rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ Чоловіча мода сезону осінь-зима 2019-2020

Чоловіча мода прогресує значно швидше, ніж жіноча, а тенденції нерідко дублюються або знаходять продовження одна в одній. На модних показах дизайнери показали, що в майбутньому осінньо-зимовому сезоні у тренді буде успішний і впевнений у собі чоловік, який вміло комбінує стильні речі та цікавиться основними тенденціями розвитку моди.

Title 

Класика – завжди актуальна

Є вираз «Класика – завжди в моді», і це – так. Можна додавати акценти, такі, як шкіряний плащ, краватка, масивні черевики та модні чоловічі аксесуари.

Чоловік, що вибирає класику, повинен:

– придбати «діамант» класичного стилю – білу сорочку;

– не застібати останній ґудзик на рукаві піджака;

– знати сучасних героїв, що стали уособленням англійської класики;

– мати хоча б один класичний англійський сірий костюм.

Об’ємні плащі – тренчі

Тренч – головна покупка осені. Перша колекція Рікардо Тіші для Burberry, яку італієць показав минулої осені, повернула інтерес до класичного тренча. Тоді на подіумі модельєр презентував безліч варіацій цієї культової речі. Для сміливих, готових до експериментів чоловіків, є варіанти напівпрозорих, шкіряних або вінілових варіантів тренчів.

Тренч повинен бути:

– прямого крою;

– сірого, бежевого, світло-коричневого кольорів;

– довгий плащ – тільки для високих;

– з великими кишенями, масивними ґудзиками та лацканами.

Довгі пуховики

Майже кожне шоу на Тижні чоловічої моди в Лондоні рясніло різними варіаціями пуховиків. Стилісти радять одягати під пуховики подовжені кардигани, щоб ускладнити образ фактур. Найкраще, звичайно, якщо пуховик – оверсайз (більший за розміром). Трендовими кольорами є: чорний, теплі відтінки сірого, синій, оранжевий та фіолетовий.

Чорна класика

Кім Джонс на ній побудував практично всю осінньо-зимову колекцію Dior. У Dolce&Gabbana вона стала основою образу сучасного італійського синьйора. На думку стилістів, саме чорний колір може найкраще охарактеризувати кожного чоловіка, його мужність і суворість. Саме чорний колір підкреслить ваші виграшні моменти та згладить недоліки.

Принт «клітинка»

Напевно, у кожного в гардеробі знайдеться сорочка або штани в клітинку і, якщо ви про них забули, то зараз – саме час їх діставати.

Безліч стилістів радять купувати такі костюми, адже так ви зможете розбавити «сірі» будні, бути яскравим та, водночас, виглядати елегантно. Світові дизайнери дозволили собі використати «екстремальні» кольори для костюмів, а саме: зелений, жовтий, навіть фіолетовий.

Title 

Бомбер

Такі куртки ще називають «куртки пілота». У новому сезоні вони стали особливо модними. Так, навіть базова шкіряна куртка трансформувалася в комфортний бомбер, який ідеальний як у холодну, так і в теплішу погоду. Є три види курток-бомберів:

1) класична – зроблена зі шкіри, з кишенями зверху. Може бути з хутром, мати різні комірці;

2) стьобана – схожа на сучасні куртки, тільки покрій – інший та вкорочена довжина, а також є характерні гумки. Має різні кольори, утеплена пухом;

3) спортивна або «олімпійка на ґудзиках» – така куртка є популярною в поп-культурі, а також – серед спортсменів, реперів і т. д.

Широкі штани

Всім уже набридли вузькі незручні штани. Їм на зміну прийшли вільні та широкі штани, які трохи нагадують чоловічу моду першої половини минулого сторіччя. Важко пригадати показ мод, на якому не були би представлені широкі штани.

Ця модель має попит завдяки вільному крою і складкам на талії. Фасон приховує недоліки й візуально покращує зовнішній вигляд. Штани гармонійно вписуються у класичний стиль одягу та личать як молодим хлопцям, так і представникам сильної статі більш зрілого віку.

Масивні черевики зі шнурівкою – «доки»

Dr. Martens – британський бренд взуття (1947 року), засновником якого є Клаус Мартенс. Важке, грубе взуття надасть образу брутальності. Чоловіки, здебільшого, полюбляють чорний варіант, але оригінально виглядають коричневі, зелені чи червоні, які додадуть вам екстравагантності. Якщо ви – не такий сміливий, щоб надавати перевагу настільки яскравим кольорам, але вам хочеться чогось «цікавого», то можете підкреслити цю деталь – замінити звичайну шнурівку на кольорову.

Такі черевики пасуватимуть до штанів класичного крою, які гарно поєднаються зі сорочкою; доповнити образ можна краваткою або метеликом, також пасуватиме об’ємне пальто. Інший, не менш цікавий варіант для «доків» – звичайні джинси та футболка або штани з теплими худі.

Головне – правильно підібрати кольори.

 Title

Стильні туфлі

Ні для кого не є таємницею, що важливою частиною чоловічого класичного образу є туфлі. Саме цієї осені актуальними є такі моделі:

1) оксфорди або оксфордські черевики – це різновид класичного шкіряного взуття із закритим шнуруванням. У жодному випадку не варто поєднувати безшовні оксфорди з вільним кроєм одягу, їхня стихія – діловий костюм чи смокінг;

2) берді – туфлі з відкритою шнурівкою. Їх одягають із джинсами, легкими літніми штанами;

3) блюхери – туфлі майже такі, як берді, тільки трішки відрізняються пошиттям. Найчастіше цю модель використовують для образу в стилі кантрі. Але це – не єдиний варіант. Дизайнери Gieves & Hawkes пропонують поєднувати коричневі блюхери зі світло-сірим піджаком із принтом у клітинку і білими штанами;

4) монки – взуття, в якому відсутня шнурівка, але при цьому її замінять одна або дві пряжки. До такого взуття дуже важко підібрати хороший одяг, але все ж можливо. Деякі дизайнери пропонують поєднувати монки темно-винного кольору з костюмом-трійкою гірчичного кольору. До такого взуття можна підібрати цікаві шкарпетки або ж взагалі відмовитись від шкарпеток;

5) лофери — це чоловічі або жіночі туфлі без застібок або шнурівок, з довгим «язичком», круглим носком і перемичкою (або пензликом) на підйомі стопи. Це – взуття на кожен день, чудово підійде до джинсів, кардиганів, спортивних сорочок тощо.

Title 

Кросівки

Це – універсальна річ. Кросівки пасуватимуть і до костюма (звичайно, для неформального формату), і до джинсів. Зараз є дуже популярними:

1) ugly sneakers. Характерні риси: масивний розмір, використання декількох кольорів у дизайні, товста підошва важкої форми, може бути шнурівка;

2) old school. Для цих красенів характерним рисами є: стримані розміри, строгий дизайн, підошва – не товста, без рельєфу, шнурівка є завжди;

3) білі кросівки. На модних дефіле 2019 серед чоловічих кросівок було дуже багато кросівок саме білого кольору. Масивні чи стримані, ретро чи футуризм – вибираєте ви.

Будьте стильними та любіть себе!

 

Автор: Целюх Любов

Джерело: «Егоїст»
(http://egoistmagaz.in.ua/2019/10/17/cholovicha-moda-2020/)

 

Як вижити під час масової стрільби

Шість ознак того, що ваш пістолет вам не підходить

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers