rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Увага – унікальна можливість ортодонтичного лікування і встановлення брейсів для дітей віком до 18 років! БЕЗКОШТОВНО! «Orthodontic Experts» ініціює «2019 Braces Giveaway Campaign» на суму – $75 тисяч!

В середині жовтня провідна ортодонтологічна клініка «Orthodontic Experts» з гордістю оголосила про початок благодійної кампанії – «2019 Braces Giveaway».

«Цього року ми подаруємо 14 повних ортодонтологічних курсів лікування дітям, яким це необхідно, але їхні сім’ї не можуть собі це дозволити. Ми відкриємо для вас і ваших діточок магічний дар посмішки», – каже д-р Ярмолюк, засновник і президент «Orthodontic Experts». Учасники акції мають надіслати есе з поясненням, чому вони заслуговують на нову посмішку, та подати його на розгляд на веб-сайті компанії. Щоб взяти участь в акції, учасники повинні мати менше, ніж 18 років. Благодійна акція завершиться напередодні Різдва.

Компанія «Orthodontic Experts» надає таку можливість молодим людям, оскільки вважає, що кожній дитині важливо знати, що вона гарно виглядає, що з її зовнішністю все гаразд. Це додає впевненості в собі, і це – важливо. У компанії переконані, що здорова усмішка – це не тільки краса, це – запорука вашого успіху.

Завдяки ортодонтологічному лікуванню усуваються такі проблеми, як надмірне зміщення зубів через нестачу місця на альвеолярній дузі, широко розставлені зуби, неправильний або невеликий прикус, неправильне розташування щелепи та патологія щелепи – тобто все те, що заважає гарно посміхатися.

«Orthodontic Experts» – це праця на благо нашої громади. Якщо ви думаєте, що у ваших дітей наявні перераховані проблеми і ви хочете повернути їм красиву посмішку, то це – чудова можливість долучитися до акції і виграти кваліфіковане, професійне лікування», – каже д-р Ярмолюк. У компанії «Orthodontic Experts» вірять у те, що можуть змінити життя людей. Тому цього року компанія допомагає громаді, оскільки вірить, що красиві та впевнені посмішки можуть змінити життя людей.

Для того, щоб взяти участь у цій акції, будь ласка, відвідайте www.orthodonticexperts.com/braces-giveaway, щоб ознайомитися з умовами участі та заповнити спеціальну форму. Есе потрібно подати не пізніше, ніж у понеділок, 16 грудня 2019 року. Усі переможці будуть оголошені напередодні Різдва.

Про «Orthodontic Experts»

«Orthodontic Experts» надає найкращі ортодонтологічні послуги, зокрема, пропонує традиційні брекети та систему невидимих брекетів «Інвізілайн». Клініки «Orthodontic Experts» розташовані в Arlington Heights, Harwood Heights, Chicago-Pilsen, Burbank, Rockford, Chicago-Bucktown, DeKalb, Algonquin, Mundelein, Hillside-Westchester, Homewood, Chicago-Avondale, Littleton та Colorado Springs.

Щоб отримати додаткову інформацію про «Orthodontic Experts», або для того, щоб записатися на прийом, зателефонуйте в офіс компанії за номером:

855-720-2470 або сконтактуйтеся з її працівниками за емейлом
[email protected]

Великі гроші: ТОП-5 вакансій жовтня

Хобі, на яких можна заробити

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers