rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Щоб не розчаровуватися у результатах своєї діяльності, не намагайтеся плисти проти течії. Будьте оригінальними, остерігайтеся зайвого епатажу. Тиждень – сприятливий для творчих занять, що вимагають усамітнення. Перш ніж починати нове, переконайтеся, що це – те, що вам потрібно.

Зверніть пильну увагу на своє здоров’я. Одягайтеся за погодою. У середу утримайтеся від алкогольних напоїв. У неділю організм буде уразливим, насамперед, у ділянці попереку.

Ви зараз – чарівні, але ваша чарівність буде бліднути з настанням темряви. Наразі не прагніть зустрічей під місяцем.

У першій половині тижня ймовірні фінансові надходження, якими необхідно розумно розпорядитися. Ділові зустрічі в середу пройдуть успішно, оголошувати їх результати поки що не варто.

Телець

Цього тижня ви можете впевнено приступати до виконання важливого завдання. Не сумнівайтеся в успіху. Ця робота може вимагати повної самовіддачі. Якщо ви себе позитивно не оціните, ніхто не зверне на вас увагу. Час оголосити вголос про свої заслуги. У п’ятницю можлива перевитрата енергії.

Не можна заощаджувати на здоров’ї. Вам доведеться заплатити двічі і, можливо, не тільки грошима. Нехай для вас зараз існують тільки якісні продукти харчування, одяг і взуття, ліки. І не соромтеся брати лікарняний.

Настає час порозуміння з коханою людиною. Ви світитеся від щастя. Охороняйте близьку людину від недоброго погляду.

На початку тижня ймовірні зміни на роботі. Взаємини з друзями можуть ускладнитися через фінансові суперечності. Наприкінці тижня підвернеться можливість заробітку.

Близнюки

Тиждень може бути успішним, якщо ви не будете прагнути потрапити у перші ряди. Робіть усе за своїм сценарієм й отримаєте те, про що давно мріяли. Зараз можливе виконання найзаповітніших бажань. Ви будете відчувати небувале піднесення сил та енергії. В особистому житті – безліч приємних моментів, імовірне навіть весілля і поповнення в сім’ї.

Ви зможете концентруватися на найскладніших питаннях, будете легко вирішувати завдання. На жаль, є небезпека перепрацюватися. Не шкодуйте часу на відпочинок, за найпершої можливості вирушайте за місто, більше гуляйте на свіжому повітрі. Лягайте в ліжко не пізніше, ніж об 11 годині вечора.

Ви знаєте, як знайти душевну рівновагу. Однак, будете прагнути гострих відчуттів і пригод. Ваші бажання здійсняться.

Фінансове становище – стабільне. Ваш авторитет на роботі зростає. У вас навіть з’явиться нове джерело доходу. Можете потішити себе і своїх близьких приємними подарунками.

Рак

Вдалий тиждень для втілення найсміливіших проєктів і взяття кар’єрних висот. Можливе перекручування інформації. Сприятливий тиждень для романтичних знайомств. Є шанс знайти кохання, причому, взаємне.

У вас можуть з’являтися набряки. Слідкуйте за тим, щоб рідина не затримувалася в організмі. Намагайтеся пити два літри води на добу. Відмовтеся від кави, міцного чаю, фабричних лимонадів і газованої води. Знизьте до мінімуму споживання солі.

Цей тиждень може принести приголомшливий успіх в осіб протилежної статі. Будьте обачними у своїх діях. Четвер і п’ятниця – сприятливі для романтичних зустрічей.

Ви успішно впораєтеся з робочими питаннями і зможете продемонструвати свої знання. Не дозволяйте емоціям взяти верх над розумом. У п’ятницю можливі фінансові надходження.

Лев

Досить важко буде обговорювати питання взаємодії з діловими партнерами, може дати про себе знати прагнення до домінування. Спробуйте знайти компроміс. У вівторок будьте уважнішими. Цей і низка наступних днів – вдалі для прагматиків. У суботу не займайтеся тим, чим займатися не хочеться. Події тижня дозволять по-новому оцінити ваші позиції в особистих справах.

Зараз є підвищена ймовірність травм спини – від пошкодження м’язів до проблем із хребтом. Будьте обачними в рухах, не піднімайте і не пересувайте важкі предмети, на якийсь час відкладіть заняття спортом і відвідування масажиста. Мануальну терапію можна залишити.

Жодних змін в особистому житті не передбачається. Якщо ж ви втомилися від самотності, задумайтеся, що необхідно змінити.

У понеділок вас може супроводжувати удача в ризикованих справах. Можна зайнятися саме тим, на що раніше не вистачало сміливості. У четвер постарайтеся віддати старі борги і не влазьте у нові.

Діва

Постарайтеся проаналізувати свої емоції і не кидайтеся у крайнощі. З особливою увагою поставтеся до друзів, колег і партнерів, ви вступаєте в складну для взаємин фазу. На початку тижня повністю присвятіть себе роботі. У середу не можна брехати і піддаватися зайвій метушні. Не ухиляйтеся від відвертих розмов. У вихідні ваша допомога може згодитися близьким.

Тиждень підходить для відвідування косметологічних салонів, проведення омолоджувальних процедур. Прислухайтеся до порад фахівців, якщо хочете отримати довготерміновий ефект. Не бійтеся експериментувати, але під контролем професіонала. Економити на собі зараз не варто.

Ваші давні взаємини з партнером можуть змінитися не в кращий бік. Є ймовірність серйозного конфлікту, постарайтеся пом’якшити його. Неділю проведіть разом.

Зараз – не час робити дорогі покупки і брати кредити. У середу можливі фінансові надходження, вас може спантеличити розмір суми. Будуть вдалими невеликі покупки, зроблені в четвер.

Терези

Ваші зусилля спрямуйте на збереження рівноваги з навколишнім світом. Не руйнуйте усталені зв’язки, не змінюйте роботу і не намагайтеся знайти нове кохання. Щось невловиме зміниться у п’ятницю, жити стане значно приємніше. Непорозуміння, які виникнуть у суботу, швидко налагодяться.

Зараз уразливі голосові зв’язки. Не напружуйте їх, говоріть і співайте якомога менше. Не їжте занадто холодну або дуже гарячу їжу.

Початок тижня може засмутити відчуженістю у стосунках. Зараз – не найкращий час для флірту. До кінця тижня ситуація налагодиться. Найвдаліші дні для побачень – п’ятниця і субота. У вас є шанс стати ближчими.

Не всі ваші фінансові очікування можуть виправдатися. Є ризик втрат через легковажність або лінь. Не носіть при собі великі суми готівкою. У п’ятницю пройдіться магазинами.

Скорпіон

Початок тижня – час, сприятливий для бізнесу. Ви будете схильними до романтики. Саме зараз ваші мрії мають шанс здійснитися. Вірте у краще. Можна очікувати на приємні несподіванки та премії. Знизьте напружений темп роботи – це дозволить згадати про домівку, рідних та інші приємні речі.

Тиждень – сприятливий для проведення косметологічних процедур. Ви можете побалувати свою шкіру вдома, але краще піти у салон краси. Там ви отримаєте комплекс процедур не тільки на тіло, але й відпочинете душевно.

Ваші почуття – ніжні та трепетні. Насолоджуйтесь гармонією у стосунках. Присутність коханої людини буде вам просто необхідна.

Не квапте події. Зараз є майже всі передумови, потрібні для створення міцного фінансового фундаменту. На вас чекає солідний прибуток. Вдало пройдуть біржові та банківські операції.

Стрілець

Цього тижня правила гри встановлюватимете ви. Якщо вам щось не подобається, значить, ви щось наплутали. Ймовірно, доведеться багато працювати, зате ви отримаєте щедру компенсацію ще й відволічетеся від особистих проблем. Сприятливий час для започаткування нових справ. Родичі потребують вашої допомоги.

Вам буде не щастити буквально в усьому. Здоров’я це теж стосується. У ваших інтересах провести найближчий тиждень вдома.

Ймовірно, на вас чекає романтична поїздка або побачення в незвичайному місці. Або низка любовних пригод без відриву від виробництва. Подумайте про гардероб, щоб підкреслити вашу привабливість.

Можлива поява нових, незвичайних джерел доходу. Адже ви готові попрацювати, щоб отримати солідну суму. У середу ви дізнаєтеся дуже корисну для бізнесу інформацію. Керівництво буде вами задоволене.

Козеріг

Якщо стіна, яка стоїть перед вами, здається неприступною, поділіть шлях до досягнення мети на дрібні частини. На початку тижня варто зважитися на ризиковані заходи. У середу зустріч зі світом прекрасного може посприяти творчому натхненню. Ви можете отримати довгоочікувану звістку від людини, що опинилася далеко від вас.

У четвер і п’ятницю створіть для свого серця економний режим. У неділю – ефективні процедури з очищення печінки. У понеділок – уразливий шлунок, можливі алергічні реакції. У другій половині тижня захистіть себе від непотрібних контактів.

З кожним наступним днем вас дедалі більше цікавитиме кохана людина, вам захочеться розділити з нею свої думки і почуття. Не будьте нав’язливими і не намагайтеся все контролювати.

У фінансовому плані тиждень – досить стабільний, за винятком неділі, коли бажано не планувати серйозні покупки. У середу можуть надійти цікаві фінансові пропозиції.

Водолій

Будьте завбачливими, слідкуйте за тим, що говорите. Постарайтеся розгледіти за безхмарністю життям підводні граблі. У середині тижня вірогідні непотрібні клопоти. У четвер не розраховуйте на швидке вирішення проблем.

Постарайтеся зберігати хороший настрій. Якщо людина або ситуація кинула вас у зневіру – можлива поява неприємних психосоматичних симптомів. Нездужання може тривати кілька місяців, висмоктуючи з вас волю до життя. Якщо відчуєте сильний біль – зверніться до лікаря.

Яскрава романтична зустріч на початку тижня може схвилювати вас, однак порив вщухне так само швидко, як і виник. Не чекайте занадто багато.

Не витрачайте більше, ніж заробляєте. Можуть виникнути труднощі у просуванні бізнесу, особливо в другій половині тижня. У вихідні будуть вдалими покупки, зроблені через Інтернет.

Риби

Найкращими ліками від життєвих розчарувань буде повне занурення в улюблену роботу. Філософські роздуми можуть призвести до депресії. Насолоджуйтеся миттєвими радощами. У взаєминах із близькими слідкуйте, щоби вас правильно розуміли.

У найближчі дні уразливою буде травна система. Робіть вибір на користь простої, здорової їжі, яка легко засвоюється. Усі продукти мийте під протічною теплою водою. На якийсь час відмовтеся від відвідин закладів громадського харчування.

Змінивши свій імідж, ви станете дуже привабливими. Багато що залежить від віри у власні сили. П’ятниця – вдала для побачень. З вами може статися романтична пригода – ви можете закохатися з першого погляду.

Цей тиждень дозволить стабілізувати фінансове становище. Середа – сприятлива для ділових зустрічей. Фінансові надходження чекайте у четвер. У п’ятницю можете розраховувати на допомогу друзів.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers