влаштувати генеральне прибирання.

Обов’язково висипайтеся, щоб краще себе почувати. У вас буде енергія на втілення у життя всіх планів. Корисніше рано прокидатися і близько 10 години вечора вирушати в ліжко і готуватися до сну.

На вас може очікувати пристрасне кохання з першого погляду. Можливо, це – не більше ніж спритно розставлені тенета. Якщо ж ви давно разом, намагайтеся не драматизувати ситуацію.

Фінансові ресурси можуть дещо виснажитися. Можливо, надійде цікава пропозиція, яка дозволить не економити на свята.

Водолій

Заплющте очі, прислухайтеся до себе, і тоді відчуєте, в яке русло необхідно увійти, щоб отримати бажане. Постарайтеся не давати жодних обіцянок. Беріться тільки за те, що вам під силу. Перша половина тижня може бути пов’язана зі складною роботою.

Слабким місцем буде горло. Бережіться протягів, відмовляйтеся від холодної їжі та напоїв. Одягайте шалик, надворі – вовняний, у приміщенні – шовковий або шифоновий. Можна полоскати горло відваром дуба або ромашки.

На вас чекає радість; за спиною «виростуть крила», які подарують поетичний настрій. Якраз саме час знайти час і походити по магазинах у пошуках подарунка коханій людині до Нового року.

Є непогані шанси отримати вигідний кредит або потрапити на розпродаж. На передноворічному корпоративі покажіть себе з найкращого боку. У суботу відкладіть справи, що вимагають фінансової відповідальності.

Риби

Вас охопить бажання зрозуміти суть речей і навчитися вгадувати думки інших. Не вірте на слово. Ви багато побачите з нової точки зору, але не захоплюйтеся аналізом на шкоду активній діяльності. У вівторок вас будуть оцінювати за пунктуальністю та відповідальністю. Хтось поруч з вами може не впоратися з негативними емоціями, не дайте йому приводу. У вихідні придбайте собі святкове вбрання.

Прислухайтеся до себе – із самого ранку понеділка. Якщо вам здається, що ви втомлені, це сигнал про те, що у вашому організмі не все гаразд. Не чекайте, коли відкриється «друге дихання». Краще добре відпочиньте. Максимально знизьте фізичні та психологічні навантаження.

Змінюючи себе, ви починаєте змінювати навколо себе ситуацію у кращий бік. Не бійтеся впустити щось нове у ваше особисте життя. Середа і неділя – вдалі для побачень. Не наробіть дурниць на передноворічному корпоративі.

Фінансова ситуація протягом тижня буде змінюватися. Середа і четвер можуть стати найсприятливішими у фінансовому плані. А ось у вівторок і п’ятницю є ризик втратити щось важливе.

Овен

Гороскоп на 2020 рік

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers