rss
04/29/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Великі гроші: ТОП-5 вакансій жовтня

Щастя, звичайно, не у грошах. Проте, якими б цікавими не були завдання, а колектив – молодим та дружнім, якщо робота не приносить гідної зарплати, навряд чи ви там довго затримаєтесь.

Команда hh.ua|grc підготувала ТОП-5 вакансій жовтня. У цих пропозиціях роботодавці обіцяли зарплату від 75 000 гривень.

  1. Старший клінічний науковий співробітник

Доктори та кандидати медичних наук у жовтні могли претендувати на посаду старшого клінічного наукового співробітника та зарплату від 75 000 гривень. У функції старшого клінічного наукового співробітника, головним чином, мав входити моніторинг дослідницьких центрів, сприяння навчанню молодших спеціалістів із клінічних досліджень, виконання функцій проєктного менеджера тощо.

  1. Пілот гелікоптера

Такому спеціалістові пропонували зарплату у розмірі від 150 000 гривень. А от вимагали наявність вищої або середньої спеціальної освіти за льотною спеціальністю, ліцензію пілота цивільної авіації, володіння англійською мовою – IELTS (general English) 5.0 і вище, наявність певного стажу та кількості годин нальоту (загального, як КПС, за приладами та вночі).

  1. Java Developer

До 100 000 гривень, навчання за рахунок компанії, курси англійської та іспанської мов, потужні ноутбуки і великі монітори в комфортному, затишному офісі, компенсацію на занять спортом обіцяли за розробку клієнт-серверних додатків на Java та участь у проєктах стосовно впровадження рішень для електронної комерції та маркетингу. Ідеальний кандидат на цю посаду повинен мати досвід від 1 до 3 років, володіти Java SE, Spring Framework, розуміти принципи об’єктно-орієнтованого проєктування, знати та вміти застосовувати патерни проєктування, мати досвід роботи з веб-сервісами.

  1. Голова департаменту ризиків

Ви чудово володієте англійською мовою, вмієте вибудовувати роботу як з «нуля», так і модернізувати існуючі процеси, знаєте сучасні методи обробки даних, технологічні інструменти і рішення, розумієте сучасні рішення в кредитному скорингу, вмієте самостійно обробляти великий обсяг даних та маєте вищу освіту (математичну, фінансово-математичну, програмування)? Тоді в жовтні ви могли претендувати за зарплату 110 000 гривень. А у ваші обов’язки входило б керівництво підрозділом ризиків та аналізу, координація процесів збору, зберігання та обробки даних для подальшого аналізу ризиків, розробка, впровадження та супровід політики управління кредитними ризиками тощо.

  1. Фінансовий директор

До 200 000 гривень були готові платити спеціалісту, який буде координувати і контролювати облікову політику групи компаній, вибудовувати фінансову структуру в стартапі (зокрема, IT), оцінювати інвестиційні проєкти, займатись податковим плануванням, будувати службу внутрішнього аудиту.

Джерело: «HeadHunter Україна» (http://www.hh.ua )

Увага – унікальна можливість ортодонтичного лікування і встановлення брейсів для дітей віком до 18 років! БЕЗКОШТОВНО! «Orthodontic Experts» ініціює «2019 Braces Giveaway Campaign» на суму – $75 тисяч!

Хобі, на яких можна заробити

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers