rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ З грошима та чесний – як виглядає ідеальний роботодавець в очах пошукачів

Кадрова політика, зокрема, щоб втримати хорошого працівника – один із найважливіших напрямів HR-стратегії у сучасних умовах ринку. Такі результати показало дослідження «HR-персона 2019». А от як довго протримаються «стосунки» роботодавця та працівника, здебільшого, залежить від того, чи справджуються очікування останнього.

Експерти hh.ua|grc дослідили, що, на думку українських пошукачів, притаманно ідеальному місцю роботи.

У кожного – свій ідеал, ця думка є справедливою й у питаннях роботи. Так, зі збільшенням стажу можна спостерігати, як одні критерії стають більш важливими, а інші, навпаки, – втрачають свою цінність в очах пошукачів.

Але те, що ідеальний роботодавець забезпечує конкурентоспроможний рівень заробітної плати, підтверджують усі пошукачі, незалежно від професійного досвіду та віку. Також універсальною рисою ідеального роботодавця є чесність. Хоча, якщо для молодих фахівців цей критерій перебуває на другому місці, то зі збільшенням досвіду він опускається на 5 та 4 позиції.

А от щодо інших трьох найхарактерніших ознак досконалого місця роботи повної одностайності серед респондентів немає. Так, спеціалісти з мінімальним досвідом роботи нададуть перевагу лояльному роботодавцеві, а досвідчені пошукачі зі стажем понад 3 років – радше стабільному. Наявність комфортних умов вбачається характеристикою ідеальної компанії лише пошукачами без досвіду або з досвідом до 2 років, а інноваційність – досвідченими професіоналами, за плечима яких понад 10 років роботи. Перспективи розвитку «ідеальні» для більшості пошукачів, окрім фахівців з досвідом роботи від 3 до 5 років. Вони більше цінують, якщо мають змогу навчатись.

Такі дані було отримано під час опитування «Рейтинг роботодавців-2018». А вже на початку жовтня hh.ua|grc розпочала цьогорічне дослідження найважливіших критеріїв при виборі роботи та роботодавця і найбажаніших компаній. Його результати дозволять зробити висновки, чи змінилась система цінностей українських пошукачів.

Джерело: «HeadHunter Україна» (http://www.hh.ua)

Дослідження до Дня маркетолога: що пропонують сьогодні та що чекає завтра

Увага – унікальна можливість ортодонтичного лікування і встановлення брейсів для дітей віком до 18 років! БЕЗКОШТОВНО!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers