rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Марія Папас закликає частіше користуватися сайтом cookcountytreasurer.com

На сайті ви можете знайти інформацію про повернення податків та не платити за послуги третім особам.

Зокрема, власники нерухомості можуть користуватися cookcounty­tre­asurer.com, щоб дізнатися, чи їм надійшли повернуті податкові платежі. Наразі в окрузі доступно повернутих податкових коштів на суму $79 млн. Таким чином люди зможуть зекономити на оплаті юристам та компаніям, що стягують кошти за прості завдання, які платники податків можуть виконати самі, – заявила Марія Папас.

«Якщо ви отримаєте лист від фірми, яка займається податками на нерухомість, то можете розглядати його як нагадування відвідати cookcountytreasurer.com, – каже Папас. – Зробіть це самостійно і збережіть власні кошти».

Із 2015 року офіс скарбника надіслав майже 1700 чеків на суму повернення, це – $9,7 млн третім особам, які презентували інтереси власників нерухомості, котрі переплатили свої податки. Суми – дуже різні, але треті сторони заробили, в середньому, $3,2 млн (виходячи з 33-відсоткових контрактів). Саме стільки, зазвичай, беруть за свої послуги компанії, які допомагають власникам нерухомості сплатити податки.

«Ви також можете скористатися веб-сайтом для пошуку податкових пільг, наприклад, для власників будинків та людей похилого віку, і, в результаті, отримати повернення коштів», – зауважила Папас.

Щоб дізнатися, чи маєте ви право на відшкодування коштів чи щоб перевірити наявність пільг, відвідайте cookcountytreasurer.com та:

  • виберіть «Your Property Tax Overview» («Огляд свого податку на майно»),
  • пошукайте за адресою або за номером індексу вартості майна (PIN).

Великі гроші: ТОП-5 вакансій листопада в Україні

Оголошено імена компаній-переможців «Премії HR-бренд Україна 2019»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers