rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня у вас з`являться нові ділові партнери або колеги. Удача обіцяє супроводжувати в особистому житті. Перша половина тижня буде сповнена цікавих, навіть загадкових зустрічей. У п’ятницю, можливо, ви нарешті впораєтеся зі складними завданнями, що стане причиною змін у професійному плані.

Візьміть невелику паузу, відмовтеся від серйозних звершень. Заплануйте відпустку й їдьте в подорож. І не будуйте жодних планів!

Ви можете відсвяткувати перемогу на любовному фронті. Ось тільки вівторок – небезпечний для людей, які не люблять пліток. Не влаштовуйте сцен ревнощів.

Фінансове становище – стабільне, але вирішення питань, пов’язаних з нерухомістю, може вилитися у несподівані витрати. На роботі можливі затримки із завершенням проєктів.

Телець

Ваша чарівність дозволить налагодити необхідні партнерські взаємини. Минулі заслуги дозволять відкрити перспективну справу або завершити проєкт. У середині тижня ймовірні поїздки, бажано далеко від дому не їхати. Тоді наприкінці тижня налагодяться сімейні стосунки. Не надто сприятливий день – вівторок.

Розпочате цього тижня буде вельми ефективним – ви повернетеся у форму в максимально короткі терміни. У ваших інтересах потрапити до фахівця саме зараз. Якщо ви здорові – зараз можна змінювати режим дня, збільшувати спортивні навантаження, регулювати харчування.

Схоже, ви постійно думаєте про кохання. Тільки не втрачайте голову. Придивіться до коханої людини і не квапте події.

Давноочікувані кошти «прийдуть» наприкінці тижня. Краще обходити магазини десятою дорогою. Стосунки з партнерами поступово налагоджуються.

Близнюки

У професійних справах будуть потрібні несподіваний підхід і хороша реакція на зміну ситуації. Ви зможете розраховувати на швидкі результати і більший прибуток. Все складеться якнайкраще. В особистому житті на вас чекає багато приємних моментів.

Можливо, ви помітите зміни у своєму самопочутті. Якщо відхилення від норми будуть занадто сильними – зверніться до лікаря. Головний біль, швидка втомлюваність можуть свідчити про те, що у вашому організмі щось розладналося.

Зірки обіцяють гармонійність у стосунках вашої пари. Ви будете оточені турботою коханої людини. Намагайтеся стримувати своє прагнення до незалежності, інакше ви її отримаєте. Причому – повну.

З’являться додаткові джерела доходу. Необхідні покупки краще планувати на середу або суботу. У неділю можете розраховувати на фінансову допомогу коханої людини.

Рак

Середу бажано використовувати для того, щоб просунутися кар’єрними сходами. У неділю постарайтеся вибратися з друзями за місто. Понеділок обіцяє безліч серйозних справ. Можливо, вам доведеться вислухати чиєсь зізнання, збережіть почуте у таємниці.

Ви будете втомлюватися більше, ніж зазвичай. Вам необхідно переосмислити свій режим і перенести «на потім» усі нетермінові справи. Приходьте з роботи, вечеряйте і лягайте спати. Вранці корисним буде контрастний душ, також добре впливатиме на стан шкіри вмивання холодною водою.

Ваші стосунки дедалі більше нагадують маневри, що переходять у баталію. Якщо першими вивісите білий прапор – ви нічого не втратите. У п’ятницю влаштуйте святкову вечерю з нагоди примирення.

У вас – успішний період. Якщо ви готові багато працювати, фінансових проблем не буде. Ваші таланти оцінять, і без премії ви не залишитеся.

Лев

Вам необхідно твердо стати на ноги і почати масштабний наступ у всіх життєвих сферах. Зараз – не час лінуватися. Підтримка керівництва дозволить позбутися інтриг колег. У четвер вас потішать новини. У суботу ви не залишите собі ні хвилини вільного часу, ставлячи перед собою нові цілі. Неділю присвятіть відпочинку.

Подбайте про свої легені. Якщо у вас є захворювання дихальних шляхів –лікування буде максимально ефективним. Зверніться до фахівця-терапевта або пульмонолога.

Наполегливість коханої людини може неприємно здивувати вас. Постарайтеся м’яко пояснити, що така поведінка не принесе належних результатів і викличе непорозуміння. У суботу самотність може стати обтяжливою.

У вівторок ймовірні проблеми, пов’язані з фінансами. Непередбачені витрати можуть вимагати великих сум. Перевіряйте надійність ділових партнерів ретельніше, ніж зазвичай.

Діва

Важливим моментом буде людське спілкування. Не намагайтеся нікого використовувати. Приділіть належну увагу рідним і близьким людям; також цікавтеся новою інформацією у вашій професійній галузі. На середу не плануйте серйозні справи, постарайтеся контролювати негативні емоції. Четвер може потішити енергетичним піднесенням. Вихідні підходять для початку ремонту або змін.

Тиждень сприятливий для процедур очищення шкіри, покращення роботи травної системи. Порадьтеся з лікарем. Можливо, ви не враховуєте якусь «дрібницю», яка може вплинути на стан організму.

Протягом тижня може настати момент, коли захочеться круто змінити особисте життя. Можливо, варто вирушити в романтичну подорож, яка обіцяє нове знайомство? Понеділок – вдалий день для початку поїздки.

Вам, схоже, доведеться шукати нестандартні вирішення ділових проблем. П’ятниця – невдала для укладання контрактів. Фінансове становище стабілізується.

Терези

Ви чудово виглядаєте і перебуваєте на піку своєї форми. Є надія, що успіх від вас не втече. У четвер можливі багатообіцяючі ділові зустрічі. У середу є ризик серйозно посваритися з близькими через дрібницю. Постарайтеся нікого не посвячувати у ваші плани. Конкуренти не дрімають. Це може стосуватися вашого особистого життя.

Ваш імунітет – досить сильний. Але якщо ви хочете залишатися повними сил на довгі роки, варто попрацювати. Те, що ви зробите зараз, забезпечить довготермінові результати. Якщо ви будете шкодити своєму організму – руйнівний ефект буде значно сильнішим.

Не здійснюйте легковажні вчинки, про які будете шкодувати. Вам необхідно максимум терпіння, щоб уникнути вибухів своїх почуттів. Подолавши ревнощі, ви зможете зітхнути спокійно.

Тиждень – досить стабільний у фінансовому плані, але не обіцяє великого прибутку. Не дозволяйте собі жодного ризику. У середу не розголошуйте бізнес-таємниці. У п’ятницю з’я­ви­ться можливість оновити гардероб.

Скорпіон

На вас чекає успіх і прибуток. Всі ваші плани будуть вдалими. З будь-якої ситуації ви зможете отримати користь. У п’ятницю вас здолають сильні почуття, що створить труднощі не тільки вам, а й іншим. Пам’ятайте, наскільки важливим є кохання у вашому житті.

Головне – здоровий раціон. Зараз ваш організм не повинен відчувати нестачі в білках, жирах і вуглеводах. Надлишок поживних речовин йому теж не потрібен.

Ви будете схильними квапити події. Грайливість гормонів не повинна заважати вам проводити свою політику. Якщо у вас є кохана людина, зірки обіцяють вам райську насолоду в стосунках.

Тиждень – сприятливий для ділової активності. На вас чекають солідні надходження та цікаві проєкти. У вівторок вас може спантеличити ділова зустріч, але потім все складеться якнайкраще.

Стрілець

Не варто перебільшувати свої можливості та розраховувати на допомогу збоку. Краще навіть трохи занизити вимоги до себе, щоб уникнути розчарувань і конфліктів. Основне завдання виконати вдасться, а з дрібницями можна впоратися згодом. Постарайтеся не уникати відповідальності.

Почніть рухатися у накресленому напрямку, і, за підсумками тижня, у вас будуть причини пишатися собою. Вам потрібно піклуватися не тільки про те, щоб отримати результат, а й про те, щоб не спровокувати ускладнення.

На початку тижня на вас можуть очікувати романтичні пригоди, важливо вчасно зупинитися. У п’ятницю не піддавайтеся бажанню скрупульозно проаналізувати ситуацію. Сприйміть свого обранця таким, яким він є.

Тиждень – вдалий для придбання побутової техніки або початку ремонту. З грошима проблем не буде – у четвер можливі фінансові надходження.

Козеріг

Цей тиждень промине під знаком дотепності і дару переконання. Ви легко досягнете бажаного, якщо цього захочете. Важливо не розчарувати тих, хто вам і справді потрібен. Магнетична чарівність вашої особистості може потьмяніти до кінця тижня. В особистому житті не квапте події. Багато дій будуть спрямовані на здобуття стабільності.

Вам зараз дуже корисне сонце. Виходьте на вулицю в обід, робіть невеликі перерви. Від відвідин солярію краще відмовитися.

Вітер змін стукає у ваші двері. Стосунки з коханою людиною стали не такими палкими. Якщо процес віддалення прискориться, вам складно буде щось змінити.

У середу з’явитися можливість непогано заробити або на вас чекатиме раптове заохочення. Старайтеся зменшити фінансовий «апетит». Кредити краще не брати.

Водолій

На роботі вас може закрутити вихор справ. У п’ятницю будуть вдалими поїздки. Важливі зустрічі у середу можуть принести очікувані результати. Існує можливість налагодити взаємини з партнерами, а також використати запропоновану допомогу. Необхідно слідкувати за тим, що говорите, щоб не опинитися в делікатному становищі. Працюйте дистанційно. У суботу можливі непередбачені витрати на дітей.

На якийсь час відмовтеся від білкової їжі. Несприятливий період не триватиме довго.

Все буде чудово, якщо тільки ви не влаштуєте скандал через дрібниці. Починаючи з вівторка, ви зможете не перейматися неприємностями. Насолоджуйтеся тихими радощами спільного життя.

Ваші плани з приводу ділових зустрічей можуть почати руйнуватися. Не беріть це близько до серця. Фінансові можливості будуть дещо скромнішими, ніж вам хотілося би.

Риби

На початку тижня можливе розчарування у комусь із близьких. Раптовий дзвінок – і ви вже сяєте від щастя. Четвер і п’ятниця – ідеальні для того, щоб почати підготовку серйозних планів. Цікаві ідеї вас можуть відвідати у п’ятницю, постарайтеся записати їх. До кінця тижня прийде відчуття спокою.

Ви можете планувати будь-які справи – вам вистачить енергії на те, щоб довести їх до кінця. Можна «сідати» на дієту, збільшувати фізичні навантаження, загартовуватися. Дійте плавно, без ривків. Поставте перед собою мету і призначте собі нагороду за її досягнення.

Не упускайте можливостей справити сильне враження на представників протилежної статі. Ймовірно, стосунки, що починаються як легкий флірт, розвинуться у щось багатообіцяюче.

У першій половині тижня не спокушайтеся обіцянками партнерів. Самі викажіть ініціативу. У п’ятницю і суботу утримайтеся від витрат. Розраховувати на фінансові надходження не варто.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers