rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Здоров’я \ «Орден святого Пантелеймона»: в Україні стартував конкурс для медиків

Розпочався конкурсний відбір кандидатів на нагородження відзнаками «Орден святого Пантелеймона» та «Медаль святого Пантелеймона» у 2020 році.

Про це Укрінформу повідомили організатори церемонії.

«Щоб отримати відзнаку, потрібно, по-перше, бути професіоналом своєї справи, а по-друге – порядною людиною, мати моральний авторитет у суспільстві та колективі, займатися благодійністю тощо. Цього року, аби не пропустити гідних претендентів, ми дали змогу медикам подати власну кандидатуру на конкурс, чого не було раніше», – сказав голова Поважної ради Василь Князевич.

Уже затверджено склад Національної експертної комісії, яка починає обирати номінантів з-поміж медиків з усіх областей України.

Поважна рада за участю представників регіональних рад обиратиме переможців у 7 номінаціях: «Найкращий лікар», «Найкращий медичний працівник», «Новатор охорони здоров’я», «За досягнення в міжнародному співробітництві в охороні здоров’я», «Взірець служіння суспільству», «Медаль святого Пантелеймона» (для молоді) та «За особистий вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я України» (для іноземців).

Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден святого Пантелеймона» є громадською, має професійно-фахову спрямованість і присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я, яка позитивно впливає на свідомість і духовний розвиток українського народу та держави в цілому, спрямована на збереження та зміцнення здоров’я мешканців України.

Згідно з Положенням про нагороду, будь-хто може подати кандидатуру на розгляд регіональної ради свого регіону.

Церемонія нагородження щороку відбувається 9 серпня, у день святого великомученика і цілителя Пантелеймона.

Дерматолог Олександр Літус: «Хочеш знати, чи здоровий? Подивись у дзеркало!»

В Україні створили «банк» сироватки проти дифтерії

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers