rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня необхідно дотримуватися правил. Інакше не уникнути проблем. У середині тижня з’являться можливості для здійснення планів. Не намагайтеся вдавати із себе гуру, дуже швидко з’ясується, що є люди значно більш ерудовані і компетентні. У п’ятницю ваша працездатність буде належно оцінена.

Якщо візьмете на себе надмірно важкі зобов’язання, то до середини тижня можете повністю вичерпати свою енергію. Погоджуйтеся лише на те, що вам під силу.

Не повторюйте помилки минулого і не наступайте на ті ж граблі. Об’єктивно оцініть свого обранця. Не варто постійно йому догоджати.

У понеділок керівництво може спантеличити вас новими вимогами. Постарайтеся зрозуміти, що від вас хочуть. У середу ймовірні незначні фінансові надходження. Купуйте лише найнеобхідніше.

Телець

У найближчі дні виберіть правильну стратегію в бізнесі, роботі та особистому житті, і впораєтеся з усіма справами. Дійте, як підказує серце, однак не забувайте і про розум. Вдало пройдуть ділові зустрічі у четвер. Суботу присвятіть відпочинку.

Пошукайте додаткові джерела життєвої енергії. Правильно харчуйтеся, обов’язково гуляйте. Знайдіть собі заняття, від якого сяятимуть очі. Ця справа може стати ідеальним постачальником внутрішніх ресурсів.

Ймовірна сварка з коханою людиною на ґрунті вашої принциповості. П’ятниця – вдала для побачень. Наприкінці тижня вірогідні нові любовні зв’язки.

У найближчі дні ви можете зіштовхнутися з інтригами колег і суперечливою поведінкою керівництва, фінансова ситуація може ускладнитися. У середу переговори краще проводити без свідків. У четвер ймовірні фінансові надходження.

Близнюки

Вам надійде пропозиція, яка дозволить брати участь у проєкті, який обіцяє солідний прибуток. Не бійтеся змін в особистому житті. Зробите важливі кроки на початку тижня – отримаєте перший результат наприкінці. У вихідні близькі будуть намагатися потішити вас.

Серйозних неприємностей зі здоров’ям не очікується. Постарайтеся зберігати позитивний настрій і не будьте занадто недовірливими. Всі питання можна вирішити досить легко.

Зверніть увагу на свій емоційний стан. Бажано, щоб він не впливав на близьких. Кохана людина постарається оточити вас турботою. У суботу романтичний вечір дозволить поглянути на світ іншими очима.

Успіх обіцяє налагодження контактів з партнерами здалеку. Вам можуть запропонувати роботу за кордоном. Вдалими будуть поїздки і контакти, а якщо ви будете легкими в спілкуванні, то зможете добре заробити.

Рак

Тиждень обіцяє бути наповненим емоціями, змінами та подіями. Більше спілкування та посмішок – це піде на користь кар’єрі та особистому життю. Справи на роботі обіцяють скластися досить успішно. У суботу не провокуйте конфліктні ситуації, присвятіть цей день відпочинку.

Ви будете почувати себе не дуже добре. Йдеться про зниження загального тонусу організму. Більше їжте, довше спіть, частіше гуляйте. Розминка на свіжому повітрі стане чудовим відновлювальним засобом.

Можливе романтичне знайомство, яке захопить вас не на жарт. Неділя – хороша для відвертої розмови, але обмірковуйте кожне слово.

Не захоплюйтеся тратою грошей. У середу зможете зарекомендувати себе як цінний фахівець.

Лев

Не втрачайте даремно час. Не сумнівайтеся і не зупиняйтеся на досягнутому. У четвер не відмовляйтеся від запрошення друзів, ви познайомитеся з цікавими людьми і дізнаєтеся багато корисного. У п’ятницю довіртеся порадам друзів, з ними ви можете обговорити нюанси назрілої проблеми. У суботу ймовірне здійснення романтичних планів.

Ваші очі будуть особливо уразливими. Якщо ви працюєте за комп’ютером – робіть перерви на гімнастику для очей; в обідню перерву посидьте, заплющивши повіки; зробіть «масочку» з чаю або скибочок свіжого огірка. Пересохлі очі не тріть руками – частіше кліпайте.

Людина, яку ви малюєте в своїй уяві, разюче відрізняється від тієї, яку бачите на власні очі. Зніміть «рожеві окуляри».

Ймовірна угода з новими партнерами, яка може принести відчутний прибуток. У четвер, схоже, доведеться звітувати перед керівництвом. Тиждень – стабільний у фінансовому плані.

Діва

Чим ближчі ви будете до земних турбот, тим більше шансів на успіх. Менше думайте про себе. Чим більше ви віддасте, тим більше отримаєте. Будьте толерантними до опонентів у суперечках. У четвер будуть сприятливими будь-які контакти. У п’ятницю може втілитися в життя давнє бажання. У суботу вас зненацька може накрити шквал емоцій і почуттів.

Настав час почати генеральне прибирання помешкання. Ви одразу відчуєте, що дихати стало легше, і на душі у вас – світліше. Впорядкуйте речі – це допоможе привести до ладу думки і почуття. Користуючись засобами побутової хімії, одягайте захисні рукавички.

Якщо ваші стосунки з коханою людиною стали прохолодними, то якраз зараз – час виправити ситуацію. Влаштуйте романтичну вечерю, поговоріть відверто.

Не варто втікати від відповідальності і вдавати, що працюєте. Покажіть свої приховані таланти – і на вас чекає винагорода за працю. Зараз – не час брати кредит. Переговори, заплановані на п’ятницю, перенесіть на інший день.

Терези

Не відкладайте на потім те, що можна зробити зараз. Не сумнівайтеся, а дійте. Наразі не варто відкривати свої плани навіть близьким. У другій половині тижня настане сприятливий момент, щоб позбутися того, що давно заважало: поганих звичок, негативних думок, комплексів або стосунків. У четвер доведеться усувати недоробки. Не плануйте поїздки на суботу.

Дбайливіше ставтеся до своєї спини. Не підіймайте тяжкості, уникайте різких нахилів та розгинання. Акуратно тренуйте м’язи – під наглядом інструктора. Спускайтеся і піднімайтеся сходами пішки. Звертайте увагу на свою поставу.

Протягом усього тижня приділяйте більше уваги коханій людині. У п’ятницю ймовірне цікаве знайомство або романтичне побачення.

Можливі певні проблеми в сфері фінансів. Це – не привід відмовляти собі в необхідних покупках. Скористайтеся кредитною карткою. Намагайтеся розплатитися за час безвідсоткового періоду.

Скорпіон

У вас буде можливість втілити творчі задуми. Це принесе прибуток. Ви зумієте погасити конфлікт, виказавши мудрість і терпіння. Ви зараз відчуваєте радість і можете поділитися нею з близькою людиною. Неділя – сприятлива для вирішення сімейних проблем.

Постарайтеся шукати у навколишньому світі позитивні моменти. Ви можете захворіти, бо почнете сумувати. Нехай навколо вас буде більше радості, сміху. Поруч з вами є люди, які із задоволенням розважатимуть вас.

Можливо, на вас чекає оновлення почуттів і серйозне романтичне захоплення. Ви зрозумієте, що жити не можете без свого обранця. Неділю постарайтеся провести разом.

Настав сприятливий період, ви зможете добре заробити. Для досягнення результатів необхідний творчий підхід і незвичайні ідеї.

Стрілець

Ви добре попрацювали, саме час повеселитися і відпочити. Можливо, варто хоча б інколи відключати телефон? Приділіть більше уваги близьким і друзям. Підіть кудись відпочити усією сім’єю. Найсприятливіший день –п’ятниця, несприятливою може бути середа.

Особливого значення набувають фізичні навантаження, якщо хочете бути енергійними та сповненими сил. Найкращий варіант – порадитися з інструктором і скласти програму, яка підходить саме вам. Не перегніть палицю.

Не будьте занадто вимогливими до коханої людини, постарайтеся пробачити помилки, яких вона припустилася. Вам необхідна конструктивна розмова, а не бурхливе з’ясування стосунків. Друга половина тижня обіцяє бути гармонійнішою.

На початку тижня велика частина фінансових проблем буде врегульована. Понеділок – сприятливий для оформлення документів. Не погоджуйтеся на авантюрні пропозиції у середині тижня.

Козеріг

На початку тижня не вірте нікому. Перевіряйте всю інформацію. Суботня зустріч із друзями розширить коло спілкування. Зосередьтеся на службових справах. Не упускайте контактів із людьми, які можуть бути корисними у професійному плані. У понеділок на вас може очікувати приємна звістка. У другій половині тижня буде можливість переконатися у щирості почуттів обранця.

Щодня робіть вправи на розтяжку. Почніть із п’яти хвилин, поступово збільшуйте час заняття до ледь відчутної втоми м’язів. Вже до кінця тижня відчуєте легкість у тілі, а біль у спині, ногах і плечовому поясі стане значно слабшим.

Ви відчуваєте деяку прохолоду у стосунках? І є привід. У вівторок можуть виникнути непорозуміння. П’ятниця – сприятлива для налагодження зв’язків.

Фінансові проблеми можуть затьмарити настрій. У другій половині тижня ймовірні фінансові надходження. Будьте економнішими. І не відмовляйтеся від допомоги близьких.

Водолій

На роботі вірогідні зміни, з’явиться шанс професійного росту. Нові завдання захоплять вас, але не відмовляйтеся і від старих проєктів. Не бійтеся діяти. У середу менше говоріть і більше робіть. Врегулюйте суботні розбіжності з іншими. Вівторок – сприятливий для творчості та нових ідей.

Прислухайтеся до голосу свого організму. Якщо ви відповісте на його побажання, то стан здоров’я покращиться. Але не вірте йому, якщо він казатиме, що вам потрібно щось дуже шкідливе.

Вас може охопити прагнення змін. Змінювати краще атмосферу, а не партнера. Людина може й образитися.

Середа – сприятлива для укладання угод. У четвер доведеться доводити свою правоту колегам. П’ятниця підходить для ділових поїздок.

Риби

Несподівано знайдуться оригінальні рішення старих проблем. Практично все залежить від вас. Хороший період для духовних пошуків і творчих авантюр. Ймовірна пропозиція високооплачуваної роботи. П’ятниця – вдала для справ, пов’язаних із подорожами і далекими краями. У вихідні можна коригувати свою долю.

Якщо на роботі чи вдома виникатимуть стресові ситуації – стан здоров’я може погіршитися, причому – різко. Застосовуйте практики, які допомагають усунути емоційну та фізичну напругу. Добре харчуйтеся, дієти зараз – протипоказані.

У суботу та неділю ймовірні сварки на порожньому місці. Найкращий варіант – не починати з’ясовувати стосунки. Вівторок – вдалий для побачень.

Використайте шанс добре заробити. Ви можете виграти в лотерею або отримати велике замовлення. У вівторок ділова поїздка може відкрити нові перспективи. Фінансове становище дозволяє реалізувати задумані плани.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers