rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Безкоштовний семінар та консультації з питань купівлі та фінансування нерухомості

23 листопада 2019 року в Petergof Banquets Hall за адресою: 577 Waukegan Rd., Northbrook успішно відбувся четвертий безкоштовний семінар для українців та представників інших національностей, організований Chicago Ethnic Advertising Agency, який зібрав понад 70 зацікавлених осіб та кваліфікованих фахівців.

Ми з вами зустрічалися цього року вже декілька разів на безкоштовних семінарах, які Chicago Ethnic Advertising Agency проводила в Українському культурному центрі на Chicago Ave. в березні місяці, в церквах святого Йосипа Обручника на 5000 N Cumberland Ave. Chicago, Il, та святого Андрія Первозванного в Bloomingdale, Il, в квітні місяці. Сподіваюсь, усі були задоволені від отриманої інформації на минулих семінарах, відповідей на свої запитання та від дружньої атмосфери, яка панувала там.

Title 

Тому ми вирішили провести й цього року ще один безкоштовний семінар з питань купівлі та фінансування нерухомості. Перевіривши в Чикаго велику кількість агенцій нерухомості та компаній, які займаються фінансування нерухомості (mortgage broker), ми знайшли компанію з 30-ти річним досвідом роботи в галузі купівлі та фінансування нерухомості та домовились з найкращими фахівцями Чикаго про те, щоб вони на нашому семінарі розповіли, пояснили та розкрили всі таємниці купівлі, фінансування та перефінансування нерухомості, поінформували, коли, де і як краще купити нерухомість, як отримати кредит з надзвичайно низьким відсотком на купівлю житлової та комерційні нерухомості, як отримати кредит навіть тоді, коли ви думаєте, що ваша ситуація безнадійна, а також розповіли про доступні програми фінансування нерухомості для новоприбулих у США та про спеціальні програми для клієнтів віком від 62+ з можливістю не виплачувати кредит до кінця життя, розкрили всі можливості отримання фінансування без перевірки доходів.

Зі семінару слухачі вийшли задоволеними, оскільки отримали відповіді на всі свої запитання, а також – з безцінною інформацією, яка може згодитись зараз або в майбутньому.

Title 

Хочу підкреслити, що фахівці, які виступали на семінарі, мають 30 років досвіду роботи в даній галузі. Вони знають, що порадити і як допомогти в тій чи іншій ситуації.

Чому ми проводили семінар у цю пору? Тому що зараз є чудова можливість для купівлі житла – низькі ціни на нерухомість, низькі відсотки на фінансування. А купивши власне житло – ви досягнете своєї мрії жити у власній хаті, ні від кого не будете залежати. Це – і підвищення вашого соціального статусу, комфорт, безпека і затишок. Нерухомість – це фундамент вашого життя, впевненість у завтрашньому дні, стабільність вашого становища в Америці. Та й ніщо так не зміцнює шлюб, як спільна нерухомість.

Не варто витрачати гроші на оренду житла. За ці кошти можна виплачувати власне помешкання. Зрештою, нерухомість – це найбільш реальна інвестиція в майбутнє, це – ваші живі гроші, які завжди можна повернути або й примножити. Але потрібно все зробити правильно. І для цього ми запросили найкращих фахівців, які допомогли вивчити всі тонкощі цієї надважливої справи.

Також на семінарі ми поєднали корисне з приємним. Усі учасники, запрошені, гості пригощалися вином, легкою закускою, солодким.

Title 

Якщо вас зацікавила викладена на семінарі інформація і у вас виникли запитання, ви можете особисто зустрітися з фахівцями, які виступали на семінарі, і почути про можливість покупки і фінансування нерухомості з урахуванням вашої особистої ситуації. Вам особисто розкажуть, як можна підібрати найкращу для вас нерухомість і отримати найвигідніше фінансування. Проконсультують, як заощадити гроші і як підготуватися до майбутнього придбання нерухомості. Всі консультації безкоштовні.

Як зазначали на семінарі, для придбання нерухомості потрібен час і дуже ретельна підготовка. Тому потрібно почати цей процес уже зараз, щоб найважливіша в житті покупка пройшла успішно і принесла тільки позитивні емоції.

А вашими особистими консультантами в питаннях придбання і фінансування нерухомості можуть бути фахівці, які виступили на семінарі і готові й надалі допомагати зорієнтуватися в складних питаннях купівлі та фінансування нерухомості. Це – компанії: Рrospective Realty, Inc. та An Opportune, Inc., які розташовані за адресою: 1438 Techny Rd. Northbrook, Il.

Тел. 847-727-2244 or email: [email protected]

Тел. 847-736-5358 or email: [email protected]

Як хочуть навчатись українські пошукачі?

Учитель для покоління Z, ментор для покоління Y: який керівник потрібен українським пошукачам?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers